Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πιστεψτε με εγω ειμαι φαν των nexus και ειδικα αυτων με μικροτερη οθονη οπως το 5χ.Αλλα ενας αρχαριος του ειδους θα θελει αρχικα να το πιασει το κινητο για να αποφασισει αν θα του αρεσει(δεν νομιζω ελλαδα να υπαρχει κανενα μερος με εκθεσιακα nexus),και επισης θα επηρεαστει πολυ αρνητικα η γνωμη του απο την πλαστικη κατασκευη.

Δεν θελω να της πω της κοπελας σκασε το μαξιμουμ απο το μπατζετ σου,και να μην το εχει δει ποτε το κινητο απο κοντα,επειδη υπαρχει η περιπτωση οταν τελικα καταφθασει στο μειλ της να απογοητευτει αρκετα απο την εξωτερικη εμφανιση,και θα αισθανθω αρκετα ενοχος για αυτο.

Δημοσ.

Παιδια πιστεψτε με εγω ειμαι φαν των nexus και ειδικα αυτων με μικροτερη οθονη οπως το 5χ.Αλλα ενας αρχαριος του ειδους θα θελει αρχικα να το πιασει το κινητο για να αποφασισει αν θα του αρεσει(δεν νομιζω ελλαδα να υπαρχει κανενα μερος με εκθεσιακα nexus),και επισης θα επηρεαστει πολυ αρνητικα η γνωμη του απο την πλαστικη κατασκευη.

Δεν θελω να της πω της κοπελας σκασε το μαξιμουμ απο το μπατζετ σου,και να μην το εχει δει ποτε το κινητο απο κοντα,επειδη υπαρχει η περιπτωση οταν τελικα καταφθασει στο μειλ της να απογοητευτει αρκετα απο την εξωτερικη εμφανιση,και θα αισθανθω αρκετα ενοχος για αυτο.

Σε public μπορει να το δει το nexus απο κοντα.

Επισης, πρεπει και εσυ και η ιδια να αποφασισει τι την νοιαζει περισσοτερο:

1) τι νοιαζει αν ειναι πχ απο αλουμινιο ή 2) αν θα βγαζει καλυτερες φωτο/παει πιο γρηγορα/αντεξει περισσοτερο καιρο λογω επεξεργαστη και αναβαθμισεων;

Αν σας νοιαζει το 2ο, τοτε πατε καρφι σε nexus 5x.

To mls θεωρω πως δεν ικανοποιει ουτε απο εμφανισει ουτε φυσικα απο επιδοσεις/καμερα.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη, το nexus δεν κανει για κοπέλα. Οι γυναίκες αλλα πραγματα θέλουν κι οχι καθαρο λογισμικό και μπλα μπλα μπλα. Κοιταν εμφάνιση καμερα και ευκολιες χειρισμού. Εγω σου ειπα τη γνωμη μου πιο πανω τη να την παρεις σε αυτα τα λεφτά. Και αν δωσεις κατι παραπάνω a5 2016 θα ξετρελεθει οπως και οι δικες μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...