james01gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παίδες.. Κάθε νέο προϊόν που βγαίνει στην αγορά και δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες χρήσης και όχι εργαστηριακά, είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα που αργότερα λύνονται. Θυμηθείτε πόσες αυτοκινητοβιομηχανίες (μεγάλες-μικρές)έχουν κάνει ανάκληση κατα καιρούς σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων τους για διαφορά προβλήματα η ακόμα και προβλήματα που δεν χρίζουν ανάκλησης και αφορούν όχι τόσο επείγουσας σημασίας αστοχίες υλικών που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του οδηγού. Και φυσικά δεν μιλάμε για αξίες 800€ αλλα για χιλιάδες ευρώ και με προβλήματα που μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. δηλαδή συγγνώμη, καταλαβαίνω λάθη να γίνονται. αλλά μιλάμε για κάθε μοντέλο που βγάζουν από τα ακριβά έχουν προβλήματα. καταλαβαίνω πως τρέχουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό αλλά ουσιαστικά κάνουν τους καταναλωτές beta testers ενώ θα έπρεπε να προβλήματα να ήταν ήδη λυμένα. φαντάσουν κάθε αυτοκίνητο να χρειαζόταν αναβάθμιση, αλλαγή μηχανικού μέρους κτλ. το λες και εσύ, κατά καιρούς. καμία αυτοκινητοβιομηχανία (εκτός της VW...) δεν έχει τέτοιες αστοχίες. που πλέον 10 τηλέφωνα κοστίζουν όσο ένα αμάξι. και κάτσε να δεις τι έχει να γίνει εάν φτιάξουν όλες οι εταιρείες '''εξυπνα'' αυτοκίνητα. τα bug θα πάνε σύννεφο. οτιδήποτε μπαίνει μέσα software άστα να πάνε. δεν υπάρχει δυστυχώς άριστος κώδικας σε καμία εφαρμογή
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κοντά έπεσες Χαχα ενταξει αφου το ειδα και αυτο,τα εχω δει ολα!!! Μεχρι και η lg εχει καλυτερη πολιτικη στα προιοντα που βγαζει και ειναι προβληματικα. Στο να αντιμετωπιζει τις καταστασεις.. Αλλα η Apple σιγα μην ασχοληθει με αυτα τα θεματα και χασει χρηματα, οπως εχασε η samung λογο της ανακλησης του note 7 που εκανε. Οποτε πεταει η Apple ενα ''δεν κανετε σωστα το ταδε'' και καθαρισε. Αυτη ειναι η σωστη πολιτικη μιας 'σοβαρης' εταιριας.Γεια σ βρε Apple!!! 1
alexkiskos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο για αυτό το bug; Για τα υπόλοιπα;!! 1
dreamkiller777 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αχ βρε apple πως καταντησες ετσι; Πως; μια συσκευή το χρονο βγαζεις και καθε φορα γεματη bugs κριμα τα χρηματα που ζητας κριμα και το ονομα. 3
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ζουσε ο Steve Jobs δεν θα εκανε τετοια λαθη.Απο τοτε που εχουν αναλαβει αλλοι την apple κανει τη μια μ***κια πισω απο την αλλη. 3
badbad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και ναι σε μερικά χρόνια βγάζει η apple το υπέροχο super duper αυτόνομο αυτοκίνητο της και έχει εξαγοράσει και την mclaren για να παραμυθιασει κάποιους ότι πουλάει πύραυλο. Αν στο αυτόνομο σύστημα οδήγησης υπάρχει ένα bug τι ολεθρια αποτελέσματα μπορεί να έχει... Προφανώς και δεν συσχετιζω τις δύο τεχνολογίες, δυστυχώς όμως από πίσω θα κρύβεται το ίδιο κλειστό λειτουργικό σύστημα που θα κουβαλάει τις παθογένειες του παρελθόντος... Τόσο σε software όσο και σε hardware... Αντέ άρον άρον να βγάλουμε ένα προϊόν στην αγορά μην χάσουμε τις γουρικες Τετάρτες.. Πφφφ 1
Federer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ελεος ρε Apple! Ένα ακόμη προβληματικό προϊόν του σάπιου μήλου σε σημείο που μέχρι και το τεσσάρων χρονών android μου, είναι καλύτερο από αυτό. Οχι μόνο πρόκειται για υπερκοστολογημένα κινητά με προβλήματα και περσινά σπεκ αλλα δεν δεν έχουν ραδιόφωνο, αποστολή ringtones και τα σχετικά! Η Apple πλεον δεν σέβεται τους πελάτες της αλλα αυτά παθαίνει όποιος παίρνει μανάβη για CEO! Eπι Jobs δεν θα συνέβαινε τίποτα...είναι ξεκάθαρο πλεον οτι η Apple πάει για κλείσιμο... 8
filter_bubble Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ελεος ρε Apple! Ένα ακόμη προβληματικό προϊόν του σάπιου μήλου σε σημείο που μέχρι και το τεσσάρων χρονών android μου, είναι καλύτερο από αυτό. Οχι μόνο πρόκειται για υπερκοστολογημένα κινητά με προβλήματα και περσινά σπεκ αλλα δεν δεν έχουν ραδιόφωνο, αποστολή ringtones και τα σχετικά! Η Apple πλεον δεν σέβεται τους πελάτες της αλλα αυτά παθαίνει όποιος παίρνει μανάβη για CEO! Eπι Jobs δεν θα συνέβαινε τίποτα...είναι ξεκάθαρο πλεον οτι η Apple πάει για κλείσιμο... και ξεχασα να αναφερω οτι εκλεισα το fb κ ησυχα κ οτι ειμαι βηγκαν fixed
Regulus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εγω λυπαμαι πραγματικα ολους οσους τα χωνουν ελεεινα χοντρα σε ολες τις εταιρειες για να συνειδητοποιησουν στο τελος οτι ειναι beta testers στην καλυτερη τρεχτε να προπαγανδισετε τωρα για το νεο iphone η το note,να σκοτωθειτε στα φορουμ κ κυριως σπρωξτε τα χοντρα γιατι ετσι σας εχουν μαθει οτι νιωθεις καλα ΝΟΤ Το λέω φίλε μου εδώ και καιρό. Κάποτε σχεδίαζαν ένα προϊόν και πλήρωναν κάποιους να το τεστάρουν πριν το βγάλουν στην αγορά. Τώρα το πληρώνεις και γίνεσαι beta tester (και δεν κράζω την apple εδώ αλλά όλους τους κατασκευαστές hardware και software). Λες και δεν έχω καλύτερη δουλειά να κάνω από το να στέλνω αναφορές προβλημάτων τα οποία δεν έπρεπε να υπάρχουν απ' την αρχή. Και όταν υπάρχουν πρέπει να τα ανακαλύπτει αυτός πριν από μένα και να τα διορθώνει. 1
Tableto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 να δούμε τουλαχιστον στα μακμπουκ θα κάνουν τίποτα σωστό
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα ενταξει αφου το ειδα και αυτο,τα εχω δει ολα!!! Μεχρι και η lg εχει καλυτερη πολιτικη στα προιοντα που βγαζει και ειναι προβληματικα. Στο να αντιμετωπιζει τις καταστασεις.. Αλλα η Apple σιγα μην ασχοληθει με αυτα τα θεματα και χασει χρηματα, οπως εχασε η samung λογω της ανακλησης του note 7 που εκανε. Οποτε πεταει η Apple ενα ''δεν κανετε σωστα το ταδε'' και καθαρισε. Αυτη ειναι η σωστη πολιτικη μιας 'σοβαρης' εταιριας.Γεια σ βρε Apple!!! Αν δεν έκανε ανάκληση θα έχανε περισσότερα. Αυτό είναι και το μόνο κριτήριο όλων των εταιρειών σε τέτοιες περιπτώσεις.
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν έκανε ανάκληση θα έχανε περισσότερα. Αυτό είναι και το μόνο κριτήριο όλων των εταιρειών σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτο λεω,καλα εκανε η Samsung και τα εκανε ανακληση σε αντιθεση με την Apple που θα εκανε τον κινεζο σε τετοιες καταστασεις. 1
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα αυτο ειναι αλλο θεμα παλι. Απλος η apple εχει κανει αρκετα καλο marketing στην αγορα που και πατατα να κυκλοφορησει με το μηλο επανω, θα το πουλαει 1000 ευρο+ ,και ολοι παλι θα κανουν σαν τρελοι. Απο την μια φταιμε και εμεις οι καταναλωτες που παμε και σκαμε τα 800ευρα ετσι για να παρουμε ενα κινητο που σε ενα χρονο θα βγει το επομενο. Μωρε καλα κανουν και ανεβαζουν τις τιμες. Ο κανονας λεει 'οσο ποιο πολυ πουλαει ενα προιον ανεβαινει και η τιμη'. Ας μην αγοραζαμε θα τους ελεγα εγω ποσο θα τα πουλαγανε. Παλια θυμαμαι εδινες 250 ευρο για κινητο και σε θεωρουσαν πλουσιο...... 2
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο λεω,καλα εκανε η Samsung και τα εκανε ανακληση σε αντιθεση με την Apple που θα εκανε τον κινεζο σε τετοιες καταστασεις. Θα έκανε αυτό που θα την συνέφερε. Όπως ακριβώς έκανε και η Samsung. Δεν είναι ηλίθιοι στην Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις