enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χαιρετώ τους συμφορουμίτες. Είμαι σε δίλημμα τελευταία για το αν πρέπει να ακουμπήσω τα λεφτάκια μου στο 12άρι Μacbook ή στο Pro. Έχω το τίμιο 13άρι Macbook Air, που καλά κρατεί για hardware 5ετίας, αλλά με αυτήν την οθόνη δεν πάει πουθενά. Γι' αυτό σκέφτομαι ότι παρότι γλυκοκοιτάζω το Macbookάκι, δεν ξέρω αν θα συνηθίσω ποτέ να κοιτάω τη 12άρα οθόνη του, ενώ 5 χρόνια είχα 13άρα. Οπότε αυτό που μένει είναι το Pro, το οποίο όμως δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, άρα είναι λίγο overkill. Σε έναν ιδανικό κόσμο, το 12άρι Macbook θα έβγαινε σε 13άρι. Και αυτό θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, αφού δε με ενδιαφέρει ούτε να editάρω το sequel του Suicide Squad, ούτε να παράγω το καινούργιο μου LP. Απλά πράγματα θα κάνω που περιλαμβάνουν browsing, κάποιο excel/word, photoshop, Windows από πίσω αν χρειαστεί να τρέξω κανά πρόγραμμα για τη σχολή. Γενικά με βλέπω για τα προσεχή Macbook Pro που θα βγουν τώρα σε κανά 10ήμερο, αλλά θα κλαίω κάθε φορά που θα βλέπω τα μικρά αδερφάκια τους στo Public.... Τί λέτε;
Neg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Θα περιμένεις μέχρι τον άλλο μήνα να βγούνε τα καινούργια Pro και θα πάρεις Pro. Άν δεν θέλεις να περιμένεις πάλι Pro να πάρεις. Δεν συγκρίνεται το Hardware του Pro με του απλού. Αν θες την γνώμη μου το 12άρι είναι απλά υπερκοστολογημένο. 2
haHa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 H μεταβαση απο 13" σε 12" οθονη δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο προβλημα οσο θα ειναι το κακιστο πληκτρολογιο που εχει το macbook 12". Το εχεις δουλεψει το πληκτρολογιο; Αν ναι και δεν σε ενοχλει, τοτε περιμενε την ανανεωση του macbook 12" και αγορασε το. Αν δεν το εχεις δουλεψει, πηγαινε σε ενα μαγαζι και δουλεψε το για λιγο.
enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Θα περιμένεις μέχρι τον άλλο μήνα να βγούνε τα καινούργια Pro και θα πάρεις Pro. Άν δεν θέλεις να περιμένεις πάλι Pro να πάρεις. Δεν συγκρίνεται το Hardware του Pro με του απλού. Αν θες την γνώμη μου το 12άρι είναι απλά υπερκοστολογημένο. Κοίτα δούλευα 2 μήνες σε ξενοδοχείο και ένα μήνα ομαδάρχης... Δηλαδή σαν να σου λέω ένα Macbook/Macbook Pro και το AppleCare του. Εννοείται ότι θα τα πάρω απ' έξω με forward2me. Οπότε τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι παρότι γουσταρίζω πολύ το form factor του Macbook, κολύωμαι στο μέγεθος της οθόνης. Τίποτα άλλο, δεν πρόκειται να κάνω κάτι σοβαρό που να θέλει 231032 threads και τον Xeon ξέρω γω. Επίσης, λένε ότι εκτός των άλλων τα καινούργια Pro θα είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφρά, που αυτό με νοιάζει αλλά ντάξει Macbook δε θα είναι. H μεταβαση απο 13" σε 12" οθονη δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο προβλημα οσο θα ειναι το κακιστο πληκτρολογιο που εχει το macbook 12". Το εχεις δουλεψει το πληκτρολογιο; Αν ναι και δεν σε ενοχλει, τοτε περιμενε την ανανεωση του macbook 12" και αγορασε το. Αν δεν το εχεις δουλεψει, πηγαινε σε ενα μαγαζι και δουλεψε το για λιγο. Όντως δε θα είναι δύσκολη η μετάβαση; Εγώ κάθε φορά που βλέπω την οθόνη από κοντά αγριεύομαι. Δε μου γεμίζει το field of view, κάτι παθαίνω. Ήμουνα στο public, κάθομαι στα γόνατα, το φέρνω πιο κοντά μου για να εξομοιώσω πραγματικές συνθήκες, πχ αν ήμουν στο κρεβάτι μου ξέρω 'γω, και απλά it didn't do it for me. Χτύπησε και ο συναγερμός επειδή το τράβηξα :Ρ Αναφορικά με το πληκτρολόγιο θα το πω. Θα το πω και ας φάω ντομάτες. Γράφω 230409203294%% πιο γρήγορα και δεν κάνω κανένα λάθος. Είναι τόσο ακούραστο το πάτημα, τόσο ακαριαίο, που νομίζω είναι και ένα selling point για μένα. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου με το Macbook....
mistr4l Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χτύπησε και ο συναγερμός επειδή το τράβηξα :Ρ Αν δεν το έγραφες αυτό θα αισθανόμουν ηλίθιος που δεν το έχω πάρει κι εγώ στα πόδια μου στα public! Ψηφίζω κι εγώ να περιμένεις να βγουν τα νέα pro. Μην είσαι σίγουρος όμως πως θα συμβεί σε 10 μέρες ή τον επόμενο μήνα. Δεν έχεις να σε βιάζει κάτι όμως, οπότε περίμενε. Και ναι... να πας στο pro. Δεν χρειάζεται να εκμεταλλεύεσαι το 100% των δυνατοτήτων του για να το πάρεις. Αν δεν κολλάς όμως σε θέματα όπως 'να είναι πιο δυνατό για να κρατήσει περισσότερο / είναι καλύτερο / είναι πιο pro" και δεν σε νοιάζει και το χρηματικό, πάρε αυτό που θα σου γεμίσει το μάτι.
haHa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως δε θα είναι δύσκολη η μετάβαση; Εγώ κάθε φορά που βλέπω την οθόνη από κοντά αγριεύομαι. Δε μου γεμίζει το field of view, κάτι παθαίνω. Ήμουνα στο public, κάθομαι στα γόνατα, το φέρνω πιο κοντά μου για να εξομοιώσω πραγματικές συνθήκες, πχ αν ήμουν στο κρεβάτι μου ξέρω 'γω, και απλά it didn't do it for me. Χτύπησε και ο συναγερμός επειδή το τράβηξα :Ρ Αναφορικά με το πληκτρολόγιο θα το πω. Θα το πω και ας φάω ντομάτες. Γράφω 230409203294%% πιο γρήγορα και δεν κάνω κανένα λάθος. Είναι τόσο ακούραστο το πάτημα, τόσο ακαριαίο, που νομίζω είναι και ένα selling point για μένα. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου με το Macbook.... Απο την στιγμη που σε βολευει το πληκτρολογιο, πηγαινε σε macbook. (και φυσικα δεν σε απασχολουν οι περιορισμοι με τις θυρες) Αλλα σε καθε περιπτωση (macbook pro ή new macbook) να περιμενεις την ανανεωση που προκεται να γινει τους επομενους μηνες. 1
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Περίμενε λίγο μέχρι τέλος του άλλου μήνα να δούμε τι θα βγάλουν... Νομίζω δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το 12αρι ενώ μπορείς να πάρεις το 13αρι με τα σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά. Δεν ειναι θέμα μόνο η χρήση αλλά αφού πληρώνεις που πληρώνεις κάτι να αξίζει και τα λεφτά που δίνεις...
enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν το έγραφες αυτό θα αισθανόμουν ηλίθιος που δεν το έχω πάρει κι εγώ στα πόδια μου στα public! Χαχαχα να δεις εγώ πώς αισθάνθηκα όταν ήρθε ο σεκιουριτάς και πήγε το σκατό στην κάλτσα :Ρ Απο την στιγμη που σε βολευει το πληκτρολογιο, πηγαινε σε macbook. (και φυσικα δεν σε απασχολουν οι περιορισμοι με τις θυρες) Αλλα σε καθε περιπτωση (macbook pro ή new macbook) να περιμενεις την ανανεωση που προκεται να γινει τους επομενους μηνες. Ούτε οι θύρες με ενοχλούν. Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ τo USB. Βέβαια αν βγάλει στο καινούργιο το headphone jack ε δηλαδή αμάν! Πώς θα βλέπουμε Εμμανουέλλα; Άρα ρε παιδιά το ζουμί είναι ότι δεν είναι μπιγκ ντιλ να πάω από 13 σε 12; Θα το συνηθίσω εν τέλει; Περίμενε λίγο μέχρι τέλος του άλλου μήνα να δούμε τι θα βγάλουν... Νομίζω δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το 12αρι ενώ μπορείς να πάρεις το 13αρι με τα σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά. Δεν ειναι θέμα μόνο η χρήση αλλά αφού πληρώνεις που πληρώνεις κάτι να αξίζει και τα λεφτά που δίνεις... Τέλος του άλλου μήνα;;; Εγώ ρε παιδιά γιατί ακούω αρχές Οκτωβρίου; Ααααααααααααααα
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τέλος του άλλου μήνα;;; Εγώ ρε παιδιά γιατί ακούω αρχές Οκτωβρίου; Ααααααααααααααα Και εγώ ανυπομονώ γιατί θέλω εδώ και κανένα 4μήνο να αγοράσω και ακόμα είμαι στο περίμενε, κάτι διάβασα για 26 Οκτωβρίου ότι θα κάνουν event. Η apple ανακοινώνει τα events της περίπου 10-15 μέρες πριν, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι οπότε πάμε για μέσα προς τέλος Οκτώβρη...
enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ ανυπομονώ γιατί θέλω εδώ και κανένα 4μήνο να αγοράσω και ακόμα είμαι στο περίμενε, κάτι διάβασα για 26 Οκτωβρίου ότι θα κάνουν event. Η apple ανακοινώνει τα events της περίπου 10-15 μέρες πριν, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι οπότε πάμε για μέσα προς τέλος Οκτώβρη... Έχεις ακούσει τίποτα για το άμα βγουν σε άλλα χρώματα εκτός από ασημένιο όπως έγινε με το Macbook;
Makis38 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα δούλευα 2 μήνες σε ξενοδοχείο και ένα μήνα ομαδάρχης... Δηλαδή σαν να σου λέω ένα Macbook/Macbook Pro και το AppleCare του. Εννοείται ότι θα τα πάρω απ' έξω με forward2me.... Δηλαδή δύο μήνες δουλειά για ένα Mac...ok εσύ ξέρεις...
enlightened Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή δύο μήνες δουλειά για ένα Mac...ok εσύ ξέρεις... https://www.youtube.com/watch?v=HRrKk2dD9YI
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις ακούσει τίποτα για το άμα βγουν σε άλλα χρώματα εκτός από ασημένιο όπως έγινε με το Macbook; Φήμες λένε ότι μπορεί να βγάλουν στα χρώματα των νέων iPhones. Αλλά ειναι μόνο φήμες, αναμένουμε για περισσότερα πάντως ένα σε ματ black θα το ήθελα πολύ!! 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το ιδιο διλλημα εχω και εγω και απλα περιμενω τα καινουρια μοντελα για να καταληξω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα