Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Πηρα χθες το κινητο μου(lg g3 32 gb) μετα απο 20 μερες στο service της procordia,γιατι ειχε εμφανισει ενα μικρο μπλε σημαδι η οθονη.Απο οτι ειδα στο report του service αλλαξαν την προσοψη με την αιτιολογια (bad tension include sticking of botton & key).To θεμα ειναι οτι μου φαινεται σαν να εχει κακη αναλυση η οθονη η να κανει μια μικρη κουρμπα εσωτερικα η οθονη προς τα επανω απο την μεση κ κατω.Επειδη μου ειχαν δωσει το flex που εχει κυρτη οθονη και ειχα συνηθισει λεω μπας κ ειναι η ιδεα μου,ομως δεν αποκλειω να εχει γινει κ καποια βλακεια.Το θεμα ειναι οτι μου εβγαλε κ ενα update για την οθονη το οποιο κ εκανε μονο του,το οποιο μαλιστα ελεγε κατι για αναλυση οθονης κτλ.Σας εχει τυχει κατι τετοιο?Παιζει να ειναι η ιδεα μου λογω συνηθειας της κυρτης συσκευης(ουσιαστικα τωρα ειναι σαν να ειναι αυτο λιγο κυρτο προς τα εξω απο την μεση κ κατω)?Τα φωτα σας παρακαλω. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Πηρα χθες το κινητο μου(lg g3 32 gb) μετα απο 20 μερες στο service της procordia,γιατι ειχε εμφανισει ενα μικρο μπλε σημαδι η οθονη.Απο οτι ειδα στο report του service αλλαξαν την προσοψη με την αιτιολογια (bad tension include sticking of botton & key).To θεμα ειναι οτι μου φαινεται σαν να εχει κακη αναλυση η οθονη η να κανει μια μικρη κουρμπα εσωτερικα η οθονη προς τα επανω απο την μεση κ κατω.Επειδη μου ειχαν δωσει το flex που εχει κυρτη οθονη και ειχα συνηθισει λεω μπας κ ειναι η ιδεα μου,ομως δεν αποκλειω να εχει γινει κ καποια βλακεια.Το θεμα ειναι οτι μου εβγαλε κ ενα update για την οθονη το οποιο κ εκανε μονο του,το οποιο μαλιστα ελεγε κατι για αναλυση οθονης κτλ.Σας εχει τυχει κατι τετοιο?Παιζει να ειναι η ιδεα μου λογω συνηθειας της κυρτης συσκευης(ουσιαστικα τωρα ειναι σαν να ειναι αυτο λιγο κυρτο προς τα εξω απο την μεση κ κατω)?Τα φωτα σας παρακαλω. 

Δεν βγαζεις καμια φωτο φιλε μου να καταλαβουμε τι εννοεις??

Μπορει απλα να σου εβαλαν ελατοματικο πανελ ξανα σερβις ξερω εγω..

Δημοσ.

Εχω το g flex 2 μετα απο πολλες ωρες χρησης οταν έπιανα στα χερια μου αλλο κινητό η οθονη ηταν λες και έβγαινε προς τα εξω. Καθε φορα που γινοταν αυτο γελουσα :D.Το θεμα λοιπόν ειναι στο ματι ειχες συνηθίσει στο flex. Btw παει ενας μηνας απο τοτε που εστειλα το flex 2 για αλλαγη πλακετας στο procordia...εσενα σου ειχαν ετοιμη οθονη η παραγγελία?
Δημοσ.

χαιρομαι που μαλλον ειναι αυτο.Εγω το ειχα σχεδον ενα μηνα οποτε μπορει να εχω συνηθισει...Εκαναν ενα μηνα περιπου,δεν ειχαν ανταλλακτικο,οποτε λογικα παραγγελια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...