Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παω να μπω στο ote my wifi fon για να συνδεθω και μου γραφει: Λυπούμαστε, η σελίδα που ψάχνετε δεν βρέθηκε. ενω εμπαινα κανονικα. :unsure:

Δημοσ.

Kαλησπερα παω να μπω στο ote my wifi fon για να συνδεθω και μου γραφει: Λυπούμαστε, η σελίδα που ψάχνετε δεν βρέθηκε. ενω εμπαινα κανονικα. :unsure:

τι εννοείς πας να μπεις να το ενεργοποιήσεις για να μπορείς να κάνεις χρήση όπου είναι διαθέσιμο ? ή οταν το βρεις δεν δέχεται τα στοιχειά σου 

Δημοσ.

όταν πατάω το ote wifi fon  από το ασύρματο δίκτυο με βάζει αυτόματα στην σελίδα για να δώσω το username και το password.Αλλα δεν μου τα εμφανιζει.Τωρα μου εμφανίζει Λυπούμαστε,η σελίδα που ψάχνετε δεν βρέθηκε. file:///C:/Users/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82/Desktop/20160921_172347_HDR.jpg

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα στα windows ενω στον mac μου στο ιδιο λαπτοπ συνδεόταν κανονικα. Το προβλημα ειναι μαλλον στα αποθηκευμενα στοιχεια συνδεσης στον browser, ισως για να αποφευγουν τις πολλαπλες συνδεσεις. Λογικα για αυτο σε Mac που η σελιδα συνδεσης δεν ειναι απο browser και δεν αποθηκευει στοιεια δουλευει

Η λυση απλη: ανοιξε τον browser σε incognito/private mode και συνδεσου απο εκει, σε εμενα δουλεψε. Ειναι λιγο σπασιμο νευρων καθε φορα, αλλα τουλαχιστον δουλευει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...