Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα περάσει λοιπόν 1 μήνας και θα μας λυθεί η απορία αν θα κλειδώσουν ή όχι.

Θα ενημερώσω σχετικά!

Μάλλον εγώ θα ενημερώσω πριν από εσένα λόγω του ότι άλλαξα μητρική τα Windows την είδαν και καλά σαν νέο μηχάνημα και ζητάει ενεργοποίηση εδώ και μία εβδομάδα τώρα κάτι που δεν μπορώ να κάνω μέχρι στιγμής. Αν κλειδώσουν τα windows 10 θα γυρίσουμε στα παλιά καλά windows 7 και θα είμαστε μια χαρά.Δεν θα σπάσουμε τα νεύρα μας. Ετσι κι αλλιώς δεν έχω δει κάποια ριζική αλλαγή στα windows 10 οπότε και πάλι μια χαρά θα είμαστε.

Δημοσ.

Θέλει κλειδί σίγουρα!! Μέχρι τα αρχές Ιούλη μπορούσες να κάνεις Update από Windows 7, 8, 8.1 σε 10 δωρεάν. Τώρα ο τσάμπας τελείωσε.

Όχι, δεν τελείωσε. Ένα τηλεφώνημα στη Microsoft Hellas, δίνεις ένα mail και σου στέλνουν link για upgrade σε 10ρια, αρκεί να έχεις windows 7, 8 ή 8.1 εγκατεστημένα. Έχουν δώσει παράταση.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά τα windows ΔΕΝ κλείδωσαν. Κάνουν κανονικά ενημερώσεις κτλ.

Το μόνο που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά είναι ένα διακριτικό μήνυμα στην επιφάνεια εργασία που λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα τα windows.

Άρα τα windows10 ΔΕΝ κλειδώνουν...

Δημοσ.

Παιδιά τελικά τα windows ΔΕΝ κλείδωσαν. Κάνουν κανονικά ενημερώσεις κτλ.

Το μόνο που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά είναι ένα διακριτικό μήνυμα στην επιφάνεια εργασία που λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένα τα windows.

Άρα τα windows10 ΔΕΝ κλειδώνουν...

Ναι, τώρα το είδα κι εγώ.

Κόλπα της Microsoft για να φέρει περισσότερο κόσμο στα Windows 10.

Δημοσ.

Κόλπα της Microsoft για να φέρει περισσότερο κόσμο στα Windows 10.

Ε βέβαια,

γιατί ο άλλος για να τα κρατάει πάνω από ένα μήνα

είναι που θέλουν να τον φέρουν...

F* Logic ζόρι που τραβάμε,

αν κλειδώνανε θα καταριόμαστε τη Μ$!

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Γκαηζ αυτο με το οτι τα windows  δεν κλειδωνουν ισχυει ακομα? Εκανα μια πατατα με τα win ενός θείου μου και αφου του περασα τα 10 pro, δεν μπορω να τα ενεργοποιήσω. 

Το να μην παιρνει updates δε με καει για τη χρηση YouTube που κάνει, ουτε τα wallpapers, αλλα το να κλειδώσουν ειναι θεμα (που θα πρέπει να λύσω εγω)..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παιδιά έκανα κι εγώ αναβάθμιση απο του θείο τα 7ρια τότε. Το αυθεντικό κλειδί μου το πέρασε στο email και όχι στο hardware. Έκανα πρόσφατα format και μόλις πέρασα το email ενεργοποιήθηκαν κανονικά και τα αναγνωρίζει ως αυθεντικά. Το iso κατεβασμένο απο την ms.. Το ίδιο έκανα και σε έναν φίλο. Πάντα με το ίδιο hardware.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γκαηζ αυτο με το οτι τα windows  δεν κλειδωνουν ισχυει ακομα? Εκανα μια πατατα με τα win ενός θείου μου και αφου του περασα τα 10 pro, δεν μπορω να τα ενεργοποιήσω. 

Το να μην παιρνει updates δε με καει για τη χρηση YouTube που κάνει, ουτε τα wallpapers, αλλα το να κλειδώσουν ειναι θεμα (που θα πρέπει να λύσω εγω)..

Μέχρι στιγμής, στο μηχάνημα του γνωστού μου ΔΕΝ κλείδωσαν, παρά μόνο βγάζουν προειδοποιητικό μήνυμα όταν πάει να αλλάξει το φότνο κτλ κτλ. Πάντως, αν θέλεις, ξαναεγκαθιστάς τα αυθεντικά 7 αρια στον θείο σου, και έπειτα ισχυρίζεσαι ότι είναι χρήστης με ειδικές ανάγκες και έτσι σου παρέχει η microsoft δωρεάν τα αυθεντικά (ενεργοποιημένα) τα windows 10. Αυτό ισχύει μέχρι το τέλος του έτους από ότι άκουσα. Έπειτα ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή!

https://www.cnet.com/how-to/microsoft-windows-10-free-upgrade-offer-assistive-features/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...