Manos5686 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Εχθές παρέλαβα την οθόνη του τίτλου. Θα ήθελα μία βοήθεια στις ρυθμίσεις ώστε να πετύχω τις καλύτερες γιατί κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται. Για παράδειγμα στο lol που παίζω έχω μια μαυρίλα. Έχω r7 360 με ενεργοποιημένο το freesync
XMorsX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Εχθές παρέλαβα την οθόνη του τίτλου. Θα ήθελα μία βοήθεια στις ρυθμίσεις ώστε να πετύχω τις καλύτερες γιατί κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται. Για παράδειγμα στο lol που παίζω έχω μια μαυρίλα. Έχω r7 360 με ενεργοποιημένο το freesync Καλησπερα. Δε θα πρεπει να σε πειραζουν κανονικα τα presets της οθονης, εφοσον δεν εχεις περιαζξει τις ρυθμισεις της ηδη βεβαια. Αν φευγεις απο φθηνη TN οθονη που ειχε πολυ μικρο gamma τοτε πρεπει να συνηθισεις στο μεγαλυτερο και σωστοτερο gamma με πιο πλουσιες και σκοτεινες αποχρωσεις. Ριξε ομως τη φωτεινοτητα σε διαχειρισιμα επιπεδα σε χωρο χαμηλου φωτισμου, το 40 στο osd menu ειναι καλη τιμη συνηθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα