Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Πρόσφατα κατέβασα τα windows 10 σε iso από την επίσημη σελίδα της microsoft.

Ένας γνωστός, μου ζήτησε να του κάνω καθαρή εγκατάσταση στο laptop του. Υποστήριξε ότι είχε κάνει upgrade από windows 7 home premium σε windows 10 τον Ιούλιο.

Αφού έκανα την εγκατάσταση από το iso, επιλέγοντας "δεν έχω κάποιο κλειδί ενεργοποίησης" και υποθέτοντας ότι θα ενεργοποιηθούν μόνα τους λόγω upgrade τα windows, παρατηρώ ότι δεν ενεργοποιήθηκαν μετά την εγκατάσταση. Συμπεραίνω ότι ο γνωστός μου μάλλον μού είπε ψέμα ότι είχε κάνει upgrade παλιότερα.

Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής (πάνω από μια βδομάδα που έγινε το format) δεν του έχουν "κλειδώσει" παρά μόνο δεν μπορεί να εξατομικεύσει το περιβάλλον εργασίας του (φόντο κτλ). Η ερώτηση είναι:

Γνωρίζει κανείς αν στο μέλλον θα του κλειδώσουν τα windows ή θα έχει κάποια βαρύτερη επίπτωση πλην της μη δυνατότητας εξατομίκευσης του εργασιακού περιβάλλοντος των windows;

Δημοσ.

Φαντάζομαι την "Home" έκδοση του πέρασες κι εσύ. Αλλιώς και να είχε κάνει το upgrade είναι μόνο για την "Home" μιας και προέρχεται από "Home Premium". Ωστόσο αν μείνουν ανενεργοποίητα θα κλειδώσουν σε 30 μέρες από την μέρα εγκατάστασης.

Δημοσ.

Καθαρή εγκατάσταση συμβαίνει ξεχνάς τι είχε γίνει στο παρελθόν στο υπολογιστή και πας για νέα win με νέο κλειδί κλπ

OXI !! Αν έχει γίνει Update από κάποιο παλαιότερο λειτουργικό (7, 8, 8.1  32 και 64 bit) σε windows 10, Μπορείς να κάνεις format και εγκατάσταση win 10, όσες φορές θέλεις, αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση που είχες (Home ή Pro)

Τα windows 10 πρέπει να είναι κατεβασμένα από Microsoft

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

• Like 1
Δημοσ.

OXI !! Αν έχει γίνει Update από κάποιο παλαιότερο λειτουργικό (7, 8, 8.1  32 και 64 bit) σε windows 10, Μπορείς να κάνεις format και εγκατάσταση win 10, όσες φορές θέλεις, αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση που είχες (Home ή Pro)

Τα windows 10 πρέπει να είναι κατεβασμένα από Microsoft

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

οκ δεν το ήξερα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω δε θα κλειδώσουν αλλά θα τον πρήζουν με ειδοποίησεις για να ενεργοποίησει τα Windows και θα παραμένει μαύρο το φόντο της επιφάνειας εργασίας, ενώ δε θα μπορεί να κάνει και updates.

Δημοσ.

Αρα και γω αυτη τη πατατα εκανα. Εβαλα τα win10 home απο θειο και τωρα γιαυτο ζηταει activation. Anyway, θα αγορασω κλειδι μου φαινεται.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω δε θα κλειδώσουν αλλά θα τον πρήζουν με ειδοποίησεις για να ενεργοποίησει τα Windows και θα παραμένει μαύρο το φόντο της επιφάνειας εργασίας, ενώ δε θα μπορεί να κάνει και updates.

Κλειδώνουν τελείως!!

Αρα και γω αυτη τη πατατα εκανα. Εβαλα τα win10 home απο θειο και τωρα γιαυτο ζηταει activation. Anyway, θα αγορασω κλειδι μου φαινεται.

Θέλει κλειδί σίγουρα!! Μέχρι τα αρχές Ιούλη μπορούσες να κάνεις Update από Windows 7, 8, 8.1 σε 10 δωρεάν. Τώρα ο τσάμπας τελείωσε.

Δημοσ.

Κλειδώνουν τελείως!!

Θέλει κλειδί σίγουρα!! Μέχρι τα αρχές Ιούλη μπορούσες να κάνεις Update από Windows 7, 8, 8.1 σε 10 δωρεάν. Τώρα ο τσάμπας τελείωσε.

Ενας φιλος μου παντως που εκανε upgrade απο 7 σε 10 οταν βγηκαν, με πειρατικα 7αρια, δεν εχει κανενα θεμα μεχρι στιγμης, και ολα τα updates του κανει.

Δημοσ.

Κλειδώνουν τελείως!!

Εμένα μου έχουν συμβεί και τα δύο. Δεν ξέρω πότε συμβαίνει το ένα πότε το άλλο. Νομίζω αν δεν κάνει updates θα γίνει αυτό που λέω εγώ, αν κάνει αυτό που λες εσύ.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλει τον κωδικό απο τα 7 αν δεν πετύχει βρες ένα πρόγραμμα που μπορεί να διαβάσει τον κωδικό ο οποίος είναι αποθηκευμένος στην μητρική όπως για παράδειγμα aida και ενεργοποιήσετα, αν δεν το κάνει αυτόματα μπορείς να κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας φιλος μου παντως που εκανε upgrade απο 7 σε 10 οταν βγηκαν, με πειρατικα 7αρια, δεν εχει κανενα θεμα μεχρι στιγμης, και ολα τα updates του κανει.

Ο φίλος σου ήταν τυχερός η Microsoft έδωσε και στα πειρατικά Update σε 10καρια. Έτσι τώρα έχει γνήσιο λειτουργικό.

Δοκίμασε να βάλει τον κωδικό απο τα 7 αν δεν πετύχει βρες ένα πρόγραμμα που μπορεί να διαβάσει τον κωδικό ο οποίος είναι αποθηκευμένος στην μητρική όπως για παράδειγμα aida και ενεργοποιήσετα, αν δεν το κάνει αυτόματα μπορείς να κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση

Δεν ταιριάζουν τα κλειδιά των Win 7 στα 10καρια!!

Εμένα μου έχουν συμβεί και τα δύο. Δεν ξέρω πότε συμβαίνει το ένα πότε το άλλο. Νομίζω αν δεν κάνει updates θα γίνει αυτό που λέω εγώ, αν κάνει αυτό που λες εσύ.

Αν ένας Η/Υ δεν κάνει Update παραμένει με ημιτελή λειτουργικό και ευάλωτος σε κακόβουλα προγράμματα. 

Επεξ/σία από stelios5
Δημοσ.

Δεν ταιριάζουν τα κλειδιά των Win 7 στα 10καρια!!

Αν ένας Η/Υ δεν κάνει Update παραμένει με ημιτελής λειτουργικό και ευάλωτος σε κακόβουλα προγράμματα.

Το πρόβλημα είναι ότι καλύτερα να είναι ευάλωτος παρά να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί λύση.

Με ένα από τα σχετικά πρόσφατα Updates νομίζω το έκαναν να μπορούν να ταιριάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...