Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε και εσύ με πείθεις ότι έχεις αυτά τα προβλήματα που λες, :-)

αλλά αν πραγματικά τα έχεις, στην θέση σου θα πήγαινα στο service και ένα από αυτά αν παρουσιάζονταν,πόσο μάλλον όλα αυτά :-(

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες ποτέ θέμα με την edge οθόνη και με το fingerprint. Που είναι πιο στανταράκι από μερικά άλλα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα apps και services. :)

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες ποτέ θέμα με την edge οθόνη και με το fingerprint. Που είναι πιο στανταράκι από μερικά άλλα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα apps και services. :)

εάν εννοείς αυτό ''Άσχετα πατήματα στην οθόνη όταν το κρατάς χωρίς θήκη και προσπαθείς να γράψεις μήνυμα ή να χειριστείς κάποιο app'' , προφανώς και εννοείς ότι ακουμπάς την edge χωρίς να το θέλεις,αν δεν κάνω λάθος. δεν είχα ποτέ θέμα ,μπορεί ο τρόπος που κρατάω τα κινητά χρόνια τώρα να βοηθάει σ 'αυτό.

όσο για το "Άπειρα θέματα με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος (αστοχίες)" ποτέ . πάντα σε κλάσματα ξεκλειδώνει, όπως και να ακουμπήσω τον αντίχειρα ή τον δείκτη. :-) 

ένα είχες πρόβλημα με το fingerprint στο s7 edge προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά(calibration),  και θα το έχεις και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με fingerprint ή έτυχες σε προβληματική συσκευή . :-( 

• Super Moderators
Δημοσ.

εάν εννοείς αυτό ''Άσχετα πατήματα στην οθόνη όταν το κρατάς χωρίς θήκη και προσπαθείς να γράψεις μήνυμα ή να χειριστείς κάποιο app'' , προφανώς και εννοείς ότι ακουμπάς την edge χωρίς να το θέλεις,αν δεν κάνω λάθος. δεν είχα ποτέ θέμα ,μπορεί ο τρόπος που κρατάω τα κινητά χρόνια τώρα να βοηθάει σ 'αυτό.

όσο για το "Άπειρα θέματα με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος (αστοχίες)" ποτέ . πάντα σε κλάσματα ξεκλειδώνει, όπως και να ακουμπήσω τον αντίχειρα ή τον δείκτη. :-)

ένα είχες πρόβλημα με το fingerprint στο s7 edge προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά(calibration), και θα το έχεις και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με fingerprint ή έτυχες σε προβληματική συσκευή . :-(

Ναι σωστα. Ετυχα σε προβληματική συσκευή. Τα βαφτισαμε όλα ... features και όλα οκ. Για το iPhone ψειριζουμε ο,τι μλκια γραφεται. :P

Btw αν δεις πως δουλευει ή αναγνώριση αποτυπωματος στο iPhone, θα αναθεωρήσεις.

Επίσης μου ειπες πως "το κραταω λάθος"? Πως αλλάζουν οι καιροί...

Δημοσ.

Ναι σωστα. Ετυχα σε προβληματική συσκευή. Τα βαφτισαμε όλα ... features και όλα οκ. Για το iPhone ψειριζουμε ο,τι μλκια γραφεται. :P

Btw αν δεις πως δουλευει ή αναγνώριση αποτυπωματος στο iPhone, θα αναθεωρήσεις.

Επίσης μου ειπες πως "το κραταω λάθος"? Πως αλλάζουν οι καιροί...

δεν είναι για όλους τα edge. αν δεν μπορείς με edge πας στο flat. και δεν είπα ποτέ "το κρατάς λάθος".

δηλαδή τι καλύτερο από το να ξεκλειδώνει ακαριαία με το παραμικρό άγγιγμα  θα μου προφέρει η μηλιά ?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι για όλους τα edge. αν δεν μπορείς με edge πας στο flat. και δεν είπα ποτέ "το κρατάς λάθος".

δηλαδή τι καλύτερο από το να ξεκλειδώνει ακαριαία με το παραμικρό άγγιγμα  θα μου προφέρει η μηλιά ?

Α δεν είναι για όλους! Λογικό... Γι'αυτό βλέπω ελάχιστες συσκευές γύρω μου! Που να το ξέρω ο καψερός, εγώ το πλήρωσα cash γιατί το έλεγαν καλό και ...επαναστατικό.  :P

Δημοσ.

θαθαθα...

την απαράδεκτη θύρα micro USB την χρησιμοποιούν το 99,99999% των συσκευών παγκοσμίως σήμερα. που να ξέρουν αυτοί :-) ..

Eίπε και πήγε να αντικαταστήσει για 6η φορά τη υπέροχη,non reversible & χαλασμένη micro-usb port στην android συσκευή του, η οποία παρεπιπτόντως κοστίζει 1 μηνιάτικο (αν όχι περισσότερο) και πατάει κάτω το iphone σε ποιότητα και επιδόσεις..

Υ.Γ : Aν σε ενοχλεί ο σύνδεσμος διάβασε το σχόλιο αφαιρώντας τον.Το νόημα παραμένει το ίδιο και μάλιστα σας εκθέτει ως haters. 

Υ.Γ.2 : Περιμένω τα αναλυτικά στοιχεία έρευνας στα οποία βασίζεις τoυς παραπάνω αστείους αριθμούς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...