badweed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι που ειναι αυτονοητο για μενα αλλα για πολλους δεν ειναι και πρεπει να αναφερθει νομιζω . Ειναι εξαιρετικα σημαντικο οταν μιλαμε για τετοιες ταινιες με ιδιατερο στυλ σκηνοθεσιας η ποιοτητα του υλικου που το ειδε καποιος καθως και το μεσο . Επειδη οι περισσοτεροι δεν το ειδαν σινεμα αλλα σε τιβι ειμαι σιγουρος πως η ποιοτητα καθως και η συσκευη δεν ηταν οι καταλληλες .Οι εικονες στο drive χαρακτηριζονται απο ιριδιζοντα χρωματα αποπνεουν ηλεκτρισμο σε καθε πλανο σχεδον "προκαλουν δονησεις" σε καθε αλλαγη της cameras απο το σκοτεινο σημειο σε μια στιγμιαια εκρηξη χρωματος που συμβαινει στο background του πλανου . Κυριαρχει το νεον σαν παλετα χρωματος σε ολο το φασμα του .Αυτο σε συνδυασμο με την disco kai σε μερικα σημεια ρετρο αισθητικη καθοριζει το υφος και την ατμοσφαιρα στην ταινια . Δεν μπορει ομως να γινει αντιληπτο σε μικρα αρχεια <10gb και σε τιβι επταετιας και βαλε . Και το αποτελεσμα που βλεπεις ως θεατης υπολειπεται σημαντικα του οραματος του σκηνοθετη .Αρα επι της ουσιας βλεπεις τμημα της ταινιας . Θα φερω ενα αλλο παραδειγμα και ελπιζω να γινω κατανοητος ειναι σαν καποιος να μην ειδε το avatar σε 3D και να μην εντυπωσιαστηκε .Το οποιο ειναι και αναμενομενο διοτι ειδε κλασμα της ταινιας ... Δεχομαι ομως πως αυτο αισθητικα ως στυλ σκηνοθεσιας δεν δημιουργει τα ιδια ερεθισματα σε ολους ,εμενα μπορει να με ενθουσιαζει ,σε αλλον μπορει να ειναι αδιαφορο η' δεν γινεται αντιληπτο .Αυτο εχει να κανει με τις παραστασεις που εχει ο καθενας ,τις καταβολες του και το ατομικο αισθητικο κριτηριο . Ασε στην ακρη την οδυσεια του διαστηματος ειναι ιεροσυλια να μπαινει καν στην συζητηση και να συγκρινεται με οτιδηποτε εχουμε αναφερει σε αυτο το θεμα . https://www.youtube.com/watch?v=ZeSXvATLmSU
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και Drive και Avatar σινεμα τα είδα. Both, meeeh... 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και Drive και Avatar σινεμα τα είδα. Both, meeeh... Θα ησουν με γκομενα και δεν προσεχες .
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Με Gosling στο πανί σημασία δεν μου δωνε. 3
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ετσι πρεπει να το κρινουμε κατω απο αυτο το πρισμα , σαν fashion kai style show εχουν πολυ ενδιαφερον , αυτη ειναι και η μαγεια του κινηματογραφου δεν εχει συγκεκριμενες νορμες που πρεπει να ακολουθησει καποιος .Πρωτα ειναι εικονα και υστερα επονται τα αλλα . το κλασικο επιχειρημα των απολογητων. και η ιδια απαντηση που δινω παντα: "με αυτη την λογικη, και ο ταινιες του Bay ειναι αριστουργηματα"
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 το κλασικο επιχειρημα των απολογητων. και η ιδια απαντηση που δινω παντα: "με αυτη την λογικη, και ο ταινιες του Bay ειναι αριστουργηματα" Για την ιστορια εγω δεν θεωρω το Drive αριστουργημα ,απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει ως τετοιο .Συμφωνω με τον DOP που ειπε πως ειναι για 8.5 και στην δικη μου αξιακη κλιμακα αριστουργηματα ειναι απο 9+ και πανω οπου το 8.5 απο το 9+ απεχει παρα πολυ .
KilliK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 το χα βαλει να το δει ο πατερας μου, να καταγραψω την αντιδραση του. μολις τελειωσε, με ρωτησε: "μα καλα, αυτος υποτιθεται ειναι ηθοποιος τωρα;" 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ασε στην ακρη την οδυσεια του διαστηματος ειναι ιεροσυλια να μπαινει καν στην συζητηση και να συγκρινεται με οτιδηποτε εχουμε αναφερει σε αυτο το θεμα . Καλα δε συνεκρινα το drive με την οδυσσεια wtf, αλλο ποστ διαβασες; Αλλο πραμα ειπα και χρησιμοποιησα μια ταινια πιο περιεκτικη και πολυεπιπεδη αλλα και αρκετα ζορικη σαν θεμα με top notch σκηνοθεσια και το οπτικο μερος το σημειο που αρχικα ξεχωριζει ( το παραδειγμα μου μαλλον δεν εκανε γκελ στο ευρη κοινο ) 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα δεν νομιζω να ειναι σωστο σε θεμα που στην ουσια ανοιξε ο DOP δινοντας το εναυσμα για μια εποικοδομητικη συζητηση σε υψηλο επιπεδο ειναι η αληθεια,να κανει τωρα τον "κινεζο" και να ειναι αφαντος ... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε δε το άνοιξα το θέμα εγώ. Κάποιος έκανε copy paste το ποστ μου σε άλλο thread και δημιούργησε καινούριο θέμα χωρίς καν να επικοινωνήσει μαζί μου πρώτα. Είμαι σε συζητησείς με τη δικηγορική μου ομάδα για το πως θα κινηθώ γι αυτο και δεν έχω βρει το χρόνο να τοποθετηθώ. 2
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω το κανα. Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας 4
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναβλεποντας την λιστα με τις ταινιες του Refn ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο.Ο αριθμος 5.7. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα