Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Electronic dog repellent - ultrasonic ή κατι τέτοιο.
Θελω να μου προτεινετε μια φθηνη και αξιοπιστη λυση, δοκιμασμενη δηλαδη απο εσας ή γνωστο σας, κατα προτιμηση απο ebay, αλλα εστω και οποιοδηποτε αλλο λινκ, παλι θα το αναζητησω στο ebay.
Αλλα να κανει δουλεια.
Γιατι οπως διαβαζω διαφορα σχολια στο amazon, πριν ψαξω τα αντιστοιχα στο ebay, υπαρχει και πολυ σαβουρα σε αυτες τις συσκευες, που μονο σκυλια δεν διωχνει...

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι υπαρχει.

Αλλα μου ελεγε γνωστος, το παρηγγειλε ηδη, οτι ηταν με φιλο του σε καφε, και το ειδε να λειτουργει στην πραξη!

Το χρησιμοποιουν κυριως οι εκπαιδευτες σκυλων.

Εκτος αν πεσεις σε κουφο σκυλι!

Παντως ειναι μια λυση αν πεσεις σε αδεσποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα χιουμορ φιλε μου. Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα σκυλια,ειναι αξιαγαπητα πλασματα ,εμενα καθε φορα που με βλεπουν μου κανουν χαρες και θελουν χαδια και αγαπη. Δεν χρειαζεσαι τετοιες συσκευες. :)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Εκανα χιουμορ φιλε μου. Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τα σκυλια,ειναι αξιαγαπητα πλασματα ,εμενα καθε φορα που με βλεπουν μου κανουν χαρες και θελουν χαδια και αγαπη. Δεν χρειαζεσαι τετοιες συσκευες. :)

Οταν ομως καποιος πεφτει σε πεινασμενα αδεσποτα, ειναι διαφορετικη φαση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις πλακα δουλευα αρκετα χρονια στο Μενιδι σε μια εταιρια, απο την πλευρα που πας στο τελεφερικ. Πηγαινα με μηχανη εκει. Ενω γενικα τα πηγαινω καλα με τα σκυλια, εκει πανω εχει αγελες 10-20 αδεσποτων που αν σε πιασουν δεν θα βρεθει ουτε κοκκαλακι.

Πολλες φορες γλυτωσα στο τσακ. Επισης τον πατερα μου τον ειχαν στειλει νοσοκομειο αδεσποτα στο αεροδρομιο του Ελληνικου.

Σαν μεθοδο που δεν προξενει βλαβη στα ζωντανα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), αν λειτουργει θεωρω οτι ειναι η καλυτερη.

Επεξ/σία από vste
Δημοσ.

Και εγω το ειχα ψαξει παλιοτερα που πηγαινα κατι χωματαδες σε βουνα, μιας και υπηρχαν αρκετα "αδεσποτα" τσοπανοσκυλα.

Εκει που κατεληξα απο διαφορες συζητησεις με petshops ειναι πως αυτες οι λυσεις απωθουν μονο μικροσωμα σκυλια, τα μεγαλα δεν τα "πιανουν".

Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια :P  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παράγγειλα και το περιμένω, εγώ όμως το θέλω για γάτες που μου κατουράν το αυτοκίνητο με μεγάλη μανία  :-D  :-D  :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια το αγορασα, και οντως κανει τρομερη δουλεια.

Μαλιστα ειχε τοση επιτυχια (οποιος το ειδε....το θελε δικο του), που ηδη ξαναβαλα παραγγελια στο ebay....

Το βλεπω να φευγει σαν ζεστο ψωμι!

Οποιο παει να μου κουνηθει εναντιον, πατας το κουμπι και κανει λες και το χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα!

Αυτα ειναι. Η τεχνολογια, στην υπηρεσια της ασφαλειας του ανθρωπου!

Συνισταται ανεπιφυλακτα!!!!!

Δημοσ.

Παιδια το αγορασα, και οντως κανει τρομερη δουλεια.

Μαλιστα ειχε τοση επιτυχια (οποιος το ειδε....το θελε δικο του), που ηδη ξαναβαλα παραγγελια στο ebay....

Το βλεπω να φευγει σαν ζεστο ψωμι!

Οποιο παει να μου κουνηθει εναντιον, πατας το κουμπι και κανει λες και το χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα!

Αυτα ειναι. Η τεχνολογια, στην υπηρεσια της ασφαλειας του ανθρωπου!

Συνισταται ανεπιφυλακτα!!!!!

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ από εκεί που το αγόρασες??

Δημοσ.

έχουν βγει και κατι αντίστοιχες εφαρμογές για smartphone αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάποια να ξέρω αν δουλεύουν.

κάντε μια αναζήτηση στο play store.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...