BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πιο πάνω έγραψες ότι δεν μπόρεσες να μπουτάρεις με το Hirens. Τελικά τα κατάφερες? Μπλε οθόνες από την στιγμή που δεν μπορείς να μπεις win πρέπει να ελέγξεις το hardware. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και να να κάνεις εγκατάσταση win σε άλλον σκληρό/ssd.
captainrodos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν τα κατάφερα. Και αποσυνδεσα από πάνω τον σκληρό τον ssd και όλα και πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι φταίει ο ssd... Δεν μπορώ με τπτ να κάνω αναβάθμιση το bios να δω αν φταίει αυτό
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν τα κατάφερα. Και αποσυνδεσα από πάνω τον σκληρό τον ssd και όλα και πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι φταίει ο ssd... Δεν μπορώ με τπτ να κάνω αναβάθμιση το bios να δω αν φταίει αυτό Πιο πάνω έγραψες ότι δεν μπόρεσες να μπουτάρεις με το Hirens. Τελικά τα κατάφερες? Μπλε οθόνες από την στιγμή που δεν μπορείς να μπεις win πρέπει να ελέγξεις το hardware. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και να να κάνεις εγκατάσταση win σε άλλον σκληρό/ssd. Προσπάθησε να κάνεις αυτά τα δύο.
c_access Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν τα κατάφερα. Και αποσυνδεσα από πάνω τον σκληρό τον ssd και όλα και πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη οπότε δεν νομίζω ότι φταίει ο ssd... Δεν μπορώ με τπτ να κάνω αναβάθμιση το bios να δω αν φταίει αυτό Προφανως δεν εδωσες σημασια στο λινκ που σου εστειλα νωριτερα και ταλαιπωρεισαι αδικα... Ξαναγραφω το λινκ http://www.troubleshootwindows.com/windows-7/bsod-resolving-stop-error-bios-not-acpi-windows-7/ Και δωσε βαση εκει που λεει : "A few people have tried to set custom serial port resources/location in the BIOS to 2F8/IRQ3." Επισης και απο αλλου λενε το ιδιο http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/stop-0x000000a5-the-bios-in-the-system-is-not/45d12b4e-c65a-4af9-b41f-44026df353a0?auth=1 Στο απο πανω λινκ κανουν reference εδω: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/stop-bios-not-fully-acpi-compliant/25210db0-5491-4fc8-99c2-ec0361dd8388 οπου ο LoneWolf1983 λεει πως: "I've changed the Serial port in the BIOS to 2F8/IRQ3 and I haven't had a bluescreen since"
captainrodos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τροφοδοτικό δοκίμασα το παλιό μου που είναι μια χαρά και πάλι τα ίδια. Σκληρό δεν έχω τώρα για δοκιμή θα ψάξω. Το είδα το λινκ και βρήκα αυτή την επιλογή την έβαλα και πάλι τα ίδια... Και έπαιξα και με τις άλλες από κάτω και πάλι τπτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι άσχετο, η μητρική σου μήπως έχει φουσκωμένους πυκνωτές ;
captainrodos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οι πυκνωτές φαίνονται οκ. Το πρόβλημα είναι στην φώτο που ανέβασα τώρα. Όσα usb και να βάλω μου βρίσκει μόνο αυτό που λέει floppy
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Οι πυκνωτές φαίνονται οκ. Το πρόβλημα είναι στην φώτο που ανέβασα τώρα. Όσα usb και να βάλω μου βρίσκει μόνο αυτό που λέει floppy Δεν έχω ιδέα τι μπορεί άλλο να φταίει. Εφόσον δοκίμασες όλα αυτά που σου είπαμε τότε ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις καινούργια μητρική. Μπορεί να κανω λάθος, αλλά εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα