Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, λιθαρακι λιθαρακι θα εκλειψουν ολες οι ασθενειες.

μη ξεχναμε οτι ο ζαμπλουτος Jobs εφυγε απο αυτο (για οσους λενε οτι υπαρχει ηδη θεραπεια και την κρυβουν).

καθε ασθενης εχει τα δικα του ιδιαιτερα χαρακτηριστηκα οποτε αυτο που θελει να κανει η MS ειναι εξαιρετικο!

(προσωποποιημενη-ιδιαιτερη-μοναδικη θεραπεια)

• Like 2
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ο  χιτλερ διαθετε πορους για εναν "καλυτερο" ανθρωπο στρατιωτη, αρεια φυλη το λεγαν τοτε. 

respect ? 

ειναι το λιγοτερο ανοητο το να μην παιρνουμε υποψη μας τις προθεσεις αλλα και  τους σκοπους που κρυβονται κατω απο το χαλακι της καθε "ειδησης "  

Είναι το λιγότερο ανόητο, να αφαιρείς τις ελπίδες κάποιου για να βρεθεί θεράπεια ή έστω να του παρατείνει την ζωή. Είναι γνωστό ότι το σημαντικότερο είναι η ψυχολογία και ότι πρέπει να έχεις ένα κίνητρο για να παλέψεις με αυτή την αρρώστια. Εύχομαι να μην έχεις ποτέ κάποιον κοντινό σου για να δείς απο κοντά τα μάτια του όταν θα υποφέρει ξέροντας ότι είναι στο έλεος του θεού. Και τότε να μην είσαι το ίδιο κυνικός μαζί του, όπως τώρα σε μια είδηση (απο όπου και αν προέρχεται) που έχει να κάνει με την υγεία. 

Μόνο και μόνο για να λέμε "εμένα δεν θα με πιάσουν κορόιδο τα λαμόγια της MS, εγώ είμαι έξυπνος και θα τους του ξεσκεπάσω". Μπράβο φίλε. Όταν μια μέρα έρθεις στην εξουσία, θα περιμένουμε τις δικές σου κινήσεις για την θεραπεία. Γιατί, ακόμα και αν είναι διαφημιστικό κόλπο, μια υποτυπώδη έρευνα θα την κάνουν. ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ. Καλύτερο απο το τίποτα δεν νομίζεις ε? 

Υγ. Το post αναφέρεται και στα υπόλοιπα troll (μερικά post) που σκοπός της ζωής τους είναι να παίρνουν κινητό και να το μοστράρουν στον άλλον και να του την λένε επειδή την έχουν μεγαλύτερη. Σε αυτά τα θέματα, ότι σκοπό και να έχουν (λογικά και κέρδος), και έναν να βοηθήσουν είναι καλύτερο απο το να κάνουν ένα comment μίσους για μια εταιρεία, της οποίας ο ιδιοκτήτης (μέσα σε όλη την διαφθορά) μοίρασε συσκευές στην Αφρική για να καθαρίζουν το νερό και να μην το πίνουν όπως είναι μολυσμένο. 

• Like 7
Δημοσ.

Η λυση για τον καρκινο εχει βρεθει:

Κοψιμο τσιγαρου,  αθληση,  υγιεινή διατροφη, μειωση ποτου,    φιλτρο ανθρακα στο νερο και αν μενεις σε μεγαλουπολη με μολυσμενο αερα το ιδιο στο δωμάτιο και κλειστα παραθυρα. 

Το 98% των καρκινων θα εξαφανιστει.  Αν εισαι ατυχος,  δε σε γλυτωνει τιποτα ετσι και αλλιως. 

Και προσωπικά τα εφαρμοζω,  εχω κοψει τσιγάρο ,  αθλουμε συστηματικα,  εχω κοψει ποτο και ας με δουλευουνε γι αυτο κλπ.  Μονο στη διατροφη πρεπει να βελτιωθω..  :) 

Δημοσ.

off topic:

Τα εμβόλια προκαλούν ασθένειες, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα καρκίνο, η θεραπεία του καρκίνου είναι τα σταφύλια, αν πίνετε γάλα θα μεταμορφωθείτε σε κίτρινες αγελάδες...

Για ρίξτε μια ματιά το προσδόκιμο ζωής της κάθε χώρας και άλλα παρεμφεροί μετρήσιμα μεγέθοι, και πως έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και αφήστε το Λιακόπουλο!

Δημοσ.

εδω μιλαμε εχει κανει ιο το ιδιο το λειτουργικο απεναντι στον χρηστη

χαχαχαχα δηλαδή;

Όσο για διαφήμιση που λες δεν νομίζω να το κάνουν.. για την microsoft μιλάμε 

Δημοσ.

και ο  χιτλερ διαθετε πορους για εναν "καλυτερο" ανθρωπο στρατιωτη, αρεια φυλη το λεγαν τοτε. 

respect ? 

ειναι το λιγοτερο ανοητο το να μην παιρνουμε υποψη μας τις προθεσεις αλλα και  τους σκοπους που κρυβονται κατω απο το χαλακι της καθε "ειδησης "  

Βάζουμε στο ίδιο καζάνι τον Χίτλερ με την microsoft καθώς ακόμη και τις προθέσεις τους.

Τρία πουλάκια κάθονται..

Τουλαχιστον έχεις αυτογνωσία.

Πολύ "bad" το "weed".

• Like 3
Δημοσ.
Το φάρμακο για το καρκίνο έχει βρεθεί εδώ και πολλά χρόνια, αποτελείται απο μια πολύ απλή ουσία η οποία έχει ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα φάρμακα που παράγουν αυτή τη στιγμή οι φαρμακοβιομηχανίες. Θυσιάζονται εκατομμυρια ζωές στο βωμό των μεγάλων συμφερόντων. Επίσης οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν με ελεγχόμενες εκρήξεις απο τους αμερικάνους και δεν πατήσαμε ποτέ στην σελήνη. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!1!1!!!ΕΝΑ!!!1!!1

Και δεν μου λες ρε μεγάλε αφού έχει βρεθεί γιατί δεν το πήρε ο στηβ Τζομπς για να σωθεί απο τους πιο πλούσιους στον κόσμο ?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και δεν μου λες ρε μεγάλε αφού έχει βρεθεί γιατί δεν το πήρε ο στηβ Τζομπς για να σωθεί απο τους πιο πλούσιους στον κόσμο ?

Γιατί δεν είχε σαρκασμό... :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχα δηλαδή;

Όσο για διαφήμιση που λες δεν νομίζω να το κάνουν.. για την microsoft μιλάμε 

εφαρμογες που κατασκοπευαν τα ιδιωτικα στοιχεια του χρηστη και την συμπεριφορα του στον υπολογιστη ,  παλια τα ονομαζαμε spyware , τωρα windows 10 και android .

πως δεν χρειαζεται διαφημιση , νομιζεις οτι ξερουν οι περισσοτεροι χρηστες συσκευων και υπολογιστων οτι χρησιμοποιουν windows η android ; 

ειδικα οι μεγαλυτερης ηλικιας , μαυρα μεσανυχτα εχουν . 

1) Είναι το λιγότερο ανόητο, να αφαιρείς τις ελπίδες κάποιου για να βρεθεί θεράπεια ή έστω να του παρατείνει την ζωή. Είναι γνωστό ότι το σημαντικότερο είναι η ψυχολογία και ότι πρέπει να έχεις ένα κίνητρο για να παλέψεις με αυτή την αρρώστια. Εύχομαι να μην έχεις ποτέ κάποιον κοντινό σου για να δείς απο κοντά τα μάτια του όταν θα υποφέρει ξέροντας ότι είναι στο έλεος του θεού. Και τότε να μην είσαι το ίδιο κυνικός μαζί του, όπως τώρα σε μια είδηση (απο όπου και αν προέρχεται) που έχει να κάνει με την υγεία. 

2)Μόνο και μόνο για να λέμε "εμένα δεν θα με πιάσουν κορόιδο τα λαμόγια της MS, εγώ είμαι έξυπνος και θα τους του ξεσκεπάσω". Μπράβο φίλε. Όταν μια μέρα έρθεις στην εξουσία, θα περιμένουμε τις δικές σου κινήσεις για την θεραπεία. Γιατί, ακόμα και αν είναι διαφημιστικό κόλπο, μια υποτυπώδη έρευνα θα την κάνουν. ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ. Καλύτερο απο το τίποτα δεν νομίζεις ε? 

Υγ. Το post αναφέρεται και στα υπόλοιπα troll (μερικά post) που σκοπός της ζωής τους είναι να παίρνουν κινητό και να το μοστράρουν στον άλλον και να του την λένε επειδή την έχουν μεγαλύτερη. Σε αυτά τα θέματα, ότι σκοπό και να έχουν (λογικά και κέρδος), και έναν να βοηθήσουν είναι καλύτερο απο το να κάνουν ένα comment μίσους για μια εταιρεία, της οποίας ο ιδιοκτήτης (μέσα σε όλη την διαφθορά) μοίρασε συσκευές στην Αφρική για να καθαρίζουν το νερό και να μην το πίνουν όπως είναι μολυσμένο. 

1) ειναι πολλα που κρυβονται απο πισω , και μαλον η ερευνα ειναι κατι το επιθυμητο .

αλλο ομως η διαφημιση  της ερευνας και αλλο η διαφημιση των αποτελεσματων μιας  ερευνας .

τι αναγκη εχει η ms να διαφημισει την διαθεση της για ερευνα σε εμας ; για να ακουστει το ονομα της προφανως , οπως κανουν ολες οι πολυεθνικες εταιριες , μαλιστα ξοδευουν απιθανα κονδυλια για να φυτρωνουν μεταξυ ειδησεων τα ονοματα τους . μαλον αρκετα πιο μεγαλα απο οτι ξοδευουν για ερευνα . 

ενα αλλο μερος που ξοδευουν επισης μεγαλα κονδυλια , ειναι επειδη πασχουν απο ελειψη ερευνας και πρωτοποριας  , στις εξαγορες , εξαγοραζουν επιτυχημενες ιδεες για να τις κοτσαρουν στο ξεπερασμενο προιον τους και να φαινεται νεο , και , ΚΑΙ , εξαλειφουν ταυτοχρονα τον υγυη ανταγωνισμο πριν φτασει να απειλει τα προιοντα τους . 

για εμενα ο καρκινος , ειναι θεμα περιβαλοντος και ψυχολογιας ,και σε εναν κοσμο που θυσιαζουμε το περιβαλον για την εικονικη  πολυτελεια δημιουργοντας καταστασεις που μας κατατασουν υπο την κυριαρχια τους ( πλαστη οικονομια , πολιτικη του ψευδους , προπαγανδιστικη ενημερωση , τυποποιημενη ψυχαγωγια , καταναλωτικα ενδιφεροντα  ) καταληγουμε στον αλλον τον  παραγοντα , της ψυχολογιας.

τι σημαινουν τα παραπανω ;

οτι ο τροπος που ζουμε ειναι καρκινιαρικος , και αν νικησουμε τον καρκινο , θα εμφανιστει κατι αλλο .

ακομη και αν νικησουμε ολες τις ασθενειες , θα φτασουμε σε σημειο να τρωμε ο ενας τον αλλον  απο τον υπερπληθισμο  ! 

βεβαια θα εχουμε φυγει πολυ νωριτερα απο το πλανο των υπαρξεων αυτης της γης , και μαλον οχι με διαστημοπλοιο , αλλα με τον τροπο που καταχραζομαστε το περιβαλον που μας εφτασε στο να υπαρχουμε .

στειρος και αγονος ειναι ο καθε χωρος που στεγαζει την εικονα της ακμης της ανθρωποτητας , πολεις τις λεμε και ειναι φτιαγμενες κατα τα προτυπα πτερυγων φυλακης . 

*σε μια αλλη σκεψη , εχουμε φτιαξει την κολαση στον γηινο παραδεισο , ζωντας μεταξυ ντουβαριων και πισσας ,και κυκλοφοροντας με καζανια(μηχανες εσωτερικης καυσεως )  χωρις ουσιαστικο σκοπο . 

τοσο ικανοι ειμαστε οταν προσπαθουμε πολυ.

εκτος αν θεσπισουμε συστημα με αξιοκρατικα κριτηρια (βλεπε αρεια φυλη ) για το ποιος αξιζει να ζησει . τρεμω μονο και στην ιδεα χωρις να αισθανομαι οτι αποτελω εναν ενδεχομενο στοχο  απο μια τετοια εξελιξη . 

2) δεν εχω σκοπο να κυβερνησω τον κοσμο , αν μπορω να συναντω οσο το δυνατον λιγοτερους ηλιθιους και λιγουρια (χωρις να στοχευει καποιον συγκεκριμενα αυτο )  , με ενδιαφερει για την καθημερινοτητα μου  .

3) στο σημερα , ο μεγαλυτερος κινδυνος για τον ανθρωπο ,ειναι το τι θα κανει ενας αλλος ανθρωπος  η ακομη και ο ιδιος ο ανθρωπος στον εαυτο του , ειτε κρατωντας ενα τιμονι , ειτε κρατωντας ενα ιατρικο εργαλειο , ειτε υποστηριζοντας κατι κοντοφθαλμα εγωκεντρικο  . 

εν κατακλειδι που λεει και ο σιδηροπουλος , η γνωμη μου ως κυβερνητης πλεον αυτης της γης  :D , ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα τοσο εντονα οσο συστηματικα μας ζητειται . 

το πλεονασμα το καρπωνονται καποιοι που οδηγουν αυτες τις καταστασεις . 

Βάζουμε στο ίδιο καζάνι τον Χίτλερ με την microsoft καθώς ακόμη και τις προθέσεις τους.

Τρία πουλάκια κάθονται..

Τουλαχιστον έχεις αυτογνωσία.

Πολύ "bad" το "weed".

γιατι;  δεν ειναι στα σχεδια της microsoft να επικρατησει;

τι νομιζεις οτι ηθελε και ο χιτλερ και το συναφι του ; 

να τους σφαξουν ολους ; αποκλειεται ,γιατι ... ποιος θα κανει τον χαμαλη ; 

στους οπαδους  του , εταζε προοπτικη με οραμα , στους αντιφρονουντες , θανατο .

=badweed

Επεξ/σία από badweed
Δημοσ.

Ίσως κατι πολυ θετικό πραγματικά που θα κανει η τεχνολόγια εκτός απο το να μας αποβλακώνει με παπαριες, νέα κινητά, gadget κλπ.

Δημοσ.

1) ειναι πολλα που κρυβονται απο πισω , και μαλον η ερευνα ειναι κατι το επιθυμητο .

αλλο ομως η διαφημιση  της ερευνας και αλλο η διαφημιση των αποτελεσματων μιας  ερευνας .

τι αναγκη εχει η ms να διαφημισει την διαθεση της για ερευνα σε εμας ; για να ακουστει το ονομα της προφανως , οπως κανουν ολες οι πολυεθνικες εταιριες , μαλιστα ξοδευουν απιθανα κονδυλια για να φυτρωνουν μεταξυ ειδησεων τα ονοματα τους . μαλον αρκετα πιο μεγαλα απο οτι ξοδευουν για ερευνα . 

ενα αλλο μερος που ξοδευουν επισης μεγαλα κονδυλια , ειναι επειδη πασχουν απο ελειψη ερευνας και πρωτοποριας  , στις εξαγορες , εξαγοραζουν επιτυχημενες ιδεες για να τις κοτσαρουν στο ξεπερασμενο προιον τους και να φαινεται νεο , και , ΚΑΙ , εξαλειφουν ταυτοχρονα τον υγυη ανταγωνισμο πριν φτασει να απειλει τα προιοντα τους . 

για εμενα ο καρκινος , ειναι θεμα περιβαλοντος και ψυχολογιας ,και σε εναν κοσμο που θυσιαζουμε το περιβαλον για την εικονικη  πολυτελεια δημιουργοντας καταστασεις που μας κατατασουν υπο την κυριαρχια τους ( πλαστη οικονομια , πολιτικη του ψευδους , προπαγανδιστικη ενημερωση , τυποποιημενη ψυχαγωγια , καταναλωτικα ενδιφεροντα  ) καταληγουμε στον αλλον τον  παραγοντα , της ψυχολογιας.

τι σημαινουν τα παραπανω ;

οτι ο τροπος που ζουμε ειναι καρκινιαρικος , και αν νικησουμε τον καρκινο , θα εμφανιστει κατι αλλο .

ακομη και αν νικησουμε ολες τις ασθενειες , θα φτασουμε σε σημειο να τρωμε ο ενας τον αλλον  απο τον υπερπληθισμο  ! 

βεβαια θα εχουμε φυγει πολυ νωριτερα απο το πλανο των υπαρξεων αυτης της γης , και μαλον οχι με διαστημοπλοιο , αλλα με τον τροπο που καταχραζομαστε το περιβαλον που μας εφτασε στο να υπαρχουμε .

στειρος και αγονος ειναι ο καθε χωρος που στεγαζει την εικονα της ακμης της ανθρωποτητας , πολεις τις λεμε και ειναι φτιαγμενες κατα τα προτυπα πτερυγων φυλακης . 

*σε μια αλλη σκεψη , εχουμε φτιαξει την κολαση στον γηινο παραδεισο , ζωντας μεταξυ ντουβαριων και πισσας ,και κυκλοφοροντας με καζανια(μηχανες εσωτερικης καυσεως )  χωρις ουσιαστικο σκοπο . 

τοσο ικανοι ειμαστε οταν προσπαθουμε πολυ.

εκτος αν θεσπισουμε συστημα με αξιοκρατικα κριτηρια (βλεπε αρεια φυλη ) για το ποιος αξιζει να ζησει . τρεμω μονο και στην ιδεα χωρις να αισθανομαι οτι αποτελω εναν ενδεχομενο στοχο  απο μια τετοια εξελιξη . 

2) δεν εχω σκοπο να κυβερνησω τον κοσμο , αν μπορω να συναντω οσο το δυνατον λιγοτερους ηλιθιους και λιγουρια (χωρις να στοχευει καποιον συγκεκριμενα αυτο )  , με ενδιαφερει για την καθημερινοτητα μου  .

3) στο σημερα , ο μεγαλυτερος κινδυνος για τον ανθρωπο ,ειναι το τι θα κανει ενας αλλος ανθρωπος  η ακομη και ο ιδιος ο ανθρωπος στον εαυτο του , ειτε κρατωντας ενα τιμονι , ειτε κρατωντας ενα ιατρικο εργαλειο , ειτε υποστηριζοντας κατι κοντοφθαλμα εγωκεντρικο  . 

εν κατακλειδι που λεει και ο σιδηροπουλος , η γνωμη μου ως κυβερνητης πλεον αυτης της γης  :D , ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα τοσο εντονα οσο συστηματικα μας ζητειται . 

το πλεονασμα το καρπωνονται καποιοι που οδηγουν αυτες τις καταστασεις . 

Μπορούμε να κάτσουμε στον βράχο μας, και να φιλοσοφούμε όσο θέλουμε, και εγώ και εσύ (γιατί τόσες γραμμές, απλή φιλοσοφία είναι) και να διαβάζουμε κομμάτια απο την πολιτεία του Πλάτωνα και να τα συζητάμε. Με την κουβέντα δεν λύνεται τίποτα, και το μόνο που έρχεται είναι η παρακμή (απόδειξη τα προηγούμενα 20 χρόνια της Ελλάδας).

Όλο σου το post, αναφέρει το πως ο κόσμος έχει γίνει "εγωιστής" και πως κανένας δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Όταν αυτό που ενδιαφέρει την ΔΙΚΗ ΣΟΥ καθημερινότητα (λίγο εγωιστικό, δεν νομίζεις?) είναι να μη συναντάς ηλίθιους και λιγούρια, τους οποίους τους έχει κάνει έτσι το σύστημα, αν κατάλαβα καλά. Οπότε, έχεις παραδοθεί στο σύστημα, ότι είναι να γίνει θα γίνει, ας το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά το θέμα να το δούμε και απο άλλη σκοπιά. Κάτι που σε οδήγησε να γράψεις ένα ολόκληρο κατεβατό, σχολιάζοντας πως "ο κόσμος έχει πάρει το λάθος δρόμο, αλλά αφού έχει έγινε έτσι, τουλάχιστον ας το κάνουμε χαλαρά και να προσέξουμε τον κώλο μας μη μας πάρει και εμάς η μπάλα".

Και μέσα σε όλα, όταν ένα κομμάτι του συστήματος προσπαθεί να μπεί μέσα σε μια προσπάθεια (έστω και για τα χρήματα), που μέσα σε όλα τα άλλα θα προσφέρει και ένα 10% αποτελεσμάτων (δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει πολλαπλάσια κέρδη), το κατακρίνεις και προσπαθείς να "ξυπνήσεις" τους υπόλοιπους, με το πρόσχημα ότι "η πολυεθνική είναι ένας μεγάλος απατεώνας και έχει ύπουλο σκοπό γιατί έβγαλε ανακοίνωση ότι προσπαθεί να κάνει έρευνα κατά του καρκίνου". 

Μου αρέσει και εμένα η φιλοσοφία αδερφέ, και απολαμβάνω να διαβάζω Πλάτωνα και Ηρόδοτο. Αλλά, στο πανεπιστήμιο έμαθα πως όση θεωρία και να ξέρεις, χωρίς την πράξη μένεις αδιάβαστος. Δεν θα είχαμε χέρια και πόδια, αν είμασταν πλασμένοι (για σένα, "αν είχαμε εξελιχθεί") να χρησιμοποιούμε μόνο το στόμα μας.  

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπαρχει αμφιβολία οτι καποια στιγμη ο θάνατος απο καρκίνο θα αποτελεί παρελθόν, οπως επίσης οτι σε αυτο καταλυτικό ρόλο θα παιξει η τεχνολογια, οι υπολογιστές, τα λογισμικά κτλ, οτι δηλαδη αντιπροσωπεύει η Microsoft και η καθε Microsoft και εννοειτε σε συνεργασία με την ιατρική. Απλα ζούμε την αρχη, δε καταλαβαινω γιατι τοσο κράξιμο. Καλα τα κέρδη αλλα ειναι ακομη πιο γλυκό να προφέρεις κατι και να μείνεις στην ιστορια

Δημοσ.

Μα φυσικά χρειαζόμαστε τέτοιες εταιρίες να μας φτιάξουν το φάρμακο αντί απλά να επιτραπεί παγκόσμια έρευνα στη κάναβη και τα οφέλη της σε αυτή τη κωλοαρρώστια και άλλες...

Αλλά εκεί το κόστος θεραπείας μπορεί να είναι και μηδενικό οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...