Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω εναν hp pavilion που των πηρα πριν απο 4-5 χρονακια πιστευω πως εφτασε η ωρα για upgrade επειδη το συστημα δεν τα εβγαζε περα σε mainstream games lol,minecraft etc.Εβαλα ενα καινουργιο τροφοδοτικο και μια καρτα γραφικων.

Cpu: i5 3350p socket 1155 ,Gpu:MSI twinfronz 2gb oc edition,Mobo:foxconn 2ada socket 1155 πατεντα της hp η mobo,hdd:1tb(αντεχει και τρεχει ακομη),ram: 6gb dual channel 1300mhz.

Θελω την γνωμη σας για κανενα upgrade μεχρη της ταξης 200+.

Δημοσ.

Εννοείτε πως δεν θα χω την ιδια αποδοση αμα χα sata 3 6gb/s αλλα αξιζει; και ποσο γρηγορο ειναι με 3gb/s sata 3.

Πρώτον θες να πεις 3Gbps Sata 2. 

Αυτές είναι οι μέγιστες ταχύτητες, ένας φυσιολογικός δίσκος δεν τις φτάνει, ή και να το κάνει σε ειδικές περιπτώσεις και πάλι το access time Θα είναι μεγάλο.

Προχώρα με αγορά SSD. Θα δεις τρομερή διαφορά. Έχω ήδη αρκαιτό καιρό τον Samsung 850 Pro σε sata 2 3GBps και φυσάει.

Δημοσ.

Το χω σκεφτει αλλα η μητρική εχει sata III 3gb/s ενω οι ssd χρειάζονται 6gb/s sata III αξιζει;

Ο ssd μπαίνει παντού αρκεί να υπάρχει sata. Το αν έχει sata II ή sata III αφορά αν ο ssd θα πιάνει τις max ταχύτητες ή όχι. Κανονικά θα παίζει απλά με τις μισές επιδόσεις οι οποίες όμως είναι αρκετές ώστε να καταλάβεις τη διαφορά hdd με ssd.

Δημοσ.

Πρώτον θες να πεις 3Gbps Sata 2. 

Αυτές είναι οι μέγιστες ταχύτητες, ένας φυσιολογικός δίσκος δεν τις φτάνει, ή και να το κάνει σε ειδικές περιπτώσεις και πάλι το access time Θα είναι μεγάλο.

Προχώρα με αγορά SSD. Θα δεις τρομερή διαφορά. Έχω ήδη αρκαιτό καιρό τον Samsung 850 Pro σε sata 2 3GBps και φυσάει.

ναι sata 2 σορρυ για το λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...