corsair04 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να πάρω τις επαφές από κινητό με σπασμένη οθόνη . δοκίμασα ένα πρόγραμμα που προτείνει στο doctorandroid αλλά δυστυχώς δεν είχα ενεργοποιημένο το usb debuging και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στο κινητό καμία άλλη λύση
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αφου μιλας για usb debugging,μιλας για ανδροιδ. Ποιο κινητο ειναι;;;. Δεν υποστηριζει otg;;
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι android δεν είναι στο mail σου οι επαφές;
corsair04 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αφου μιλας για usb debugging,μιλας για ανδροιδ. Ποιο κινητο ειναι;;;. Δεν υποστηριζει otg;; samsung core duos .otg όχι Αν είναι android δεν είναι στο mail σου οι επαφές; όχι δεν υπήρχε πότε gmail στο συγκεκριμένο κινητό το άτομο που το είχε το δούλευε ως απλό κινητό άντε και καμιά φορά λίγο ιντερνετ δεν τον ενοιαζαν εφαρμογές .. 1
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 samsung core duos .otg όχι όχι δεν υπήρχε πότε gmail στο συγκεκριμένο κινητό το άτομο που το είχε το δούλευε ως απλό κινητό άντε και καμιά φορά λίγο ιντερνετ δεν τον ενοιαζαν εφαρμογές .. Τότε δεν μου έρχεται κάτι άλλο...να είναι στη σιμ χλωμό ε;
corsair04 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τότε δεν μου έρχεται κάτι άλλο...να είναι στη σιμ χλωμό ε; δυστυχώς δεν ήταν στην sim όλες στο κινητό 1
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε μου εγω ειχα ενα παρομοιο θεμα με ενα κινητο της vodafone. το πηγα σε ενα καταστημα,αλλα δε μπορεσαν να κανουν τποτ με το μηχανημα. ο τεχνικος προτεινε να το αφησω να το δει,και με καλεσε το απογευμα με τις επαφες περασμενες σε καποιο μεσο,δε θυμαμαι αν ηταν dvd η flash disk. στην ουσια το πηρε,αλλαξε οθονη και digitizer και μπηκε και περασε ολες τις επαφες κανονικα. μετα απλα ξαναβαλε το σπασμενο κομματι πανω και μου το επεστρεψε. ψαξε μηπως ειναι εμπορικο μοντελο και εχει κανεις κανενα ραγισμενο ανταλλακτικο,να σου κανει κατι παρομοιο. αλλιως δεν εχεις αλλη λυση. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κουρσαρε, εχω μια ιδεα. Για να μπεις recovery δεν θες αφη. Μπορεις να μπεις recovery, κανε απο εκει ενα μπακαπ στην sd. Ελπιζω οτι θα κανει μπακαπ και τις επαφες...
stratos15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γειά σου φίλε,μπορώ εγώ να σου επαναφέρω τα αρχεία.Είχα ίδια περίπτωση με ένα κινητό μου που είχε σπάσει εντελώς η οθόνη και κατάφερα να επανακτήσω όλα μου τα αρχεία.
corsair04 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 φιλε μου εγω ειχα ενα παρομοιο θεμα με ενα κινητο της vodafone. το πηγα σε ενα καταστημα,αλλα δε μπορεσαν να κανουν τποτ με το μηχανημα. ο τεχνικος προτεινε να το αφησω να το δει,και με καλεσε το απογευμα με τις επαφες περασμενες σε καποιο μεσο,δε θυμαμαι αν ηταν dvd η flash disk. στην ουσια το πηρε,αλλαξε οθονη και digitizer και μπηκε και περασε ολες τις επαφες κανονικα. μετα απλα ξαναβαλε το σπασμενο κομματι πανω και μου το επεστρεψε. ψαξε μηπως ειναι εμπορικο μοντελο και εχει κανεις κανενα ραγισμενο ανταλλακτικο,να σου κανει κατι παρομοιο. αλλιως δεν εχεις αλλη λυση. Κουρσαρε, εχω μια ιδεα. Για να μπεις recovery δεν θες αφη. Μπορεις να μπεις recovery, κανε απο εκει ενα μπακαπ στην sd. Ελπιζω οτι θα κανει μπακαπ και τις επαφες... θα το δοκιμάσω για να το έχω σαν λύση σε ανάλογη περίπτωση ξέχασα να γράψω έψαξα στα χαλασμένα ανταλλακτικά που είχα σπίτι από διάφορα κινητά που έχω επιδιορθώσει και βρήκα αφή (digitizer) από ένα άλλο samsung και ταίριαζε και τις έκανα εξαγωγή και όλα οκ ευχαριστώ για την βοήθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις