najinblue3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλο φαινεται αλλα δεν ειναι flux, αν θελεις δοκιμασε το
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το nightshift mode πως σας φαινεται; Το εβαλα, για τις βραδινες ωρες. Απο αισθητικης αποψεως, η ελαφρια 'κιτρινιλα'(white balance) δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει, αλλα αν ειναι αυτο να με κανει να κοιμαμαι καλυτερα, ας ειναι. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ομως. Βεβαια για να το βγαλουν, πιστευω οτι δεν ειναι και τελειως hype. Ιδωμεν... θα το συνηθήσεις και μετά δεν θα μπορείς χωρίς αυτό. αν μου πετάξεις τώρα βραδυ whtie screen θα τυφλωθώ πολύ άσχημα.
mentoras99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 θα το συνηθήσεις και μετά δεν θα μπορείς χωρίς αυτό. αν μου πετάξεις τώρα βραδυ whtie screen θα τυφλωθώ πολύ άσχημα. Το εβαλα κι εγω λοιπον... Λες σε λιγο καιρο να λεω 'πως ζουσα τοσα χρονια χωρις αυτο';;;;; Βασικα θελω ψυχρα χρωματα, και στο δωματιο μου να φανταστεις εχω φωτισμο με πολλα 'κερια' και εντελως 'ψυχρο' φως, καθως θελω να βλεπω οσο γινεται ρεαλιστικοτερη απεικονιση της πραγματικοτητας.... Ομως αν τελικα, επειδη αρκετες φορες δουλευω βραδυ στο mac και μετα παω για υπνο, να βοηθησει για πιο καλμαρισμενο υπνο, ευχαριστως να το εχω μονιμα στο mac, για τις βραδινες ωρες.
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 με ειχε παρεξενέψει και μένα πολύ το φλαξ οταν το πρωτοειχα βάλει.
CheOnWeb Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το iMac μου δεν το υποστηρίζει αλλά στο iPhone είμαι 24/7 σε night shift, τέρμα χαμηλωμένο. Perfect white.
mentoras99 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απο τη ωρα και επειτα το εχετε ρυθμισμενο το nightshift?
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Κατεβασα και εβαλα το 10.12.5 με με το combo update file. Γιατι αν περιμενα να το δειξει το app store/software update, φεξε και μου και γλυστρισα... Ολα καλα.
fearless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εχω τον Finder ανοιχτο και θελω με το Search να αναζητησω ενα αρχειο απο ενα συγκεκριμενο φακελο (π.χ ψαχνω ενα mp3 με το ονομα name.mp3) αλλα μου βρισκει ολα τα name.mp3 που εχω και σε αλλους φακελους. Γινεται να ψαχνει μονο στον φακελο τον οποιο θελω να ψαξει;
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εχω τον Finder ανοιχτο και θελω με το Search να αναζητησω ενα αρχειο απο ενα συγκεκριμενο φακελο (π.χ ψαχνω ενα mp3 με το ονομα name.mp3) αλλα μου βρισκει ολα τα name.mp3 που εχω και σε αλλους φακελους. Γινεται να ψαχνει μονο στον φακελο τον οποιο θελω να ψαξει; http://osxdaily.com/2013/03/12/change-finder-search-to-look-in-current-folder-rather-than-everywhere-in-mac-os-x/ Ισχύει και στο Sierra αν θυμάμαι καλά αλλά μπορείς και να το αλλάξεις απ' τα διαθέσιμα tabs (This Mac, "folder", Shared). Δες κι εδώ. https://www.howtogeek.com/200660/learn-how-to-use-os-x%E2%80%99s-spotlight-search-like-a-champ/ 1
fearless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 http://osxdaily.com/2013/03/12/change-finder-search-to-look-in-current-folder-rather-than-everywhere-in-mac-os-x/ Ισχύει και στο Sierra αν θυμάμαι καλά αλλά μπορείς και να το αλλάξεις απ' τα διαθέσιμα tabs (This Mac, "folder", Shared). Δες κι εδώ. https://www.howtogeek.com/200660/learn-how-to-use-os-x%E2%80%99s-spotlight-search-like-a-champ/ Σε ευχαριστω πολυ, δεν το προσεξα ποτε. Finder/Preference/Advanced tab/When performing a search και εκει το αλλαξα σε Search the Current Folder.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 μπορεις να το βρεις με spotlight, αν θες αναγκαστικα με finder κανεις αυτο που ειπε ο φιλος η καλυτερη εφαρμογη για μενα για να ψανεις το οτιδηποτε ειναι το alfred 1
fearless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Mε finder τωρα που επελεξα Search the Current Folder ειμαι μια χαρα.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 δοκιμασε τον alfred, πιστεψε με δε θα ξανανοιξεις τον finder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα