Nisteate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον ο φιλος μου ειναι ενας gamer αλλα φορητός δηλαδή ποτε του δεν ειχε σταθερο pc μιας και βαρέθηκε αυτην τη φορητότητα αποφάσισε να δωσει ενα καλο χρηματικο ποσο για gaming pc btw (αλλαζει υ/π επειδη του κάηκε το laptop παλι xD ).Λοιπον εχει να διαθεση 1000 ΤΑΒΑΝΙ που λενε με τα οποια πιστευω μπορει να φτιαξει ενα καλο pc για αυτον (αυτος δεν ξερει και τοσα απο συναρμολόγηση pc ετσι θα την κανω εγω)λοιπον εχω μερικα κομματια στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα να ακουσω της γνωμες του "λαου του insomnia".Επισης χρειάζεται μια νεα οθονη πληκτρολογιο ποντικη.(μην βγουν μονο τα περιφερειακά 200...(πληκτρολογιο,ποντίκι)) Μηπως θα μπορουσε καπιος να μου πει πως κανω delete ενα φορουμ η τον τιτλο.
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουριο θεμα καθε φορα που θες να προσθεσεις κατι.Τα ποστ εχουν την δυνατοτητα της "επεξεργασιας" ωστε να μπορεις να προσθεσεις κατι η να κανεις καποια διορθωση.Συμπληρωσε την φορμα ομως γιατι χωρις αυτη δεν γινεται δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα