jk_bartender Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα που μου εχει φαει ολη την μερα λαι λυση καμια καινουρια καρτα sdxc 32gb u3 verbatim την δουλευα στο κινητο μου κανενα μηνα τελικα πηρα μια καινουρια και αυτη αφου περασα οτι ειχε κοντα στα 15gb στο λαπτοπ την εκανα φορματ και την αφησα στην ακρη!!σημερα ενας φιλος μου ειπε οτι θελει να την αγορασει και την εκανα ενα τσεκ να δω σε τι φαση ειναι την ειχα κανονικα στο κουτακι της στο ντουλαπι την βαζω στο λαπτοπ και δεν την αναγνωριζει δοκιμαζω ολους τους πιθανους τροπους αναγνωρισης της και μετα απο κανενα 7-8 ναι μεν την εμφανιζει στις ρυθμισεις συσκευες και δειχνει σκετο sdxc και οταν παω να κανω κατι παγωνει η εφαρμογη και ολοκληρο το λαπτοπ την βγαζω και τσουπ επανερχεται την ξανασυνδεω ολα καλα στο 10 λεπτο που την εμφανιζει στον σκληρο τσουπ παλι δεν μπορω να την κανω τιποτα παγωνει τα παντα...δοκιμασα τα εξης....εντολες σε cmd(diskpart κ.τ.λ)δεν την βρισκει,προγραμμα για να την κανω φορματ δεν την βρισκει αλλα το προγραμμα παγωνει,δοκιμασα αλλη καρτα την αναγνωριζει κανονικα αρα δεν ειναι θεμα driver δεν ξερω τι αλλο να κανω κλειδωμενη δεν ειναι....την εβαλα παλι στο κινητο δεν την εμφανιζει καν....ειναι δυνατον στα καλα καθουμενα να χαλασε εντελως δεν ειναι κινεζια ειναι γνησια...η εταιρια μου εστειλε ενα προγραμμα για να δω το log της να γινει τσεκ δηλαδη αλλα δεν την βρισκει καν το σημειωματαριο δειχνει κενο καμια προταση?
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως φταίει ο αναγνώστης του λάπτοπ; Δοκίμασες σε άλλο λάπτοπ ή να την βάλεις πάλι στο κινητό και να δεις αν στην βλέπει; Σε γενικές γραμμές, οι u3 κάρτες περιέχουν και ένα έξτρα partition το οποίο είναι σαν cdrom και δεν μπορείς να το σβήσεις ή να το διαγράψεις. Μήπως αυτό σου κάνει τη ζημιά;
jk_bartender Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως φταίει ο αναγνώστης του λάπτοπ; Δοκίμασες σε άλλο λάπτοπ ή να την βάλεις πάλι στο κινητό και να δεις αν στην βλέπει; Σε γενικές γραμμές, οι u3 κάρτες περιέχουν και ένα έξτρα partition το οποίο είναι σαν cdrom και δεν μπορείς να το σβήσεις ή να το διαγράψεις. Μήπως αυτό σου κάνει τη ζημιά; την εβαλα στο κινητό δεν την βρισκει καθολου δοκιμαζω την καινουρια καρτα με το ιδιο card reader και την βλεπει κανονικα στο λαπτοπ....το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αν ηταν εντελως κατεστραμμένη οταν την συνδεω δεν θα εκανε ουτε ηχο ουτε θα την εμφανιζε στο μενου των συσκευων βεβαια μολις παω να κανω κατι εκει τσαπ παγωνει το παραθυρακι....υπαρχει περιπτωση στο φορματ που την εκανα απο βιασύνη να πάτησα κατι αλλο και να να εχει μετατραπει απο fat32 σε κατι αλλο??τωρα αυτο που ειπες το τελευταιο δεν το καταλαβα
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Στο κινητό δεν μπορείς να την διαμορφώσεις; Το u3 είναι αυτό.
jk_bartender Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Στο κινητό δεν μπορείς να την διαμορφώσεις; Το u3 είναι αυτό. ναι ξερω τι ειναι οχι δεν την βλεπει καν το τηλ. και δοκιμασα και card reader συσκευη και τιποτα τωρα στα ψαξιματα μου βγαζει στο command prompt ενα μηνυμα κατι για RAW...επανω στην διαμορφωση ειδα τωρα σε μια αλλη καρτα που κραφει exfat υπαρχει περιπτωση να το εκανα αυτο τι ειναι αυτο?
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το exfat είναι ένα φορμάτ που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα usb ή κάρτες μνήμης, πάνω από 32 gb και είναι μια επέκταση του fat32. Το exfat δεν υποστηρίζεται εγγενώς σε xp ούτε σε mac και θέλει έξτρα drivers για αυτά τα συστήματα. Σε vista και πάνω αναγνωρίζεται κανονικά. Όταν συνδέσεις την κάρτα μνήμης πήγαινε στη διαχείριση του υπολογιστή (δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Διαχείριση). Σου εμφανίζει τίποτα εκεί; Ακόμα και raw να είναι η κάρτα θα πρέπει εκεί να σου την εμφανίσει. Δοκίμασε και με το easus partition manager (τη δωρεάν έκδοση) μήπως και στην βρει.
jk_bartender Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το exfat είναι ένα φορμάτ που χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλα usb ή κάρτες μνήμης, πάνω από 32 gb και είναι μια επέκταση του fat32. Το exfat δεν υποστηρίζεται εγγενώς σε xp ούτε σε mac και θέλει έξτρα drivers για αυτά τα συστήματα. Σε vista και πάνω αναγνωρίζεται κανονικά. Όταν συνδέσεις την κάρτα μνήμης πήγαινε στη διαχείριση του υπολογιστή (δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Διαχείριση). Σου εμφανίζει τίποτα εκεί; Ακόμα και raw να είναι η κάρτα θα πρέπει εκεί να σου την εμφανίσει. Δοκίμασε και με το easus partition manager (τη δωρεάν έκδοση) μήπως και στην βρει. το ειχα δοκιμασει και αυτο παγωνει η εφαρμογη βγαζω την καρτα και πεταει το D: με μηδενικα νουμερα, windows 8.1 εχω επομενος δεν θα ειχα θεμα στην διαχειριση οταν παω παγωνει το παραθυρο και γραφει δεν αποκρίνεται απλα αν υποθετικα πουμε πως εχει καει μερικως η ολοσχερος δεν θα ηταν λογικο να μην την αναγνωριζε καθολου οταν την βαζω στο καρντ ριντερ του λαπτοπ???αυτο με το που το βαζω κανει τον ηχο οτι συνδεθηκε και μετα απο 2-3 λεπτα το εμφανιζει στον υπολογιστης μου στην d: και γραφει σκετο sd card ουτε λεπτομεριες ουτε τιποτα εχθες δοκιμασα και σε Linux Και δεν το βγαζει καθολου τωρα που σου γραφω μου εστειλε η ιδια η εταιρια(verbatim)ενα προγραμμα το checkdiskUI 1.20 αρχικα δεν το βρισκει καθολου εβγαλα την καρτα και τσαπ πεταξε το d: με μηδενικα και αυτο την καρφωνω μεσα με την μια περναεν τα 2 λεπτα παγωνει η εφαρμογη λεει δεν αποκρινεται στο 2 λεπτο πεταει μηνυμα και μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει αυτο αφου πατησα fix and recovery Started on : 2016/09/23 12:45:38 The type of the file system is RAW. CHKDSK is not available for RAW drives. Checkdisk of D: (Fix and recovery mode) started ! Ended on : 2016/09/23 13:08:11 Time elapsed : 1353 seconds δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα είναι ένα gui για την εντολή checkdisk του dos και η εντολή αυτή δεν υποστηρίζει raw διαμόρφωση για έλεγχο. Δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Δοκίμασε και με το easeus.
jk_bartender Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα είναι ένα gui για την εντολή checkdisk του dos και η εντολή αυτή δεν υποστηρίζει raw διαμόρφωση για έλεγχο. Δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Δοκίμασε και με το easeus. τα δοκιμασα ολα αδερφε θα την στειλω πισω μαλλον καηκε!!!λογικα θα την αλλαξουν πηρα τηλ και ειπαν εχει εφορου ζωης εγγυηση αυτο λογικα ισχυει αν καει και μονη της εε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα