Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε τύχει να παρακολουθήσω μέσω online straming αυτη τη συνεδρίαση πριν περίπου 3 μήνες που ήταν σε συνεργασία με την intel και την sadisk. Είχαν πει ότι πρόκειται να αναβαθμίσουν τις micro SD κάρτες σε 1 Tb και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στο στόχο τους, να φτιάξουν σκληρό δίσκο 1 Pb. Δεν μου είναι καθόλου ξαφνική αυτη η ανακοίνωση φυσικά, δείτε που έφτασε η τεχνολογια !!!

Δημοσ.

οι sd θα γίνουν ότι οι hdd σε σ΄χεση με τους ssd. οι sd ποντάρουν πλέον στην χωρητικότητα ενώ υπάρχουν ήδη ικανότερες σε ταχύτητες οι νέες κάρτες ufs της samsung με ταχύτητες που ούτε σε 5 χρόνια θα πιάσουν οι sd, αν υπάρχουν ακόμη τότε.

Δημοσ.

Έτος 2020:

1TB Micro SD θα έχει 50 ευρω

Apple κινητό έκδοση από 256GB βασική σε 512GB και 1TB θα έχουν 1200 και 1600 ευρώ αντίστοιχα. Εκεί πάει η δουλειά με τέτοιες χωριτικοτητες.

More like 64GB/ 256GB/ 1TB :P

• Like 1
Δημοσ.

φτανει το ενα μου νεφρο για να την αγορασω? το αλλο το πουλησα για το 7ς... :P

μισος εχεις μεινει για αυτη τη τεχνολογια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφέρει πόσο θα κάνει σε πέντε χρόνια. Μας ενδιαφέρει πόσο θα κάνει σε έξι μήνες ή ένα χρόνο η κάρτα των 256 και των 128. Με τον ρυθμό που έπεσαν κι οι προηγούμενες, 50 και 30 ευρώ αντίστοιχα. Κι άσε τα κορόιδα να δίνουν συν 200 ευρώ για να πάνε από τη μία έκδοση κινητού χωρίς επέκταση στην άλλη.

Πιστεύεις ότι ειναι καλύτερο μέσο αποθήκευσης μια κάρτα μνήμης από την εσωτερική μνήμη μιας συσκευής;

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι ειναι καλύτερο μέσο αποθήκευσης μια κάρτα μνήμης από την εσωτερική μνήμη μιας συσκευής;

Καλύτερη δεν είναι σίγουρα λόγω ταχύτητας και αξιοπιστίας αλλά ότι είναι πιο εύχρηστη στο βάλε βγάλε πέρασε τα αρχεία δώσε την αλλού κτλ δεν το αμφισβητεί κανείς.

Δημοσ.

Αν πρώτα δώσεις ορισμό του τι εσύ θεωρείς «καλύτερο» θα πάρεις και την αντίστοιχη απάντηση.

Αν ρωτάς εμένα προσωπικά και για τις δικές μου απαιτήσεις και συνήθειες, θεωρώ ότι είναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο και βολικότερο μέσο αποθήκευσης. Όχι απλά καλύτερο.

Και αυτό για μια ολόκληρη λίστα από λόγους, οι οποίοι φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο ή κάτι μυστικό. Έχουν παρατεθεί και αναλυθεί σε όλα τα προγενέστερα θέματα με ανακοινώσεις καρτών των αμέσως προηγούμενων χωρητικοτήτων.

Δημοσ.

Το καλο είναι ότι δεν υπερβάλετε καθόλου μερικοί εδώ μεσα. 

Το άρθρο λέει ότι πριν 2 χρονια έβγαλε 512γβ και τώρα 1τβ και πιστευτε ότι σε 5 χρονια θα κυκλοφορούν σδ κάρτες με 10τβ και το 1τβ θα αντιστοιχεί με τις σημερινές 64αρες. 

Δημοσ.

Το καλο είναι ότι δεν υπερβάλετε καθόλου μερικοί εδώ μεσα. 

Το άρθρο λέει ότι πριν 2 χρονια έβγαλε 512γβ και τώρα 1τβ και πιστευτε ότι σε 5 χρονια θα κυκλοφορούν σδ κάρτες με 10τβ και το 1τβ θα αντιστοιχεί με τις σημερινές 64αρες. 

Σε λιγότερο λες, ε? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...