floydas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Ενας φιλος που δεν ειναι και πολυ σχετικος με υπολογιστες μου ζητησε να του βρω εναν καλο φορητο.Επειδη η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει και πολυ με φορητους θα ηθελα την γνωμη σας για τον ACER ASPIRE 1353LM.Η τιμη του ειναι 1414 ευρω με φπα απο eshop.Υπαρχει κανεις που τον εχει δουλεψει να μου πει την γνωμη του;...Επεξεργαστη εχει τον athlon xp 2400 mobile.Oι Athlonxp mobile τι λενε απο θερμοκρασιες και επιδοσεις;Ευχαριστω
Hikoc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Με 140€ παραπάνω παίρνεις τον 1603ELM που έχει Ρ4 2,6, 2 χρόνια εγγύηση,floppy και το κυριότερο ati 9000 64MB κάρτα γραφικών. Όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς τα ίδια.
cdcl01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 H Acer exei katebasei thn eggyhsh apo 2xronia se 1 xrono. To exei o kollhtos mou alla exei ena pragma san "takouni" piso-piso stin kato pleyra logo ths psyktras kai me psiloksenerose kai to peire €1359 me fpa apo Msystems. Ego pantos tha protimousa enan Centrino. Se ola ayta isxyei enas kanonas, giati ti skopo proorizete to antikeimeno pou thes na agoraseis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.