Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαιως, ενα Aξιωμα των Μικροοικονομικων(sic), ειναι πως "Χρηματα υπαρχουν, ή δεν υπαρχουν!
Και στη περιπτωση που δεν τα εχεις, δεν μπορεις να πας στο ταμειο, παριστανωντας πως εχεις..!
" :P

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οποιαδηποτε καρτα και αν παρουμε ( μιλαμε και σημερινης γενιας η εστω μια πιο ακριβη κτλ κτλ ) θα ταιριαξει ? Γιατι μονο αυτο εμεινε,να δουμε για καρτα

Δημοσ.

Δεν ειναι για μενα επαναλαμβανω ειναι για ενα φιλο. Πιστευω γυρω στο 40αρι με 50 θα το δωσει.

Nvidia 9600GT στα 15€ με 256bit και άτομο από Θεσσαλονίκη.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/749451-nvidia-geforce-9600-gt-512mb/

Δημοσ.

εγω στην θεση του φιλου θα επερνα μια μιτρικη 40 ευρω γ σοκετ αμ3 και μετα εναν phenom 955 sta 35-40 eyrw και με αλλα 25 θα επερνα και δυο στικ μνημης συνολο 8 gb kai ola ok και γ να νιωσει και λιγο το μηχανιμα θα επερνα και εναν δισκο 500gb sta 25 και ολα μια χαρα τι λες ειναι καλη αυτη η συνθεση π πρωτινα Kostas.karras

Δημοσ.

Μωρε οτιδηποτε θα ηταν καλυτερο απο το τωρινο μηχανημα αλλα  αν ο ανθρωπος θελει να ειναι πισω απο την εποχη του παω πασο..Διοτι επιλογες υπαρχουν αλλα δεν θελει να εκμεταλευτει την ευκαρια και να παρει το καλυτερο στα 100 ευρω..

Τον phenom 955 δεν θα τον προτεινα λογω τον πολλων watt και θα θελει και τροφοδοτικο μετα και καρτα γραφικων και ξεφευγουμε απο το budget.

Δημοσ.

εγω στην θεση του φιλου θα επερνα μια μιτρικη 40 ευρω γ σοκετ αμ3 και μετα εναν phenom 955 sta 35-40 eyrw και με αλλα 25 θα επερνα και δυο στικ μνημης συνολο 8 gb kai ola ok και γ να νιωσει και λιγο το μηχανιμα θα επερνα και εναν δισκο 500gb sta 25 και ολα μια χαρα τι λες ειναι καλη αυτη η συνθεση π πρωτινα Kostas.karras

Και με τι γραφικά θα παίζει?

Την 3550 και την 3850 μακριά. Είναι αδύναμες. Η 250 αξίζει στα 45 πάντως.

Δημοσ.

Το φιλαρακι μου αποφασισε να παρει την ακολουθη καρτα απο e-shop...

http://www.e-shop.gr/vga-xfx-ati-amd-radeon-hd5450-hd-545x-zch2-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.519793

Ειναι καλη? Εχετε να προτεινετε καποια καλυτερη? 

Επισης πηραμε και αυτη την CPU

AMD Athlon 64 X2 2 GHz Dual Core 3800+ ADA3800DAA5BV CPU

Θα αλλαξει και παστα στην ψυκτρα με την νεα μητρικη τοποθετωντας αυτα τα 2 κομματια... Πιστευω οτι θα δει διαφορα.
Δημοσ.

Κάρτα είπα ποια να πάρεις. Να έχεις μνήμη GDDR5.

Με αυτόν τον επεξεργαστή μην περιμένεις και θαύματα. Τον έχω δουλέψει. Το ξαναγράφω και πάλι τζάμπα λεφτά δίνει ο φίλος. Σου προτάθηκε ένα συστηματάκι με 100 ευρώ που για την περίπτωσή σας είναι πραγματική όαση στις παλιατζούρες (χωρίς παρεξήγηση έτσι?) που παίρνετε.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...