Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω το εξής πρόβλημα.Το router μου βρίσκεται στο χωλ του σπιτιού μου και το tv box βρίσκεται στο σαλόνι με αποτέλεσμα να έχω απώλειες στο σήμα του wifi.Θέλω να συνδέσω το tv box μου ενσύρματα μέσω ethernet με αυτά ή αυτά τα powerline adapters.Η ταχύτητα θα βελτιωθεί συνδέοντας το έτσι;

Δημοσ.

Λειτουργώ με αυτό το τρόπο το internetικό ΟΤΕ TV χωρίς πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Αρχικά με τα CORINEX ως μόνα πιστοποιημένα απο τον ΟΤΕ και όταν αυτά "έσκασαν" με TP LINK 500άρια.

Καλό θα ήταν να:

- επιλέξεις homeplugs χωρίς σούκο γιατί θεωρώ ότι αυτή η βαθμίδα δημιούργησε το πρόβλημα στα Corinex
- να διαλέξεις κάποιο 500άρι με ένδειξη AV. Αμφότερες οι επιλογές σου είναι 200άρια με την δεύτερη να αφορά ΕΝΑ τεμάχιο ενώ χρειάζεσαι ΔΥΟ. Δεν τα βρίσκω και τόσο φθηνά ως επιλογές.
- να δοκιμάσεις τη λύση, αν είναι εφικτό, καθώς τελικά δεν λειτουργούν το ίδιο σε όλα τα setups.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν έχει λύσει ακόμα ο ΟΤΕ, αν ευθύνεται αυτός, είναι όταν επιλέγω REPLAY TV στην ολοκλήρωση του προγράμματος να είναι υποχρεωτικό το RESTART του Router. Επειδή όμως σπανίως χρησιμοποιώ την υπηρεσία λίγο με απασχολεί.

Δημοσ.

Λειτουργώ με αυτό το τρόπο το internetικό ΟΤΕ TV χωρίς πρόβλημα εδώ και χρόνια.

Αρχικά με τα CORINEX ως μόνα πιστοποιημένα απο τον ΟΤΕ και όταν αυτά "έσκασαν" με TP LINK 500άρια.

Καλό θα ήταν να:

- επιλέξεις homeplugs χωρίς σούκο γιατί θεωρώ ότι αυτή η βαθμίδα δημιούργησε το πρόβλημα στα Corinex

- να διαλέξεις κάποιο 500άρι με ένδειξη AV. Αμφότερες οι επιλογές σου είναι 200άρια με την δεύτερη να αφορά ΕΝΑ τεμάχιο ενώ χρειάζεσαι ΔΥΟ. Δεν τα βρίσκω και τόσο φθηνά ως επιλογές.

- να δοκιμάσεις τη λύση, αν είναι εφικτό, καθώς τελικά δεν λειτουργούν το ίδιο σε όλα τα setups.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν έχει λύσει ακόμα ο ΟΤΕ, αν ευθύνεται αυτός, είναι όταν επιλέγω REPLAY TV στην ολοκλήρωση του προγράμματος να είναι υποχρεωτικό το RESTART του Router. Επειδή όμως σπανίως χρησιμοποιώ την υπηρεσία λίγο με απασχολεί.

Κάτι τέτοιο εννοείς προφανώς;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...