Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το συγκεκριμένο κινητό και ψάχνω πλέον για ένα καινούργιο,απλα για να κάνω μία αλλαγη!

Θέλω να είναι:

Δικαρτο οπωσδήποτε και να παίζει και ή 800αρα μπάντα καθως εχω μία κάρτα Wind

Τουλάχιστον 3gb ram

Τουλάχιστον 5.5" οθονη με ανάλυση τουμπανο

Καλή ποιότητα κατασκευής, μεταλλο κτλπ

Κάμερα ισάξια ή ακόμα καλύτερα ανώτερη από το συγκεκριμένο που έχω τώρα.

Αγορά από εξωτερικό θα γίνει.

Πείτε καμιά γνώμη για κανένα καλό και αξιόπιστο κινητο,αξιο να αντικατάστησει το τωρινό εργαλείο !!

Όχι iphone

Όχι άγνωστα κινέζικα.

Budget από 250-350€

Δημοσ.

Είναι μία από τις σκέψεις μου (βγαίνει σε δικαρτο; Επειδή λέει ότι παίρνει μόνο μία sim)

Ή αυτό που λες ή το 1+3

Αλλά γ να δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι

Δημοσ.

To rn4 pro τι παραπάνω έχει από το τωρινό μου;

Rn3 pro το είδα από κοντα οκ καλό κινητό για τα λίγα χρήματα του αλλά όχι.

Το budget μου σηκώνει 1+3.

Είμαι ανάμεσα σε 3 βασικά

1+3

Nexus6p

Note 4

Δημοσ.

To nexus δεν νομιζω να βγαινει δικαρτο αρα πας για το 1+3 !! Το note 4 δεν ξερω τι δουλεια εχει αναμεσα στα αλλα (εκτος και αν καιγεσαι τοσο για το πενακι,που δεν το νομιζω)..Επισης σε αυτα τα χαρακτηριστικα παιζει και το  zte axon 7 !!

Το Ζ2 pro πως σου φανηκε σαν τηλ;;Το ειχα πολυ καψουρα καποτε ..

Δημοσ.

To nexus δεν νομιζω να βγαινει δικαρτο αρα πας για το 1+3 !! Το note 4 δεν ξερω τι δουλεια εχει αναμεσα στα αλλα (εκτος και αν καιγεσαι τοσο για το πενακι,που δεν το νομιζω)..Επισης σε αυτα τα χαρακτηριστικα παιζει και το  zte axon 7 !!

το 128gb :-)  άλλα δυστυχώς ψάχνει για  5.5"

Δημοσ.

Κινητάρα! Απιστευτο σε όλα.

Άφθονη οθόνη,γρηγορο,καλη κάμερα,δεν κολλάει πουθενά, γενικά 100% ικανοποίημενος σε όλα.

Απλά θα το δώσω επειδή λέω να πάω σε κάτι πιο καινούργιο,να αλλάξω λίγο.

Τώρα έχουν βγει κινητά που μου αρέσουν και δεν είναι δικαρτα,εκει έχω θέμα τώρα.

Να έχω 2 συσκευές πανω μου δεν παίζει,ειδικα λόγω μεγέθους. Οπότε πρέπει να βρω μία δικαρτη συσκευή all in one ;)

Δημοσ.

το 128gb :-)  άλλα δυστυχώς ψάχνει για  5.5"

Δεν αναφαιρομαι στο zuk z2 pro αλλα στο vibe Ζ2 pro (με τον snp801/6 ιντσες) το οποιο εχει στην κατοχη του και ρωτησα πως του φανηκε σαν τηλ.. B)

Απλά θα το δώσω επειδή λέω να πάω σε κάτι πιο καινούργιο,να αλλάξω λίγο.

Τώρα έχουν βγει κινητά που μου αρέσουν και δεν είναι δικαρτα,εκει έχω θέμα τώρα.

Να έχω 2 συσκευές πανω μου δεν παίζει,ειδικα λόγω μεγέθους. Οπότε πρέπει να βρω μία δικαρτη συσκευή all in one ;)

Θες πιο φρεσκο τηλ και κοιτας το note 4;;; Νομιζω δεν αξιζει φιλε μου,μεινε με αυτο που εχεις και μην μπαινεις σε εξοδα...

Δες το 1+3 που ειπαν και τα παιδια η το axon 7 αλλα δεν ξερω τι παιζει με την μπαντα..Aφου θες δικαρτο,παρε δικαρτο,τοσα υπαρχουν που καλυπτουν ολες τις αναγκες..Επισης δες και το mate 8 (μεταχειρισμενο) το οποιο εχει τις ιδιες ιντσες μς το Ζ2 που εχεις τωρα 

• Like 1
Δημοσ.

To mate 8 φαίνεται καλό εργαλείο θα το έχω στα υπόψιν.

Γιατί λες όχι για note 4;

Tωρα π βγήκε το επόμενο έχει πέσει αρκετά ή τιμή τού.δεν αξίζει να το κάνω καμιά ανταλλαγη με το δικό μου;

Δημοσ.

Καταρχας που το βρισκεις το note 4 και ποσο ;;; Στο σκρουτζ το βρισκω 550.

Μιλας για ανταλλαγη;;Για μεταχειρισμενο;;; Αυτη ειναι αλλη κουβεντα φιλε μου 

Θες να παρεις καινουργιο τηλεφωνο με τα τελευταια σπεκς η να κανεις ανταλλαγη το τηλεφωνο σου με αλλο μεταχειρισμενο ιδιας περιπου αξιας;;;

Δημοσ.

Κοίτα

Αν βρω κάποιο μεταχειρισμένο άψογο όπως το δικό μου θα το κάνω ανταλλαγή + μετρητο θα δώσω.

Καινούργιο note 4 δεν αγοράζω ειδικά στην τιμή που είναι τώρα.

Πάντως πιο πολύ παίζει να δώσω αυτό που έχω και χρήματα για ένα άλλο με τα specs που προείπα στο αρχικό μου ποστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...