enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το ιδιο διλλημα εχω και εγω και απλα περιμενω τα καινουρια μοντελα για να καταληξω . Πωωω δηλαδή θα περιμένεις μέχρι την Άνοιξη για να δεις ΚΑΙ τα καινούργια Macbook; Ή εννοείς ότι θα περιμένεις τα Pro για να αποφασίσεις είτε να πάρεις το Pro είτε το τρέχον Macbook;
enlightened Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει περίπτωση ο electronic king να συνεχίσει να πουλάει τα καινούργια macbook pro 899 λίρες ή πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να γίνει αυτό, όπως γίνεται με το σκρουτζ; Εννοείται πάντα αν η τιμή του προ παραμείνει η ίδια. Γνωρίζουμε;
kaktos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ο electronic δεν ρίχνει ποτέ τις τιμές, τις διατηρεί και απλώς το καινούργιο μοντέλο που βγαίνει κάθε φορά έχει την ίδια τιμή ενώ τα παλιά εξακολουθούν να είναι στα ίδια λεφτά. Παίζει βέβαια να σου κάνει κάποια μεγαλύτερη έκπτωση αν τον παζαρέψεις αλλά σίγουρα δεν θα είναι πάνω από 50 λίρες... 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πωωω δηλαδή θα περιμένεις μέχρι την Άνοιξη για να δεις ΚΑΙ τα καινούργια Macbook; Ή εννοείς ότι θα περιμένεις τα Pro για να αποφασίσεις είτε να πάρεις το Pro είτε το τρέχον Macbook; Nαι θα περιμενω μεχρι την ανοιξη δεν βιαζομαι .Ειναι απο τις σπανιες φορες που θα κανω υπομονη 1
enlightened Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά λέω, στο Apple Store της Αγγλίας τα τρέχοντα entry-level Pro κάνουν 999 λίρες. Ο βασιλιάς τα δίνει 899 λίρες. Υποθέτουμε ότι η Apple δεν ανεβάζει τις τιμές στα νέα Pro. Ο βασιλιάς θα τα φέρει αμέσως, στις 899 λίρες, ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να του καπνίσει για να τα φέρει;
thodoris20s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον σου άρεσε το καινούργιο πληκτρολόγιο και δεν βιάζεσαι εγώ σου προτείνω να περιμένεις τα καινούργια προ που θα έχουν αυτό το πληκτρολόγιο. Γενικά θα δώσεις τα ίδια λεφτά και θα σου κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό καθαρά λόγω hardware. Καλύτερο value for money. Και θα είσαι και καλυμμένος με τις 13,3 ίντσες που έχει ήδη και σε καλύπτουν
enlightened Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον σου άρεσε το καινούργιο πληκτρολόγιο και δεν βιάζεσαι εγώ σου προτείνω να περιμένεις τα καινούργια προ που θα έχουν αυτό το πληκτρολόγιο. Γενικά θα δώσεις τα ίδια λεφτά και θα σου κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό καθαρά λόγω hardware. Καλύτερο value for money. Και θα είσαι και καλυμμένος με τις 13,3 ίντσες που έχει ήδη και σε καλύπτουν Δε νομίζω ρε συ να βάλουν αυτό το πληκτρολόγιο, αφού είναι γενικά δεν βολεύει τον κοσμάκη... Εγώ πραγματικά ελπίζω να είναι έτσι γιατί με βρήκα να γράφω με το ίδιο accuracy χωρίς όμως να βιάζω το πληκτρολόγιο επειδή ακριβώς τα πλήκτρα είναι πιο κάτω και δε χρειάζεται να τα πατάς με τόση δύναμη. Αλλά το τάργκετ γκρουπ για αυτά τα μηχανήματα είναι οι επαγγελματίες (ουάου, μήπως γι'αυτό λέγεται Pro?! ) οπότε για κάποιον που έχει πχ μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα νομίζω θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να το αγοράσει.. Άντε να βάλει kaby lake, μια σοβαρή gpu και να βγαίνει σε πολλά χρώματα με μικρότερο ακόμα πλαίσιο and I'm sold. Άμα κιόλας μείνει στις 999 λίρες το entry-level (που δεν το βλέπω, μπορεί να δούμε κανά price bump της τάξεως των 100/200 λιρών) θα 'ναι όνειρο.
thodoris20s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω ρε συ να βάλουν αυτό το πληκτρολόγιο, αφού είναι γενικά δεν βολεύει τον κοσμάκη... Εγώ πραγματικά ελπίζω να είναι έτσι γιατί με βρήκα να γράφω με το ίδιο accuracy χωρίς όμως να βιάζω το πληκτρολόγιο επειδή ακριβώς τα πλήκτρα είναι πιο κάτω και δε χρειάζεται να τα πατάς με τόση δύναμη. Αλλά το τάργκετ γκρουπ για αυτά τα μηχανήματα είναι οι επαγγελματίες (ουάου, μήπως γι'αυτό λέγεται Pro?! ) οπότε για κάποιον που έχει πχ μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα νομίζω θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να το αγοράσει.. Άντε να βάλει kaby lake, μια σοβαρή gpu και να βγαίνει σε πολλά χρώματα με μικρότερο ακόμα πλαίσιο and I'm sold. Άμα κιόλας μείνει στις 999 λίρες το entry-level (που δεν το βλέπω, μπορεί να δούμε κανά price bump της τάξεως των 100/200 λιρών) θα 'ναι όνειρο. https://www.youtube.com/watch?v=rfyVdKWtrUQ Κατά 99% φίλε μου έτσι θα είναι το καινούργιο pro. Πλέον ότι leakarei από πλευράς Apple συνήθως βγαίνει. Επιπλέον το καινούργιο αυτό πληκτρολόγιο είναι καινούργια εφεύρεση της Apple οπότε θα το πλασάρει 100% στα νέα macbook. Ήδη και στα εξωτερικά πληκτρολόγια του imac το έχουν βάλει
ramarg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχα να δεις εγώ πώς αισθάνθηκα όταν ήρθε ο σεκιουριτάς και πήγε το σκατό στην κάλτσα :Ρ Ούτε οι θύρες με ενοχλούν. Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ τo USB. Βέβαια αν βγάλει στο καινούργιο το headphone jack ε δηλαδή αμάν! Πώς θα βλέπουμε Εμμανουέλλα; Άρα ρε παιδιά το ζουμί είναι ότι δεν είναι μπιγκ ντιλ να πάω από 13 σε 12; Θα το συνηθίσω εν τέλει; Τέλος του άλλου μήνα;;; Εγώ ρε παιδιά γιατί ακούω αρχές Οκτωβρίου; Ααααααααααααααα Και η υπομονή έχει τη γοητεία της. Μη βιάζεσαι αν θες να κάνεις σωστή επιλογή που θα σε καλύπτει για τα επόμενα 5 χρόνια. Το 12''αρι macbook είναι αδύναμος (όχι άμεσα) αλλά σε βάθος 2ετίας. Και είτε το προορίζεις για heavy είτε για normal use πάντα είναι καλό να επιλέγεις συσκευές με μεγαλύτερες δυνατότητες. Όσο θα περνάνε τα χρόνια και ο υπολογιστής θα παίρνει αναβαθμίσεις και άρα θα επιβαρύνεται το hardware του και οι επιδόσεις του.Νομίζω είναι κρίμα να παλεύεις με bugs-lags σε μία συσκευή 2-3 χρόνων, η οποία σε τελική ανάλυση κοστίζει το ίδιο αν όχι περισσότερο από έναν macbook pro.Αν το hardware είναι δυνατότερο απ'όσο χρειάζεσαι, ο υπολογιστής θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για περισσότερα χρόνια. Εν όψει παρουσίασης νέων μοντέλων δεν κάνουμε καμία αγορά αν θέλουμε να μη το μετανιώσουμε. Κανόνας. Εαν βγουν τα επόμενα και συνεχίζεις να θέλεις το παλιό, θα το αγοράσεις σε χαμηλότερη τιμή. Αν όμως επιλέξεις το προηγούμενο μοντέλο και σου γυαλίσει το επόμενο δεν θα τον χαρείς τον υπολογιστή. Επίσης το ότι έχεις συγκεντρωμένο το ποσό για ξόδεμα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενο ! Γιατί ό,τι βγει έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις αμέσως. Επομένως περίμενε τα νέα pro (γιατί θα είναι η επόμενη σημαντική αναβάθμιση 4ετίας στα pro από το 2012- Και μιλάμε για νέο hardware,σχεδιασμό,χρώματα,εντελώς νέες δυνατότητες κτλ). Μέχρι το τέλος οκτώβρη θα ξέρουμε όλοι. Μέτρα αντίστροφα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα