Προς το περιεχόμενο

[Φορτιστής] BlitzWolf BW-S1 40W Smart 5-Port @ Banggood ~ 8.1€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω τον κοιτουσα εδω και μερες αλλα δε μ αρεσε η τιμη :)

Οποιος θελει και τρακιν αξιζει με 6 ευρω πανω να παρει 2 φορτιστες γιατι το τρακιν πανω απο 25 δολλαρια (αρχικη τιμη) ειναι δωρεαν, βγαινουν στα 16 ευρω αντι για εναν με 10 και κατι

Επεξ/σία από kalampakas.
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω τον κοιτουσα εδω και μερες αλλα δε μ αρεσε η τιμη :) τωρα ειναι σουπερ ειδικα για tv box ο,τι πρεπει αμα θες να κουμπωσεις δισκους κλπ

Οποιος θελει και τρακιν αξιζει με 6 ευρω πανω να παρει 2 φορτιστες γιατι το τρακιν πανω απο 25 δολλαρια (αρχικη τιμη) ειναι δωρεαν, βγαινουν στα 16 ευρω αντι για εναν με 10 και κατι

Τι εννοείς ότι πρέπει για tv box για δίσκους? Δεν δουλεύει σαν hubaki νομίζω μόνο ρεύμα πρέπει να περνάει.

• Like 2
Δημοσ.

επειδη εχω ηδη ενα tv box με δυο κουμπωμενους δισκους που τραβανε ρευμα και το tv box δεν αντεχει, εχω δυο φορτιστες συν ενας του tvbox 3.καλυτερα θα ειναι να εχω εναν,δεν αναφερθηκα σε usb hub

Δημοσ.

για πολλοστή φορα... ο φορτιστης βγαζει μεχρι 2.4Α και τα καλωδια σου μεχρι 2.1Α (βαση φυσικης/μαθηματικων κανονικα 1.8Α)... να δω ποτε θα σταματησεις να τα προτείνεις μιας και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... συσκευες που ζητανε παραπανω απο 2.1 υπαρχουν αρκετες...

σε εχω διορθώσει πραγματικα πολλες φορες και συνεχιζεις να παραπληροφορεις...

Δημοσ.

επειδη εχω ηδη ενα tv box με δυο κουμπωμενους δισκους που τραβανε ρευμα και το tv box δεν αντεχει, εχω δυο φορτιστες συν ενας του tvbox 3.καλυτερα θα ειναι να εχω εναν,δεν αναφερθηκα σε usb hub

Τι σκληροί είναι και περνουν ρεύμα με την usb? Όσους έχω είναι με κανονική πρίζα. Και οι 2.5" περνουν ρεύμα από το μέσω που τους συνδεεις. Κάπου μπερδεύτηκα.

για πολλοστή φορα... ο φορτιστης βγαζει μεχρι 2.4Α και τα καλωδια σου μεχρι 2.1Α (βαση φυσικης/μαθηματικων κανονικα 1.8Α)... να δω ποτε θα σταματησεις να τα προτείνεις μιας και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... συσκευες που ζητανε παραπανω απο 2.1 υπαρχουν αρκετες...

σε εχω διορθώσει πραγματικα πολλες φορες και συνεχιζεις να παραπληροφορεις...

1.8 βγάζουν το έγραψα στο άλλο θέμα. Σε σύγκριση με τα 2.4 είναι ένα 20 λεπτο παραπάνω στη φόρτιση αλλά κερδίζουν στο ότι είναι reversible. Ο καθένας επιλέγει τι θέλει αλλά πολύ λίγα κινητα υποστηρίζουν 2.4ma τα περισσότερα πάνε στα 2 με υψηλότερα volt με το Quick charge 2/3.

Δημοσ.

παλι ανακρίβειες... στα 2.4Α πανε με quick charge...

Quick charge 3 Output:

QC3.0 Port: 3.6-6.5V/2.4A  6.5-9V/2A  9-12V/1.5A (Max)

Στα tablets δινει μεχρι 3a που εχουν μπαταριες 6000+. Στα κινητα δινει τα ιδια amper η και λιγοτερα αλλα σε υψηλοτερα volt που ανεβαινει κατακορυφα το ρευμα που τραβανε.Ετσι λειτουργει το quick charge.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...