Προς το περιεχόμενο

[Φορτιστής] BlitzWolf BW-S1 40W Smart 5-Port @ Banggood ~ 8.1€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας για το off topic.

Έχω τον παρακάτω tronsmart.

http://www.geekbuying.com/item/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-5-Ports-Desktop-USB-Charger-Wall-Charger-for-Samsung-Sony-347223.html

Ο Blitzwolf είναι καλύτερος ή να κάτσω στα αυγά μου?

Δημοσ.

Ανεβαζοντας τα volt ομως οπως εγραψα και πριν δεν ειναι τα ιδια volt στα 3a.

μετα τα 6μιση volt εννοεις? δεν εχει σημασια... μπορει να μειώνονται τα ampere αλλα η ενεργεια που περναει απο το καλωδιο ειναι η ιδια...

διαβασε εδω και θα καταβαλεις για πιο λογο τα tronsmart (20awg ΟΛΑ) βγαζουν πιο πολλα ampere απο τα blitzwolf, και θα δεις και με τα ματια σου οτι η blitzwolf ΨΕΥΔΕΤΑΙ οταν λεει οτι το 1μετρο (με 24awg) βγαζει ΤΑΧΑ 2.1Α...

το ιδιο φυσικα και στο (22awg) 2μετρο

http://goughlui.com/2014/10/01/usb-cable-resistance-why-your-phonetablet-might-be-charging-slow/

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας για το off topic.

Έχω τον παρακάτω tronsmart.

http://www.geekbuying.com/item/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-5-Ports-Desktop-USB-Charger-Wall-Charger-for-Samsung-Sony-347223.html

Ο Blitzwolf είναι καλύτερος ή να κάτσω στα αυγά μου?

να κατσεις στα αυγα σου.

• Like 2
Δημοσ.

μετα τα 6μιση volt εννοεις? δεν εχει σημασια... μπορει να μειώνονται τα ampere αλλα η ενεργεια που περναει απο το καλωδιο ειναι η ιδια...

διαβασε εδω και θα καταβαλεις για πιο λογο τα tronsmart (20awg ΟΛΑ) βγαζουν πιο πολλα ampere απο τα blitzwolf, και θα δεις και με τα ματια σου οτι η blitzwolf ΨΕΥΔΕΤΑΙ οταν λεει οτι το 1μετρο (με 24awg) βγαζει ΤΑΧΑ 2.1Α...

το ιδιο φυσικα και στο (22awg) 2μετρο

http://goughlui.com/2014/10/01/usb-cable-resistance-why-your-phonetablet-might-be-charging-slow/

να κατσεις στα αυγα σου.

Το ιδιο λεμε για τα amper/volt στους φορτιστες απλα διαφορετικα.Υψηλοτερα volt με τα ιδια amper σημαινει περισσοτερο ρευμα.Τα καλωδια δεν εχουν θεμα να περασουν 1.5ma πχ στα 9volt.Αλλα να περασουν 3 στα 5.1 δεν προκειται.Ετσι δεν ειναι η κανω καπου λαθος?Ναι δεν βγαζουν 2.1 βγαζουν 1.8 και 1.7 βγαζει το 2μετρο.Το θεμα ειναι και με το αυθεντικο καλωδιο του note 3 που ειναι usb 3 παλι 1.8ma μου δινει και με τον blitzwolf και με τον official φορτιστη.Αν βρω κινητο που να υποστηριζει παραπανω η quick charge θα το ελεγξω σιγουρα.Αν για καποιον ειναι τοσο αναγκαια τα 10-20 λεπτα πιο γρηγορης φορτιστης προφανως να παει στα tronsmart αν θελει να δοκιμασει και τα αναστρεψιμα να δει την ευκολια ας παει εκει.Το καθε καλωδιο εχει τα δικα του συν.

Δημοσ.

ακριβως... το καθε καλωδιο εχει τα δικα του θετικα και αρνητικα...

απλα να τα αναφερουμε κιολα οταν τα προτεινουμε...

1.8Α και 1.7Α ειναι λιγα οταν το tronsmart βγαζει 2.5Α και 2Α αντίστοιχα!
βεβαια ετσι οπως τα βλεπω στο λινκ το 2μετρο καπου στα 1.5/1.6Α θα βγαζει...

μην ξεχναμε και οτι η blitzwolf ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ... καλο ειναι να το ξερουν αυτο οσοι ειναι να παρουν καλωδια blitzwolf...

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως... το καθε καλωδιο εχει τα δικα του θετικα και αρνητικα...

απλα να τα αναφερουμε κιολα οταν τα προτεινουμε...

1.8Α και 1.7Α ειναι λιγα οταν το tronsmart βγαζει 2.5Α και 2Α αντίστοιχα!

βεβαια ετσι οπως τα βλεπω στο λινκ το 2μετρο καπου στα 1.5/1.6Α θα βγαζει...

μην ξεχναμε και οτι η blitzwolf ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ... καλο ειναι να το ξερουν αυτο οσοι ειναι να παρουν καλωδια blitzwolf...

