Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια 

χωρις να με ρωτησει βεβαια εαν θελω 

εκανε αναβαθμιση ....και μετα απο επιτυχχης αναβαθμιση μου εβγαλε notification οτι ο δισκος ειναι στο 95%

μπαινω μεσα στο υπολογιστη και βλεπω windows.old  ? προσπαθησα να το σβησω αλλα δε με αφηνε ...τι μπορω να κανω ? ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καλησπερα παιδια 

χωρις να με ρωτησει βεβαια εαν θελω 

εκανε αναβαθμιση ....και μετα απο επιτυχχης αναβαθμιση μου εβγαλε notification οτι ο δισκος ειναι στο 95%

μπαινω μεσα στο υπολογιστη και βλεπω windows.old  ? προσπαθησα να το σβησω αλλα δε με αφηνε ...τι μπορω να κανω ? ευχαριστω πολυ

http://www.howtogeek.com/223821/what-is-the-windows.old-folder-and-how-do-you-delete-it/

Δημοσ.

Ανοιγεις File explorer -> Αυτος ο υπολογιστης -> Δεξι κλικ στον C: -> Ιδιοτητες -> Εκκαθαριση Δισκου -> Εκκαθαριση Αρχειων συστηματος.

Διαλεγεις τα παντα και εισαι ετοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιγεις File explorer -> Αυτος ο υπολογιστης -> Δεξι κλικ στον C: -> Ιδιοτητες -> Εκκαθαριση Δισκου -> Εκκαθαριση Αρχειων συστηματος.

Διαλεγεις τα παντα και εισαι ετοιμος.

το εκανα αλλα ειναι ακομα εκει ... και μου γραφει οτι δεν μπορει να τα σβησει λογο το SYSTEM

ΕΧΩ windows 10

Δημοσ.

το εκανα αλλα ειναι ακομα εκει ... και μου γραφει οτι δεν μπορει να τα σβησει λογο το SYSTEM

ΕΧΩ windows 10

Για βαλε ενα screenshot! Μαλλον εχει να κανει με την προσπαθεια που εκανες να σβησεις το windows.old χειροκινητα.

Κανε ενα restart και προσπαθησε ξανα, στην χειροτερη ξετικαρε το "προηγουμενες εκδοσεις windows".

Αν αποτυχει και αυτο τοτε πρεπει να κλεισεις το windows update service και να σβησεις χειροκινητα τα αρχεια που βρισκονται στον φακελο: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...