mentoras99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Electronic dog repellent - ultrasonic ή κατι τέτοιο.Θελω να μου προτεινετε μια φθηνη και αξιοπιστη λυση, δοκιμασμενη δηλαδη απο εσας ή γνωστο σας, κατα προτιμηση απο ebay, αλλα εστω και οποιοδηποτε αλλο λινκ, παλι θα το αναζητησω στο ebay.Αλλα να κανει δουλεια.Γιατι οπως διαβαζω διαφορα σχολια στο amazon, πριν ψαξω τα αντιστοιχα στο ebay, υπαρχει και πολυ σαβουρα σε αυτες τις συσκευες, που μονο σκυλια δεν διωχνει...
benign Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα αν πω στον Μπουμπουκο (rottweiler)να σου επιτεθει,την εβαψες. 1
mentoras99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ηξερα οτι υπαρχει. Αλλα μου ελεγε γνωστος, το παρηγγειλε ηδη, οτι ηταν με φιλο του σε καφε, και το ειδε να λειτουργει στην πραξη! Το χρησιμοποιουν κυριως οι εκπαιδευτες σκυλων. Εκτος αν πεσεις σε κουφο σκυλι! Παντως ειναι μια λυση αν πεσεις σε αδεσποτα.
benign Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα χιουμορ φιλε μου. Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα σκυλια,ειναι αξιαγαπητα πλασματα ,εμενα καθε φορα που με βλεπουν μου κανουν χαρες και θελουν χαδια και αγαπη. Δεν χρειαζεσαι τετοιες συσκευες. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2016 από benign
mentoras99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα χιουμορ φιλε μου. Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα σκυλια,ειναι αξιαγαπητα πλασματα ,εμενα καθε φορα που με βλεπουν μου κανουν χαρες και θελουν χαδια και αγαπη. Δεν χρειαζεσαι τετοιες συσκευες. Οταν ομως καποιος πεφτει σε πεινασμενα αδεσποτα, ειναι διαφορετικη φαση...
vste Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χωρις πλακα δουλευα αρκετα χρονια στο Μενιδι σε μια εταιρια, απο την πλευρα που πας στο τελεφερικ. Πηγαινα με μηχανη εκει. Ενω γενικα τα πηγαινω καλα με τα σκυλια, εκει πανω εχει αγελες 10-20 αδεσποτων που αν σε πιασουν δεν θα βρεθει ουτε κοκκαλακι. Πολλες φορες γλυτωσα στο τσακ. Επισης τον πατερα μου τον ειχαν στειλει νοσοκομειο αδεσποτα στο αεροδρομιο του Ελληνικου. Σαν μεθοδο που δεν προξενει βλαβη στα ζωντανα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), αν λειτουργει θεωρω οτι ειναι η καλυτερη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2016 από vste
@topos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω το ειχα ψαξει παλιοτερα που πηγαινα κατι χωματαδες σε βουνα, μιας και υπηρχαν αρκετα "αδεσποτα" τσοπανοσκυλα. Εκει που κατεληξα απο διαφορες συζητησεις με petshops ειναι πως αυτες οι λυσεις απωθουν μονο μικροσωμα σκυλια, τα μεγαλα δεν τα "πιανουν".
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα χιουμορ φιλε μου. Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα σκυλια,ειναι αξιαγαπητα πλασματα ,εμενα καθε φορα που με βλεπουν μου κανουν χαρες και θελουν χαδια και αγαπη. Δεν χρειαζεσαι τετοιες συσκευες. Δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια
Errik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Το παράγγειλα και το περιμένω, εγώ όμως το θέλω για γάτες που μου κατουράν το αυτοκίνητο με μεγάλη μανία
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια το αγορασα, και οντως κανει τρομερη δουλεια. Μαλιστα ειχε τοση επιτυχια (οποιος το ειδε....το θελε δικο του), που ηδη ξαναβαλα παραγγελια στο ebay.... Το βλεπω να φευγει σαν ζεστο ψωμι! Οποιο παει να μου κουνηθει εναντιον, πατας το κουμπι και κανει λες και το χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα! Αυτα ειναι. Η τεχνολογια, στην υπηρεσια της ασφαλειας του ανθρωπου! Συνισταται ανεπιφυλακτα!!!!!
chipakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια το αγορασα, και οντως κανει τρομερη δουλεια. Μαλιστα ειχε τοση επιτυχια (οποιος το ειδε....το θελε δικο του), που ηδη ξαναβαλα παραγγελια στο ebay.... Το βλεπω να φευγει σαν ζεστο ψωμι! Οποιο παει να μου κουνηθει εναντιον, πατας το κουμπι και κανει λες και το χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα! Αυτα ειναι. Η τεχνολογια, στην υπηρεσια της ασφαλειας του ανθρωπου! Συνισταται ανεπιφυλακτα!!!!! Μπορείς να μου στείλεις το λινκ από εκεί που το αγόρασες??
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να μου στείλεις το λινκ από εκεί που το αγόρασες?? http://www.ebay.com/itm/Ultrasonic-Pet-Dog-Repeller-Training-Anti-Barking-Electronic-Device-Trainer-/191287826757?hash=item2c89a49945:g:6WcAAOSwDk5UAZrP
DioNiSis_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 έχουν βγει και κατι αντίστοιχες εφαρμογές για smartphone αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάποια να ξέρω αν δουλεύουν. κάντε μια αναζήτηση στο play store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα