dk1210 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα λογαριασμό iCloud σε ενα iPad Air2 με iOS10, με διάφορα applications, settings etc, και το έχω κάνει backup. Θέλω να περάσω όλο το backup και τα applications settings etc, σε ένα iPad Mini 1st Generation με iOS 9. Πώς γίνεται αυτό;
merkon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο και συγνωμη αν κανω spam στο τοπικ, πως τρεχει το ipad air 2 με το ios 10; Πως το βλεπεις σε σχεση με το ios 9; Νομιζω πως μεσω itunes μπορεις να περασεις το backup στο iPad mini.
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μου έχει τύχει ποτέ με παλιό λογισμικό. Όμως συνήθως όλοι λένε να μην κάνουμε restore νέα λογισμικά στα παλια... αν και κουφό, εγώ θα σου συνιστούσα να προχωρήσεις στην διαδικασία. Κάνε backup την συσκευή με το 10 και restore στην άλλη με το 9. Στην χειρότερη περίπτωση αν πάθει κάτι θα είναι η συσκευή με το 9 και για να το ξαναφτιάξεις θα κανείς ένα απλό restore & set up as new. Δεν νομίζω να σου κάνει κάποιο πρόβλημα γιατί ουσιαστικά τις ρυθμίσεις και εφαρμογές σου επαναφέρει... δοκίμασε και πες μας. Ίσως όταν προσπαθήσεις να το δει και να μην σε αφήσει καν.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το backup από iOS 10 μπορεί να περαστεί μόνο σε iOS 10 συσκευή. Κι αφού το iPad Mini 1st Generation δεν πάει (νομίζω) σε iOS 10, δεν γίνεται. Μπορείς να συγχρονίσεις όλα τα δεδομένα του iCloud (contacts κλπ), να ξανακατεβάσεις τα apps δωρεάν αλλά χωρίς τα data τους φυσικά και τέλος να συγχρονίσεις ό,τι media έχεις και στο Air από iTunes. 2
dk1210 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το backup από iOS 10 μπορεί να περαστεί μόνο σε iOS 10 συσκευή. Κι αφού το iPad Mini 1st Generation δεν πάει (νομίζω) σε iOS 10, δεν γίνεται. Μπορείς να συγχρονίσεις όλα τα δεδομένα του iCloud (contacts κλπ), να ξανακατεβάσεις τα apps δωρεάν αλλά χωρίς τα data τους φυσικά και τέλος να συγχρονίσεις ό,τι media έχεις και στο Air από iTunes. Σε ευχαριστώ φίλε μου, δυτυχώς και εγώ αυτό πίστευα, και τελικά έτσι έιναι...Δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα