lsk1977 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετα αν λέγεται Apple , Samsung , LG ή Πιστός , μια εταιρία για να την σεβαστεί ο πελάτης πρέπει να σέβεται πρώτη αυτή τον πελάτη που της αφήνει τα ωραία του χρήματα.Πόσω μάλλον όταν μια εταρία θέλει να θεωρείτε η Mercedes στα smartphone /table / computers. Έχουμε πολλά παραδείγματα πως η apple δεν σέβεται τους πελάτες . Αρχικά με το iPhone 4 ( κάτοχος από την πρώτη μέρα της κυκλοφοράς του ) και το πρόβλημα με την κεραία του . Η λύση που έδωσε = bumper! Στο iPhone 5 πρόβλημα με την επικάλυψη χρώματος στο μέταλλο. Δεν έδωσε λύση. Στο iPhone 6 το bend -Δεν έδωσε λύση. Αντίθετα η Samsung ( που θέλει να το παίζει B.M.W. ) στο πρώτο σημαντικό πρόβλημα συσκευής , έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις . Αλλα δεν φταίνε οι εταιρίες . Εμείς που δίνουμε 1000 euro για να πάρουμε τηλέφωνο φταίμε και αντί να τους κράζουμε καθόμαστε και υπερασπιζόμαστε της εταιρίες αυτές ! Ακόμα και μέτοχος να ήμουνα δεν θα έκανα έτσι όπως κάνουν μερικοί μόλις ακούσουν κακό λόγο για την συσκευή τους! 5
timosgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παίδες.. Κάθε νέο προϊόν που βγαίνει στην αγορά και δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες χρήσης και όχι εργαστηριακά, είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα που αργότερα λύνονται. Θυμηθείτε πόσες αυτοκινητοβιομηχανίες (μεγάλες-μικρές)έχουν κάνει ανάκληση κατα καιρούς σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων τους για διαφορά προβλήματα η ακόμα και προβλήματα που δεν χρίζουν ανάκλησης και αφορούν όχι τόσο επείγουσας σημασίας αστοχίες υλικών που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του οδηγού. Και φυσικά δεν μιλάμε για αξίες 800€ αλλα για χιλιάδες ευρώ και με προβλήματα που μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. 2
kaklas13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Άσχετα αν λέγεται Apple , Samsung , LG ή Πιστός , μια εταιρία για να την σεβαστεί ο πελάτης πρέπει να σέβεται πρώτη αυτή τον πελάτη που της αφήνει τα ωραία του χρήματα.Πόσω μάλλον όταν μια εταρία θέλει να θεωρείτε η Mercedes στα smartphone /table / computers. Έχουμε πολλά παραδείγματα πως η apple δεν σέβεται τους πελάτες . Αρχικά με το iPhone 4 ( κάτοχος από την πρώτη μέρα της κυκλοφοράς του ) και το πρόβλημα με την κεραία του . Η λύση που έδωσε = bumper! Στο iPhone 5 πρόβλημα με την επικάλυψη χρώματος στο μέταλλο. Δεν έδωσε λύση. Στο iPhone 6 το bend -Δεν έδωσε λύση. Αντίθετα η Samsung ( που θέλει να το παίζει B.M.W. ) στο πρώτο σημαντικό πρόβλημα συσκευής , έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις . Αλλα δεν φταίνε οι εταιρίες . Εμείς που δίνουμε 1000 euro για να πάρουμε τηλέφωνο φταίμε και αντί να τους κράζουμε καθόμαστε και υπερασπιζόμαστε της εταιρίες αυτές ! Ακόμα και μέτοχος να ήμουνα δεν θα έκανα έτσι όπως κάνουν μερικοί μόλις ακούσουν κακό λόγο για την συσκευή τους! Επειδή ειχά ολα τα τηλέφωνα της apple κατα καιρούς να μεταφερω μια άποψη: 1)Στο 4 το antennagate ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΑΛΛΑ η apple έδωσε 2 λυσεις και οχι μια! η πρώτη ηταν το δωρεάν bumper και η δεύτερη ηταν πληρες refund!! τι αλλο έπρεπε να κάνει δλδ?? να επανασχεδιασει όλο το τηλέφωνο ή να το ακυρώσει τελειως? οποτε αφου το πρόβλημα ήταν γνωστο απο τις πρωτες μέρες, οποιος ήθελε το επαιρνε! και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, το πρόβλημα ενφανιζόταν μονο οταν αγκάλιαζες οοολο το τηλ με την παλάμη, πραγμα που σε φυσιολογικες συνθήκες δε συμβαινει.. 2) Για τη μπογια στο 5 δεν θα σχολιάσω καθώς απο προσωπική εμπειρία, το μαύρο που εχω εγω ΑΚΟΜΑ αλλα και του πατέρα μου δεν εχουν παρουσιάσει κατι εδω και τόσα χρόνια. Τωρα αν καποιος αλλος εχει θέματα δεν το γνωρίζω. 3) Το bend απλα είναι αστείο και προφανώς δεν υπάρχει θέμα οταν ενα τηλ λυγιζει οταν κάποιος κατσει πάνω του υπο κλίση! δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά απέναντι σε ενα τηλ αυτη... και εφόσον δεν αποδέχεστε οτι πρέπει κάποιος να ειναι προσεκτικός και να μην κάθεται πανω σε ενα τετοιο αντικείμενο, τοτε ειστε υποχρεωμένοι να μην δέχεστε οτι ένα πχ galaxy s7 σπάει οταν θα γλυστρίσει απο τα χέρια καποιου και θα πέσει κάτω. γιατι απρόσεχτος ο ένας πεφτει με πχ 80kg βάρους πάνω σε ενα τηλ, αλλα απρόσεκτος κ άλλος που του γλιστράει το τηλ απο το χερι... ισα μετρα ισα σταθμα! 5
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παίδες.. Κάθε νέο προϊόν που βγαίνει στην αγορά και δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες χρήσης και όχι εργαστηριακά, είναι λογικό να εμφανίζονται προβλήματα που αργότερα λύνονται. Θυμηθείτε πόσες αυτοκινητοβιομηχανίες (μεγάλες-μικρές)έχουν κάνει ανάκληση κατα καιρούς σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων τους για διαφορά προβλήματα η ακόμα και προβλήματα που δεν χρίζουν ανάκλησης και αφορούν όχι τόσο επείγουσας σημασίας αστοχίες υλικών που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του οδηγού. Και φυσικά δεν μιλάμε για αξίες 800€ αλλα για χιλιάδες ευρώ και με προβλήματα που μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. Σε αυτο το θεμα καλα λες.Αλλα το θεμα ειναι πως η apple ποτε δεν εχει κανει ανακληση τα μοντελα της.
stfaros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα σε iphone 7 plus παντως δεν το κανει ...
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Σε 2-3 μέρες θα βγει το update με το fix και μετά στην αναμονή για κάποιο άλλο bug, μπας και ξεχάσουμε τις εκρήξεις και το ότι δεν έχουμε λεφτά. Κουβέντα να γίνεται. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν τέτοια bugs σε μία τόσο ακριβή συσκευή. Ζούμε σε έναν ατελή κόσμο! 2
dBpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά με το iPhone 4 ( κάτοχος από την πρώτη μέρα της κυκλοφοράς του ) και το πρόβλημα με την κεραία του . Η λύση που έδωσε = bumper! Αν δεις την μεγαλύτερη εικόνα, άνοιξε ταυτόχρονα μια νέα αγορά, αυτή των θηκών και δη των bumpers. Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο μέχρι τότε.
underdogg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που σκεφτόμουν τελευταία είναι γιατί κανείς δεν παραπονείται για την μηχανική καταπόνηση που θα δέχεται η υποδοχή. Στο 5c που είχα, είχε ξεκολλήσει 1 φορά. Ο μόνος που ξέρει πόσα βάλε βγάλε αντέχει είναι η Apple, αλλά τώρα μιλάμε τουλάχιστον για διπλασιασμό του αριθμού.
AlexKane Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 We meticulously butchered the sound!!! 1
Konstantinos! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εγω λυπαμαι πραγματικα ολους οσους τα χωνουν ελεεινα χοντρα σε ολες τις εταιρειες για να συνειδητοποιησουν στο τελος οτι ειναι beta testers στην καλυτερη τρεχτε να προπαγανδισετε τωρα για το νεο iphone η το note,να σκοτωθειτε στα φορουμ κ κυριως σπρωξτε τα χοντρα γιατι ετσι σας εχουν μαθει οτι νιωθεις καλα ΝΟΤ Εγώ πάλι λυπάμαι εσένα και το κόμπλεξ κατωτερότητας... fair enough 1
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου η νέα συνδεσμολογία ακουστικών.. χρησιμοποιώ EarPods πάντα. Αν όμως χρησιμοποιούσα κάποια ακριβά ακουστικά και τα ήθελα με το νέο κινητό πολύ απλά θα είχα επάνω τον ανταπτορα μόνιμα.. δεν είναι καθόλου πρόβλημα για εμένα η αλλαγή, αφού βοηθά στο να έχουμε μεγαλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα, νέα Taptic Engine.... όμως το μόνο που με προβληματίζει όπως αναφέρθηκε και πριν είναι η ζωή της θύρας με τα πολλά βάλε-βγάλε. Κάπου είχα διαβάσει ότι αντέχει 500 εισόδους-εξόδους αλλά εγώ πχ το iPhone 5 το έχω από τότε που βγήκε και παρόλο το γεγονός ότι χρειάστηκε αλλαγή μπαταριας(φυσικά) διότι το φόρτιζε 2-3 φορές δεν μου έχει χαλάσει και στοιχηματίζω ότι έχω βάλε-βγάλει τουλάχιστον 1000 φορές. 1
stratos789 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεος με αυτή την ατάκα. Δεν είχε πει δεν το φορτίζετε σωστά. Και αφορούσε το iphone 6 plus που ο κάθε πικραμένος καθόταν στον καναπέ του με το τηλέφωνο στην κωλότσεπη. Δεν καταλαβες καλα ή μαλλον εγω δεν το διατυπωσα σωστα. Ειπα αν εβγαζαν τα iphone προβλημα με την φορτιση και εκαναν και αυτα ''εκρηξη'' η απαντηση της apple θα ηταν 'δεν τα φορτιζετε' σωστα. Και οσο για το λυγισμα,δεν ειναι αυτη σωστη απαντηση απο μια μεγαλη εταιρια, το οτι δεν το βαζουμε σωστα στην τσεπη μας,η το οτι δεν κραταμε σωστα το κινητο οπως ελεγε για το 4αρι. Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι apple hater αλλα βλεπω αυτα και λεω ΕΛΕΟΣ. Και εγω εχω το g3 αλλα επηδει και η Lg δεν ειναι η καλυτερη ειχα καταληξει το επομενο smartphone να ειναι η samsung η iphone αλλα με αυτα που βλεπω απο την apple δεν νομιζω να την προτιμησω. Βεβαια εκει που παραδεχομαι την Apple ειναι στα ipad της και πιστευω να μην κανει τις ιδιες μ****κιες στο επομενο της ipad.Οπως εκανε και στο mac book της. 1
Undertaker25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μπα. Το bug στο λογισμικό θα ήρθε απο κακή χρήση του αγοραστή. Η Apple δε κάνει λάθη. Αμήν. 5
AlexKane Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ...Ειπα αν εβγαζαν τα iphone προβλημα με την φορτιση και εκαναν και αυτα ''εκρηξη'' η απαντηση της apple θα ηταν 'δεν τα φορτιζετε' σωστα. Κοντά έπεσες Apple is approaching its tenth year of exploding laptop batteries and might be fine with telling customers that its batteries bursting apart is "expected behavior." "Apple Support calls this a feature," Apple's Official Position: Exploding Batteries Are "Expected Behavior" 2
dali13gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα να διαβάζω κι έφτασα στο: ότι αν η οθόνη είναι κλειστή για 5 λεπτά χωρίς να παίζει μουσική... Και περίμενα να διαβάσω μετά: Η συσκευή παίρνει φωτιά. Αλλά ατύχησα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις