Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Fulgore έχω διαβάσει & ακούσει θετικά σχόλια και εντός και εξωτερικού για την συγκεκριμενη asus όσον αφορά στο gaming...Για τα χρήματα της πάντα.Γιαυτο την προτεινα.Αλλα δεν την έχω δοκιμάσει φυσικά. Ας πάει σε μία 1440 για να είναι σίγουρος,και ανετος με την 1070. Οταν καποιος αποφασισει να παει σε 4κ gaming μονο και μονο λογω της αναλυσης δεν υπαρχουν περιθωρια για φθηνες αγορες. Το να αγορασει monitor που να κοστιζει φθηνοτερα ή και τα μισα χρηματα απο την καρτα γραφικων δεν ειναι οτι το καλυτερο,ειδικα για 4κ gaming. Αυτα ειναι πραγματα που σε σχολια δεν προκειται να τα διαβασεις. 1
giorkosleshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Fulgore έχω διαβάσει & ακούσει θετικά σχόλια και εντός και εξωτερικού για την συγκεκριμενη asus όσον αφορά στο gaming...Για τα χρήματα της πάντα.Γιαυτο την προτεινα.Αλλα δεν την έχω δοκιμάσει φυσικά. Ας πάει σε μία 1440 για να είναι σίγουρος,και ανετος με την 1070. Στο eshop πάντως δεν βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά αυτήν η οποία είναι 1080p http://www.eshopcy.com.cy/othoni-benq-xl2720z-27-led-full-hd-black-p-PER.169077. Εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλο κατάστημα. Αλλά αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα καλύτερα ψάξε για g-sync monitor δεν μπορεί κάπου θα βρείς και στην ανάγκη την παίρνεις και από έξω Οταν καποιος αποφασισει να παει σε 4κ gaming μονο και μονο λογω της αναλυσης δεν υπαρχουν περιθωρια για φθηνες αγορες. Το να αγορασει monitor που να κοστιζει φθηνοτερα ή και τα μισα χρηματα απο την καρτα γραφικων δεν ειναι οτι το καλυτερο,ειδικα για 4κ gaming. Αυτα ειναι πραγματα που σε σχολια δεν προκειται να τα διαβασεις. Ευχαριστώ παιδιά. Θα πάρω αυτή Asus PG279Q και τη σύνθεση που πρότεινε ο φίλος jeandoumpier. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα