forisp2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά έβγαλε άμεσα update που έφτασε σε όλες τις συσκευές. Θες να θυμηθώ κάθε πότε έρχεται update από τη samsung και πόσες εβδομάδες-μήνες χρειάζεται για να φτάσει σε όλα τα regions? Προσωπικά 1 φορά το μήνα έχω ota update(βελτιώσεις) όχι διορθώσεις bugs. και χωρίς ... ‘No Service’ after switching off Airplane Mode Strange hissing sound Jet Black variant vulnerable to scratches γι΄αυτά ακόμα fix update απ'την παναγιότατη ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά 1 φορά το μήνα έχω ota update(βελτιώσεις) όχι διορθώσεις bugs. και χωρίς ... ‘No Service’ after switching off Airplane Mode Strange hissing sound Jet Black variant vulnerable to scratches γι΄αυτά ακόμα fix update απ'την παναγιότατη ? Πόσα firmware (ανά region) αλλάζεις για να έχεις πιο γρήγορα τα updates? Για να μην παρεξηγηθώ, s7 edge έχω και κάθε φορά κάνω ...φανουρόπιτα για να έχω σύντομα τα updates από τη μέρα που ανακοινώνονται...
forisp2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσα firmware (ανά region) αλλάζεις για να έχεις πιο γρήγορα τα updates? Για να μην παρεξηγηθώ, s7 edge έχω και κάθε φορά κάνω ...φανουρόπιτα για να έχω σύντομα τα updates από τη μέρα που ανακοινώνονται... δεν έχω αλλάξει region. από το εργοστάσιο είχε και έχει ακόμα south east Europe SEE. δεν βιάζομαι, ξέρω κάθε τέλη μήνα ένα ota.τώρα που το λες σαν να πλησιάζουν οι μέρες. από μέρα σε μέρα θα έρθει ειδοποίηση. δεν έχω κάνει update με pc πολλά χρόνια τώρα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω αλλάξει region. από το εργοστάσιο είχε και έχει ακόμα south east Europe SEE. δεν βιάζομαι, ξέρω κάθε τέλη μήνα ένα ota.τώρα που το λες σαν να πλησιάζουν οι μέρες. από μέρα σε μέρα θα έρθει ειδοποίηση. δεν έχω κάνει update με pc πολλά χρόνια τώρα. Το "δε βιάζομαι" είναι η λέξη κλειδί...
forisp2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το "δε βιάζομαι" είναι η λέξη κλειδί... αφού ξέρω κάθε τέλη του μήνα ένα ota. όταν όλα δουλεύουν ρολόι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης . αν υπήρχαν bugs πάντως και εγώ θα βιαζόμουν.
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Bug το οποίο λύθηκε εντός 10 εργάσιμων ημερών από τον εντοπισμό του δεν υφίσταται. Συγχαρητήρια στην apple για το instant aftersales support της. To update ήρθε νωρίτερα απ'ότι προέβλεπαν ορισμένοι φωστήρες που κάνουν τις γνωστές εκτιμήσεις..Προς όλους τους καλοθελητές που έχουν όρεξη για αντιπαραθέσεις android vs ios : Περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον τη στιγμή που θα αφαιρέσουν το audio jack και οι εταιρίες που υπερασπίζεστε (ακουλουθώντας όπως πάντα τον δρόμο που πρώτη χάραξε η apple) Εκεί να δείτε άλυτα bugs που θα προκαλέσει η ασυμβατότητα του android και η απαράδεκτη θύρα micro usb που θα χαλάει στο πρώτο 3μηνο αν χρησιμοποιηθεί ως θύρα ακουστικών.. Τότε θα τομλήσετε να μιλήσετε για πρωτοπορία και bugs ;!
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Φτάσαμε σε σημείο να κάνουμε θέμα sw bugs της πλάκας. Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αφού ξέρω κάθε τέλη του μήνα ένα ota. όταν όλα δουλεύουν ρολόι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης . αν υπήρχαν bugs πάντως και εγώ θα βιαζόμουν. Ναι σωστα το edge 7 δεν έχει bugs! Oh wait... (μετράω). 1
forisp2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Bug το οποίο λύθηκε εντός 10 εργάσιμων ημερών από τον εντοπισμό του δεν υφίσταται. Συγχαρητήρια στην apple για το instant aftersales support της. To update ήρθε νωρίτερα απ'ότι προέβλεπαν ορισμένοι φωστήρες που κάνουν τις γνωστές εκτιμήσεις.. Προς όλους τους καλοθελητές που έχουν όρεξη για αντιπαραθέσεις android vs ios : Περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον τη στιγμή που θα αφαιρέσουν το audio jack και οι εταιρίες που υπερασπίζεστε (ακουλουθώντας όπως πάντα τον δρόμο που πρώτη χάραξε η apple) Εκεί να δείτε άλυτα bugs που θα προκαλέσει η ασυμβατότητα του android και η απαράδεκτη θύρα micro usb που θα χαλάει στο πρώτο 3μηνο αν χρησιμοποιηθεί ως θύρα ακουστικών.. Τότε θα τομλήσετε να μιλήσετε για πρωτοπορία και bugs ;! θαθαθα... την απαράδεκτη θύρα micro USB την χρησιμοποιούν το 99,99999% των συσκευών παγκοσμίως σήμερα. που να ξέρουν αυτοί ... Ναι σωστα το edge 7 δεν έχει bugs! Oh wait... (μετράω). πες μου ένα γιατί ειλικρινά 7 μήνες δεν έχω βρει κανένα και με Heavy use μιλάω .
oikogeneiarxis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καθηστε και σκοτωθειτε για iphone και note 7...ωρε παρτε ενα huawei p9 plus να βρειτε την υγεια σας....εχω το p8 lite ενα χρονο τωρα και ουδεν προβλημα αντιμετωπισα! Και να το θυμηθειτε η huawei σε κανα χρονο δυο θα ειναι πανω απο ολες τις αλλες εταιρειες! και ουτε bugs ουτε τιποτα!
vste Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αρα πλεον οι χρηστες Iphone 7 θα μπορουν να ακουν μεσω Lightning το Ride the Lightning.. Προοδος και τεχνολογια! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 πες μου ένα γιατί ειλικρινά 7 μήνες δεν έχω βρει κανένα και με Heavy use μιλάω . Άσχετα πατήματα στην οθόνη όταν το κρατάς χωρίς θήκη και προσπαθείς να γράψεις μήνυμα ή να χειριστείς κάποιο app. Άπειρα θέματα με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος (αστοχίες). Θέματα με διακοπές/παράσιτα όταν συνδέεις ακουστικά bt για να ακούς μουσική. Κολλήματα εφαρμογών και services μετά από χρήση κάποιου app που χρησιμοποιεί GPS και location services. Αν δεν το προσέξεις από τη θερμοκρασία που αναπτύσει η συσκευή χωρίς να τη χρησιμοποιείς, σου ρουφάει την μπαταρία σε χρόνο dt... Και ένα αστείο που ευτυχώς δνε το επάθα εγώ αλλά φίλος. Έχουν βάλει το δεύτερο μικρόφωνο στο πάνω μέρος της συσκευής, διπλα από το πορτάκι της sim. Και έχουν και τα 2 το ίδιο μέγεθος τρύπας και αν δεν προσέξεις καταλλήγεις να χώνεις το sim ejector tool μέσα στην τρύπα με το μικρόφωνο... Το Gear S2 με το S health ακόμη να τα φτιάξουν ώστε να μην σκαλώνουν και να σου αδεάζουν πιο γρήγορα από όσο πρέπει την μπαταρία του s7. Αρκετές φορές κατά την αλλαγή κυψέλης στο δίκτυο, μπορεί να κολήσει ενώ σου δείχνει πως έχεις σήμα και όποιος σε καλεί να ακούει πως η συσκευή είναι κλειστή. Διορθώνεται αν ανοίξεις/κλείσεις το airplane mode και ξανασυνθεθεί στο δίκτυο. Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί ενώ του κάνεις check for updates από το play store και σε ενηερώνει πως δεν υπάρχουν updates, αν μετά του τραβήξεις ένα restart βρίσκει ξαφνικά 1-2 ενημερώσεις για apps κλπ. Ξέρω πως θα μου πεις πως έχω προβληματική συσκευή κλπ κλπ αλλά για να σε προλάβω, θα σου πω πως λίγο πολύ τα περισσότερα απο αυτά τα θέματα τα είχα σχεδόν πάντα με android "ναυαρχίδες". 1
forisp2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετα πατήματα στην οθόνη όταν το κρατάς χωρίς θήκη και προσπαθείς να γράψεις μήνυμα ή να χειριστείς κάποιο app. Άπειρα θέματα με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος (αστοχίες). Θέματα με διακοπές/παράσιτα όταν συνδέεις ακουστικά bt για να ακούς μουσική. Κολλήματα εφαρμογών και services μετά από χρήση κάποιου app που χρησιμοποιεί GPS και location services. Αν δεν το προσέξεις από τη θερμοκρασία που αναπτύσει η συσκευή χωρίς να τη χρησιμοποιείς, σου ρουφάει την μπαταρία σε χρόνο dt... Και ένα αστείο που ευτυχώς δνε το επάθα εγώ αλλά φίλος. Έχουν βάλει το δεύτερο μικρόφωνο στο πάνω μέρος της συσκευής, διπλα από το πορτάκι της sim. Και έχουν και τα 2 το ίδιο μέγεθος τρύπας και αν δεν προσέξεις καταλλήγεις να χώνεις το sim ejector tool μέσα στην τρύπα με το μικρόφωνο... Το Gear S2 με το S health ακόμη να τα φτιάξουν ώστε να μην σκαλώνουν και να σου αδεάζουν πιο γρήγορα από όσο πρέπει την μπαταρία του s7. Αρκετές φορές κατά την αλλαγή κυψέλης στο δίκτυο, μπορεί να κολήσει ενώ σου δείχνει πως έχεις σήμα και όποιος σε καλεί να ακούει πως η συσκευή είναι κλειστή. Διορθώνεται αν ανοίξεις/κλείσεις το airplane mode και ξανασυνθεθεί στο δίκτυο. Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί ενώ του κάνεις check for updates από το play store και σε ενηερώνει πως δεν υπάρχουν updates, αν μετά του τραβήξεις ένα restart βρίσκει ξαφνικά 1-2 ενημερώσεις για apps κλπ. Ξέρω πως θα μου πεις πως έχω προβληματική συσκευή κλπ κλπ αλλά για να σε προλάβω, θα σου πω πως λίγο πολύ τα περισσότερα απο αυτά τα θέματα τα είχα σχεδόν πάντα με android "ναυαρχίδες". sorry αν θα σε απογοητεύσω αλλά κανένα από αυτά που λες δεν έχω δει καμία φορά τους 7 αυτούς μήνες. το παραμικρό. και να φανταστείς ότι οι μόνες φορές που γίνετε επανεκκίνηση στο τηλ είναι στο οτα update 1 φορά το μήνα υποχρεωτικά, αν ήταν στο χέρι μου ούτε τότε θα του έκανα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 sorry αν θα σε απογοητεύσω αλλά κανένα από αυτά που λες δεν έχω δει καμία φορά τους 7 αυτούς μήνες. το παραμικρό. και να φανταστείς ότι οι μόνες φορές που γίνετε επανεκκίνηση στο τηλ είναι στο οτα update 1 φορά το μήνα υποχρεωτικά, αν ήταν στο χέρι μου ούτε τότε θα του έκανα Sorry αλλά δεν με πειθεις. 1
forisp2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry αλλά δεν με πειθεις. ούτε και εσύ με πείθεις ότι έχεις αυτά τα προβλήματα που λες, αλλά αν πραγματικά τα έχεις, στην θέση σου θα πήγαινα στο service και ένα από αυτά αν παρουσιάζονταν,πόσο μάλλον όλα αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις