kavouras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά 3 ημέρες τώρα κανένα κόλλημα αφου απεγκατέστησα το lοgitech control center. Πολλές αναφορές για ασυμβατότητα ακόμα και της επίσιμης έκδοσης που υποστηρίζει sierra (3.9.5) απο admins στο forum της logitech. Οπότε όποιος πάει σε sierra να απεγκαταστήσει το logitech control cente μέχρι να βγάλουν ενα αξιοπρεπές update... Παρεπιπτόντως στα sierra δεν κρασάρει το kodi, που κράσαρε στα el capitan αν δεν το χρησιμοποιηούσα για αρκετή ώρα...
nikolas_kriti Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 @delpo Χονδρικα που θυμαμαι στον 10.11 ειναι... about this mac/system report/sata/click στον ssd σου (πχ: samsung evo 840)και ψαξε το trim support. Εαν λεει yes τοτε εισαι οκ. Εαν λεει no τοτε terminal και γραφεις sudo trimforce enable ή disable αναλογα το τι θελεις να κανεις. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το trim...Μ ζητάει να βάλω κωδικό αλλά δεν γράφεται ο κωδικός...γενικά δε γράφει μετά.!!
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά 3 ημέρες τώρα κανένα κόλλημα αφου απεγκατέστησα το lοgitech control center. Πολλές αναφορές για ασυμβατότητα ακόμα και της επίσιμης έκδοσης που υποστηρίζει sierra (3.9.5) απο admins στο forum της logitech. Οπότε όποιος πάει σε sierra να απεγκαταστήσει το logitech control cente μέχρι να βγάλουν ενα αξιοπρεπές update... Παρεπιπτόντως στα sierra δεν κρασάρει το kodi, που κράσαρε στα el capitan αν δεν το χρησιμοποιηούσα για αρκετή ώρα... Καλή είδηση αυτή. Είχε τρομερό πρόβλημα το Kodi στο El Capitan.
devill0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το trim...Μ ζητάει να βάλω κωδικό αλλά δεν γράφεται ο κωδικός...γενικά δε γράφει μετά.!! Τον γραφεις κανονικα αλλα δεν φαινεται. 2
an19gi75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Από μπαταρία πώς πάμε; Σε macbook pro retina 2013 έχει αισθητά μειωθεί η απόδοση της. Από 6:30 ώρες έχω πέσει στις 4-5΄ 1
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το Kodi (v16.1) τελικά συνεχίζει να κρασάρει ανά διαστήματα. Θα ξαναασχοληθώ όταν βγει η final 17 version (τώρα είναι beta 2).
thief7710 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δοκιμασε κανεις το Sierra + Parallels 11? Παιζει?
giostau Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δοκιμασε κανεις το Sierra + Parallels 11? Παιζει? Δεν παρατήρησα κάτι περίεργο προς το παρόν....
skiabox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Με τους drivers παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται; Βάζω με usb καλώδιο ton εκτυπωτή μου και δεν τον βλέπει.
thief7710 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν παρατήρησα κάτι περίεργο προς το παρόν.... Ποια έκδοση των Parallels 11 έχεις ακριβώς γιατί εγώ δεν έχω κάνει ποτε update την εφαρμογή ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.
giostau Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια έκδοση των Parallels 11 έχεις ακριβώς γιατί εγώ δεν έχω κάνει ποτε update την εφαρμογή ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ. Παραπληροφόρηση! Τελικά έχω 12.0.1... Συγνώμη για το λάθος! (δεν ήμουν μπροστά στο macbook όταν απάντησα)
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Και ξαφνικά δεν έχω key repeat στο mac os Sierra εκτός από την terminal line! Είναι αυτό το φαινόμενο που βλέπετε σε αυτό το link : https://www.tekrevue.com/tip/how-to-disable-the-character-accent-menu-in-os-x-mountain-lion/ Αντί για key repeat βγαίνουν κάποια menu με περίεργα γράμματα. Καμιά ιδέα παιδιά;
kavouras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Άλλο πρόβλημα με τα sierra....Πατάς sleep και ενώ κλείνει κανονικά το mac mini, μετά απο περίπου μισό με ένα λεπτό ανοίγει ξανά απο μόνος του! Απενεργοποίησα το wake on lan μην τυχόν είναι κάτι απο εκεί, αλλα τίποτα! Απο τα lion εως τα el capitan (και πιο πριν με τον mac pro απο τα leopard-snow leopard), χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια προγράμματα, τα ίδια addons στους browser κτλ δεν είχα συναντήσει ποτέ προβλήματα με το mac os. Κάνοντας πάντα update του λειτουργικού την ημάρα που έβγαινε το επίσημο update, και δεν είχα συνατήσει ποτέ προβλήματα. Τώρα με τα sierra, αναγκάστηκα να κάνω clean install, ενω τελικά έφταιγε η ασυμβατότητα με το logitech control center (το περιγράφω σε προηγούμενο μήνυμά μου) και τώρα δε δουλεύει το sleep και πρέπει πάλι να βρω τι φταίει... Άποψή μου και συμβουλή, όσοι είσαστε σε el capitan μην αναβαθμίζετε ακόμα σε sierra, εγω το μετάνιωσα. Περιμένετε να βγει κανένα update και βλέπουμε. Σκέφτομαι κι εγω να γυρίσω πάλι σε el capitan να βρω την υγειά μου, αλλα βαριέμαι να κάνω δεύτερο clean install!
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τα παραλές φίλε μου. Για εμένα είναι το καλύτερο λειτουργικό μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα