Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα ενα κινητο για μια φιλη μου,που μπορει να διαθεσει μεχρι 200 ευρω.

Εγω προσωπικα της προτεινω το moto x 2nd gen στα λεφτα αυτα,η κανω λαθος?

Επισης αν θελαμε να ειναι δικαρτο το κινητακι που να καταληγαμε?

Η κοπελα για καποιο λογο εχει κολλησει σε ενα mls που ειχε δει στα public,για πειτε μου ρε παιδια τι να της πω για να την πεισω οτι τετοια αγορα θα ειναι βλακωδης επειδη βλεπει τα megapixel και τρελαινεται.

Δημοσ.

Άσε τα MLS, αξίζουν μόνο για την εφαρμογή τους και τίποτα άλλο. Κοντά στα χρήματα της είναι και το Moto G 4 plus από το amazon που σε αυτά τα λεφτά για μένα είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή

Δημοσ.

Εχω το nexus 5x χωρις κανενα προβλημα και δε μενει παρα να το προτεινω στο φιλο.

Οσο για το link που εκανες παραθεση και στα μισα g2 ειχε προβλημα το gps και στα μισα g3-g4 προβλημα με bootloop.

Και στα μισα oneplus one ειχε προβλημα το touch και κιτρινισμα η οθονη και τωρα τελευταια ανατιναχτηκαν καποια note 7

και οπου να ναι θα βγουν θεματα και για τα iphone.

Αν περιμενεις να βρεις κινητο χωρις αναφορες με προβληματα δε θα παρεις ποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω nexus 5x μου φαινεται αρκετα φτηνο σαν κατασκευη,δεν εχει και την καλυτερη οθονη και αρκετα σημαντικο εχει μικρη και μη επεκτασιμη μνημη.Ξερετε πως εινα οι κοπελες,βγαζουνε συνεχως φωτο,θα γεμισει η μνημη σε χρονο μηδεν,

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω nexus 5x μου φαινεται αρκετα φτηνο σαν κατασκευη,δεν εχει και την καλυτερη οθονη και αρκετα σημαντικο εχει μικρη και μη επεκτασιμη μνημη.Ξερετε πως εινα οι κοπελες,βγαζουνε συνεχως φωτο,θα γεμισει η μνημη σε χρονο μηδεν,

Ενεργοποιησε το backup απο google photos αν υπαρχει θεμα με την χωρητικοτητα, θα σε ευχαριστει αργοτερα! (θα γραφει πχ selfies και θα εμφανιζονται ολες οι selfies που εχει βγαλει, θα γραφει παραλια και θα εμφανιζονται οι φωτο που εχει τραβηξει σε παραλια, θα γραφει γατα και θα εμφανιζονται ολες οι φωτο με γατες κ.ο.κ . Επισης δεν θα χρειαζεται να ξαναμεταφερει φωτογραφιες απο κινητο σε κινητο ή αν χασει το κινητο δεν θα χασει τις φωτογραφιες της)

Η οθονη που εχει το nexus 5x ειναι μαλλον η καλυτερη σε κινητο μεχρι 350€. Το ιδιο και η φωτογραφικη του.

Δημοσ.

Και από εμένα nexus 5x, από ότι διάβαζα και στο άλλο site πιο πολύ πρόβλημα reboot είχαν κάποιοι με την 7,καμια σχέση με τα bootloop του G4, είναι και nexus που σημαίνει δεν μπρικαρει με τίποτα σχεδόν, + ότι αν είναι θέμα λογισμικού κάθε μήνα παίρνει update οπότε σε αυτό το θέμα είναι καλυμμενο, δεν θα περιμένεις την LG και την κάθε LG για fix, έχεις να κάνεις με την Google.

Παλι καλά που βλέπουν κάποιοι τα nexus φτηνιαρικα και παίρνουν τα "αλουμινια" galaxy και τα παίρνουμε εμείς οι υπόλοιποι σε χαμηλες τιμες.

Καθαρό μάρκετινγκ φίλε μου, αν ήταν τόσο primium υλικό το αλουμίνιο ούτε 1 κουτάκι μπύρα δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε που εχει τριπλασια ποσότητα υλικού από ένα τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...