Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Nepton 240m Modify ή Lepa Exllusion 240;

sonik92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολο το forum.

Αυτες τις μερες ασχολουμαι με την κατασκευη ενος συστηματος gaming στο οποιο περα απο τις επιδοσεις που πιστευω οτι θα τις εχω ( case: corsair Carbide 400c , intel i7 6700k , asus z170 A, asus strix rx480 8gb, corsair rm850x κ.α... Θα ηθελα και την πιο εμπειρη γνωμη σας και συμβουλη σας για τα παραπανω) με ενδιαφερει πολυ και το θεμα της εμφανισης διοτι ειμαι και λιγο ψειρας και εφοσον θα τα δωσω που θα τα δωσω, να το βλεπω και να το χαιρομαι... 

Το διλημμα μου λοιπον ειναι αν θα παρω την υδροψυξη της Lepa Exllusion 240( για την οποια ειδα αρκετες κριτικες και βιντεο και δεν ειδα κατι αρνητικο, ωστοσο επιφυλασσομαι) ή αν θα παω στην Coolermaster Nepton 240m η οποια σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστη ωστοσο εμενα με ενδιαφερει να της κανω μια μετατροπη οπως στο παρακατω βιντεο. Οποτε ρωταω, ποια ειναι η γνωμη σας για την Lepa Exllusion 240 και οσο για την coolermaster ειναι ασφαλης η μετατροπη αυτη? Απο θεμα κοστους δεν ειναι τιποτα εχω βρει ηδη τα tubes λιγοτερο απο 10 ευρω στο e-shop το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν ειναι ασφαλης και κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει αυτο...

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Φιλικα

Σωτηρης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Καλησπερα σε ολο το forum.

Αυτες τις μερες ασχολουμαι με την κατασκευη ενος συστηματος gaming στο οποιο περα απο τις επιδοσεις που πιστευω οτι θα τις εχω ( case: corsair Carbide 400c , intel i7 6700k , asus z170 A, asus strix rx480 8gb, corsair rm850x κ.α... Θα ηθελα και την πιο εμπειρη γνωμη σας και συμβουλη σας για τα παραπανω) με ενδιαφερει πολυ και το θεμα της εμφανισης διοτι ειμαι και λιγο ψειρας και εφοσον θα τα δωσω που θα τα δωσω, να το βλεπω και να το χαιρομαι...

Το διλημμα μου λοιπον ειναι αν θα παρω την υδροψυξη της Lepa Exllusion 240( για την οποια ειδα αρκετες κριτικες και βιντεο και δεν ειδα κατι αρνητικο, ωστοσο επιφυλασσομαι) ή αν θα παω στην Coolermaster Nepton 240m η οποια σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστη ωστοσο εμενα με ενδιαφερει να της κανω μια μετατροπη οπως στο παρακατω βιντεο. Οποτε ρωταω, ποια ειναι η γνωμη σας για την Lepa Exllusion 240 και οσο για την coolermaster ειναι ασφαλης η μετατροπη αυτη? Απο θεμα κοστους δεν ειναι τιποτα εχω βρει ηδη τα tubes λιγοτερο απο 10 ευρω στο e-shop το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν ειναι ασφαλης και κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει αυτο...

https://www.youtube.com/watch?v=g8RfAdr4SlU

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Φιλικα

Σωτηρης.

Αν θέλεις μετατροπές κοίταξε είτε σε alphacool Eisbaer είτε rajitech triton που περνούν κανονικά ρακορ και οι αλλαγές σωλήνα είναι πιο εύκολες και εννοείται αρκετά πιο ασφαλής
  • Like 1

Την alphacool που εψαξα δεν την βρισκω καπου Ελλαδα, για την raijintek διαβασα αρκετα κακα σχολια γι αυτο την ειχα αφησει στην ακρη λιγο...

• Moderators

Είχε πάρει το μάτι μου στις αγγελίες πριν καμία βδομάδα νομίζω, και τότε την είχα δει στο Best price δεν θυμάμαι σε πιο κατάστημα όμως, ρώτα στο eworld μήπως μπορεί να το φέρει γιατί έχει αρκετά προϊόντα της alphacool

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...