Για 0.3 δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας ετσι.Ειναι λιγα λεπτα διαφορα με ενα με 2.1a.Αν και οπως ειπα ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορουν να βγαλουν παραπανω μιας και με το καλο καλωδιο της samsung παλι 1.8 γραφει ο μετρητης.Θα βρω και καποιο κινητο που σιγουρα υποστηριζει παραπανω να τα δοκιμασω και εκει.Η blitzwolf δεν λεει ψεμματα γιατι λεει ποσα awg ειναι τα καλωδια αρα ξερεις τι περνεις:

Το 2.1 ισως να το εχουν επιτυχει στις συνθηκες που τα τεσταρουν γιατι αν δεις στο Without Contact Resistance τα 24awg δινουν κανονικα 2.1.

Δημοσ.

τοτε ομως ειναι μουφα γιατι ουσιαστικα μετρας το καλωδιο αυτο καθε αυτο χωρις τα βυσματα... εμας μας νοιαζει ΜΕ contact resistance...

κιομως για 0.3Α θα τις χαλασουμε... διοτι αντοιστοιχα το tronsmart 1μετρο βγαζει 2.5Α... ενω το blitzwolf 1.8Α... μερα με την νυχτα...

δικαιολογεις οτι δινουν λιγοτερα ampere απο τα tronsmart επειδη ταχα ειναι reversible, μετα μου δικαιολογεις οτι λενε ψεμετα με το οτι ισως τα μετρανε σε συνθηκες εργαστηριου...

βρε συ king2009... σοβαρα τωρα? τα πραγματα φαινονται απο μακρια...
και χειροτερα προιοντα και ψευδη διαφημηση...

και ΝΑΙ η μιση ωρα (και παραπανω) διαφορα στην φορτιση θα του κακοφανει αυτου που τα πηρε για καλυτερα και κατέληξε χειρωτερα...

επισης και να τα τεσταρεις δεν θα ειναι σωστα τα αποτελεσματα, διοτι πχ αλλοι φορτιστες βγαζουν 5v αλλοι 5.1 (με την λογικη οτι το 0.1 θα το χασει πριν φτασει στην συσκευη, αλλιως θα ηταν out of spec) ακριβως για να καταπολεμησουν αυτο το προβλημα! ετσι αντίστοιχα και τα tronsmart θα αντεχαν παραπανω ampere...

να συγκρινουμε μηλα με μηλα... τα μαθηματικα ποτε δεν λενε ψεματα, γιαυτο και σου ποσταρα το λινκ αυτο...

καλο θα ηταν απο δω και περα οταν τα προτείνεις να ξεκαθαριζεις "βγαζει τοσα και τοσα ampere στα μήκη αυτα, αν θελετε το reversible ok, αλλιως παρτε tronsmart που βγαζουν τοσα και τοσα".
το λεω για να μην κοροιδευουμε τον κοσμο αθελα η ηθελημενα...

Δημοσ.

εχει φρακαρει το σαιτ τους, ή μονο σε μενα βγαζει μηνυμα

"this coupon is not valid for wholesale ordering"

?

ειτε βαλω 1 ειτε παραπανω φορτιστες, το ιδιο και σε ενα καλο ηχειο που εχει προσφορα με αλλο κουπονι στην αρχικη σελιδα τωρα.

Δημοσ.

εχει φρακαρει το σαιτ τους, ή μονο σε μενα βγαζει μηνυμα

"this coupon is not valid for wholesale ordering"

?

ειτε βαλω 1 ειτε παραπανω φορτιστες, το ιδιο και σε ενα καλο ηχειο που εχει προσφορα με αλλο κουπονι στην αρχικη σελιδα τωρα.

Μόλις έκανα αγορά, μια χαρά.

Ευχαριστώ και τον ts.

Δημοσ.

Φτου!!! χτες παρήγγειλα το απλο στα 6€

Ο απλός μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα. Αυτός έχει καλώδιο. Εγώ είχα πάρει τον blitzwolf με το Quick charge 2 6.80 πριν 5 μήνες. Κάνουν συχνά προσφορές.

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,με τους φορτιστές τι ισχύει ?όσο είναι στη πρίζα καινε ρευμα ?αν πάρω αυτόν η κάποιον tronsmart να τον βάζω στη πρίζα μονο όταν φορτίζω συσκευές?η αν τον ξεχάσω υπάρχει κύκλωμα που σταματάει να τραβάει ρευμα?

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,με τους φορτιστές τι ισχύει ?όσο είναι στη πρίζα καινε ρευμα ?αν πάρω αυτόν η κάποιον tronsmart να τον βάζω στη πρίζα μονο ότανφορτίζωσυσκευές?η αν τον ξεχάσω υπάρχει κύκλωμα που σταματάει να τραβάει ρευμα?

Πρέπει να τραβάνε κάποιο πολύ ελάχιστο ρεύμα όσο είναι στην πρίζα. Μιλάμε για <1watt. Εγώ τον έχω 5 μήνες μόνιμα στην πρίζα χωρίς θέμα. Είναι όπως έχουμε σε stand by μια τηλεόραση μια κονσόλα που είναι κλειστή αλλά ανάβει το λαμπάκι κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...