skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μην κολλάς με τον safari. Αν θέλεις βάζεις default άλλον browser. Εγώ έχω default τον Chrome και χρησιμοποιώ και τον Firefox πολύ επειδή χρησιμοποιεί μόνο την internal graphics card.
stevchrly Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο γρήγορο με λίγη κατανάλωση μνήμης έχω τον opera αλλά ο safari είναι άλλη απόλαυση
The Relumer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ο safari ειναι απολαυση σε σχεση με τα αλλα 2 τα γνωστα
kavouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά...! Όπως είπε ο φίλος CheOnWeb έβγαλα το mouse και το πληκτρολόγιο. Συγκεκριμένα είχα ενα logitech mouse ενσύρματο και ενα original apple ενσύρματο πληκτρολόγιο. Διάβασα οτι το sierra έχει ασυμβατότητες με το logitech contrl center, και παρότι είχα εγκαταστήσει την τελυταία του έκδοση που λέει οτι είναι συμβατή με τα sierra (3.9.5), το απεγκατέστησα. Απο εχθές το μεσημέρι εως σήμερα δεν έχει κολλήσει το mac! Πιθανότατα να φταίει είτε το logitech mouse είτε το logitech control enter! Η βλακεία είναι οτι έφαγα τόσες ώρες να κάνω backup, clean install κτλ...Μακάρι να είναι αυτή η αιτία...Θα ενημερώσω... 1
sariil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μην κολλάς με τον safari. Αν θέλεις βάζεις default άλλον browser. Εγώ έχω default τον Chrome και χρησιμοποιώ και τον Firefox πολύ επειδή χρησιμοποιεί μόνο την internal graphics card. Συγνώμη, αλλά για μένα που δουλεύω αποκλειστικά με Mac, ο Safari είναι ο ηγέτης των browser. Και ο Firefox είναι πολύ ασφαλής και δυνατός, ενώ για ένα απλό σερφάρισμα ο Opera είναι τέλειος. Τον Chrome, εγώ και η παρέα μου, αποφασίσαμε ότι καταλαμβάνει τσάμπα τόπο στον σκληρό και έτσι τον πετάξαμε έτσι απλά. Ένας από μας ακόμη επιμένει, επειδή λέει ότι είναι ένας Google ready browser και αυτός δουλεύει πολύ Drive και εφαρμογές γραφείου .
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει ψωμιά ακόμα ο safari να φθάσει τους άλλους. Ιδού και τα επιστημονικά νούμερα και όχι απλά η αίσθηση που έχουμε για κάτι : https://html5test.com/results/desktop.html Βέβαια ο safari 10 βελτιώνεται και φθάνει το score στο 380 περίπου. Για να πάρεις μια ιδέα μπες στο twitch.tv κα δες ότι με safari δεν μπορείς να αλλάξεις το source.
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι ο Σαφαρι ειναι πολυ πισω σε σχεση με αλλους, ειναι απλος κ γρηγορος αλλα μεχρι εκει. Εγω χρησιμοποιω Firefox περισσοτερο, Chrome=battery killer
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής στο Mac OS Sierra το viber που έχει θέματα και κρασάρει.
zourman1981 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής στο Mac OS Sierra το viber που έχει θέματα και κρασάρει.Και μετα το τελευταίο του update ?
mentoras99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αρκετα καλο το siri, πρωτη φορα που το χρησιμοποιω... βεβαια, δεν εχω καταλαβει-ψαξει να δω ολη τη γκαμα των πραγματων που μπορει να κανει...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ παιδιά διάβασα για το os sierra τι περιλαμβάνει, αλλά δεν βλέπω και τρομερές αλλαγές ή features. δεν νομίζω να το κατεβάσω, τουλάχιστον όχι τώρα κοντά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Security wise, πρεπει να το εγκαταστησεις..χθες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 να υποθεσω οτι σε mbp 13 του 2010 θα πηγαινει σαν ερπετο ε;δεν ξερω αν σωνει την κατασταση που εχω 8giga μνημη και ssd.αν το βαλει κανεις σε τετοιο αρχαιο μηχανημα ας πει την γνωμη του Πρίν λίγο έκανα upgrade απο el capitan σε sierra σε παρόμοιο μηχάνημα (mbp 13 - 2010 με 8G ram και ssd). Δεν παρατηρώ διαφορές σε απόκριση σε σχέση με el capitan ή προβλήματα, so far so good....
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ κάποια beach balls παρατηρώ αλλά αυτά είναι κλασικά πράγματα για την 1η version και μετά από μία ή δύο versions τα διορθώνουν συνήθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα