sacisrou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αγόρασα ένα 120 gb SSD για να αντικαταστήσω τον δικό μου 32gb στο laptop.Χρησιμοποίησα το AOMEI Backupper Standard για κλωνοποίηση.Όταν τον άλλαξα, ο νέος σκληρός λέει ότι είναι και αυτός 32 gb.Tι γίνεται; Και οι δύο ssd είναι SanDisk.
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάζομαι πως σου περασε το 32αρι partition χωρις να φροντισει να το ενωσει με τα υπολοιπα GB. Οποτε θα εχεις 2 partition τωρα. (το οποίο φτιάχνεται βέβαια)
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εχω βαλει οδηγιες στην προηγουμενη μου απαντηση. κατεβασε ενα προγραμμα για επεξεργασια partition (πχ αυτό) και εγκατεστησε το. πριν το ανοιξεις αποσυνδεσε φλασακια, εξωτερικους σκληρους και οτιδηποτε αλλο μπορει να εχεις συνδεδεμενο μην σβησεις τιποτα καταλαθος. ανοιξε το και δες ποσα partition εχεις. θα διαγραψεις με δεξι κλικ ολα τα partition εκτος απο το C:/ και το System Reserved, και μετα θα πατησεις στο C:/ δεξι κλικ και "Merge" ωστε να ενωθει με τον υπολοιπο κενο χωρο. Αν κολλησεις σε καποιο σημειο καλυτερα να ρωτησεις και κρατα προχειρο το backup που ειχες κρατησει μηπως παει κατι στραβα.
sacisrou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πως το διαγράφω;Με δεξί κλικ δεν μου βγάζει delete partition
fujitsuA530 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Άνοιξε το Disk Management (δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο έναρξης). Βρες το C και κάνε δεξί κλικ πάνω του. ΔΙάλεξε το Extend volume. Από κει και πέρα ακολουθείς τις οδηγίες.
sacisrou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά έκανα resize το c και λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστω πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα