Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Η τοποθέτηση ssd σε ιντερνετ καφέ τι χρόνο ζωής θα πιστευατε οτι έχει?

Μια μέση χρήση του υπολογιστή είναι εξής.

15 ώρες χρήσης του υπολογηστή ημερισίος κυρίος gaming και browsing.

Να περαστεί-διαγαφεί κάποιο παιχνίδι κάθε 20-25 μέρες μέσο όρο 20 giga

να γίνει εγκατάσταση κάποιου μικρού προγράμματος 1 φορά στης 10 μέρες.

αντε να κατέβει καμια ταινία -1-2 φορές τον μήνα.

Αρκετά restart μέσα στη μέρα και κάθε φορά που ανμοίγει ο υπολογιστής να φορτώνει διάφορα προγράμματα.

το deepfreeze υπάρχει επηρεάζει τον χρόνο ζωής του σκληρού?

Μιλαώ για ssd χωριτικότητας 480 giga τους οποίους βρήσκω σε αρκετά καλές τιμες τυχαια κάποιον απο αυτους εδώ..http://www.e-shop.gr/ypologistes-skliroi-diskoi-ssd-solid-state-ssd-480-gb-list?table=PER&category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&filter-10612=1&filter-6295=1

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.

Σε πόσα μηχανήματα ενδιαφέρεσαι να κάνεις την παραπάνω αναβάθμιση? Τα παιχνίδια που έχεις τώρα περασμένα τι χωρητικότητας είναι σύνολο? 

Δημοσ.

Τα παιχνίδια είναι όλα στον κεντρικό σέρβερ. 

Οτα πατάς ένα παιχνίδι για πρώτη φορά σε κάποιο pc το ''τραβάει'' απο το σέρβερ. 

τα βασικά παιχνίδια είναι 3-4 και τα ακόμα ποιο βασικά 2 lol και counter.

οποτε εγώ αν βάλω ssd οποιος κάθεται θα διαλέγει το παιχνίδι και αν αυτο δέν εχει ξαναπαιχτεί στο συγκεκριμένο pc θα το κάνει εγκατάσταση επιτόπου μετά απο καιρό αν φουλάρει ο σκληρός τοτε αυτόματα σβήνει το ποιο παλιο παιχνίδι που ειχε εγκατασταθεί και περνάει το καινουριο. κάπος έτσι λειτουργεί.

δέν θα βάλω πχ 15 παιχνίδια και τέλος.

Σε 20 μηχανήματα.

Δημοσ.

Γενικά οι ssd δεν ενδείκνυνται για εγγραφές , θα πέσει γρήγορα η υγεία τους ειδικά αν ο δίσκος είναι συνέχεια γεμάτος..Καλύτερα να βρεις έναν καλό 120gb σε καλή τιμή και να έχεις μόνο το λειτουργικό εκεί .

Τώρα όποιος θέλει να αποθηκεύσει κάτι σε τι δίσκο το κάνει? 

Δημοσ.

Ναι δέν γίνεται όμος να βάλω και ssd και hdd είναι θέμα λειτουργικου που δέν γίνεται ετσι μου λέει το support που έχω.

τώρα έχουν πάνω 1 σκληρο και όλα γίνονται εκεί.

δέν θα είναι απαραίτητα γεμάτος συνέχεια ορίζουμε εμείς μέχρι που θα σταματάει να περναει καινουρια αρχεία και αν χρειαστεί χώρο θα σβήνει τα παλιά.

Οποιος θέλει να αποθηκεύσει κάτι αποθηκευεται στον σέρβερ και σε οποιον υπολογιστή κάτσει εφόσον είναι μέλος υπάρχει συντόμευση με τα αρχεία του και το βρίσκει εκεί, 

σε πολλά νέτ έχουν όμος ssd το ξέρω γιατι τα pc πάνε κομμάτια δέν προλαβαίνεις να κλικάρεις κάτι και ανοίγει οπότε σίγουρα κάποιος τρόπος θα υπάρχει απλά εγώ έχω θέμα με το support μου μου λένε οτι δέν γίνετε ssd και hdd τώρα συζητάμε μήπως βάλω μόνο ssd.

εγώ δέν έχω θέμα μακάρι να μπορούσα να έχω και ssd και hdd...

Στον ssd λειτουργικό browsers κάνα 2 βασικά προγράμματα και 2-3 βασικά παιχνίδια lol, counter πχ αλλά μου λένε δέν γίνεται..

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η τοποθέτηση ssd σε ιντερνετ καφέ τι χρόνο ζωής θα πιστευατε οτι έχει?

Μια μέση χρήση του υπολογιστή είναι εξής.

!5 ώρες χρήσης του υπολογηστή ημερισίος κυρίος gaming και browsing.

Να περαστεί-διαγαφεί κάποιο παιχνίδι κάθε 20-25 μέρες μέσο όρο 20 giga

να γίνει εγκατάσταση κάποιου μικρού προγράμματος 1 φορά στης 10 μέρες.

αντε να κατέβει καμια ταινία -1-2 φορές τον μήνα.

Αρκετά restart μέσα στη μέρα και κάθε φορά που ανμοίγει ο υπολογιστής να φορτώνει διάφορα προγράμματα.

το deepfreeze υπάρχει επηρεάζει τον χρόνο ζωής του σκληρού?

Μιλαώ για ssd χωριτικότητας 480 giga τους οποίους βρήσκω σε αρκετά καλές τιμες τυχαια κάποιον απο αυτους εδώ..http://www.e-shop.gr/ypologistes-skliroi-diskoi-ssd-solid-state-ssd-480-gb-list?table=PER&category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&filter-10612=1&filter-6295=1

Δεν θα χεις προβλημα οποιον και να παρεις. Η χρηση που κανουμε οι περισσοτεροι ειναι πολύ εντονοτερη απο αυτή που περιγράφεις

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και όλο το δίσκο να γράφεις - σβήνεις κάθε μέρα, θα πάρει χρόνια μέχρι να αρχίσει να "γερνάει".

Απλά πάρε κάποιον MLC - όχι TLC. Οι 2οι αν και φτηνότεροι, δεν αντέχουν το ίδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Και 25 να το έχεις δεν έχεις πρόβλημα. Τωρα τι χωρητικότητα θα πρέπει να δεις και την τσέπη σου γιατί οι ssd ως γνωστόν είναι πιο ακριβοί. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλα τα παιχνίδια στον ssd. Βάλε αυτά που έχουν μεγαλη ζήτηση όπως το LOL.

Δημοσ.

οι 480 giga παίζουν 130+ ποσό που διατίθεμαι να δώσω αν είναι να κάνω μια τετοια αναβάθμηση  τώρα αυτο με το MLC - TLC δέν ξέρω ακόμα τι παίζει

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω ssd 480g αρχικά θα δοκιμάσω έναν.

ANDISK SDSSDA-480G 

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-480g-g26-plus-480gb-25-sata3-p-PER.323094  

καμιά γνώμη για τον συγκεκριμένο?

Εχω διαβάσει καλά σχόλια για την εν λόγο εταιρία, έχω μάλιστα και ένα στικάκι sandisk το οποιο έχει lifetime εγγύηση και η ταχύτητα εγγραφής  που έχει πολλές φορές ξεπερνάει την ταχύτητα που λέει ο κατασκευαστής..

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω ssd 480g αρχικά θα δοκιμάσω έναν.

ANDISK SDSSDA-480G 

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-480g-g26-plus-480gb-25-sata3-p-PER.323094

καμιά γνώμη για τον συγκεκριμένο?

Εχω διαβάσει καλά σχόλια για την εν λόγο εταιρία, έχω μάλιστα και ένα στικάκι sandisk το οποιο έχει lifetime εγγύηση και η ταχύτητα εγγραφής  που έχει πολλές φορές ξεπερνάει την ταχύτητα που λέει ο κατασκευαστής..

Καλή επιλογή νομίζω ,ίσως ο καλύτερος σε αυτή την κατηγορία τιμής,αν και στη θέση σου με 15 ευρώ ακόμα θα διάλεγα αυτόν

http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssdhii-480g-ultra-ii-480gb-sata3-p-PER.320912

Σε σκρουτζομάγαζα τον βρίσκεις και φτηνότερα απο όσο έχει στο eshop αυτός που έδειξες.

http://www.skroutz.gr/s/5358261/Sandisk-Ultra-II-SSD-480GB.html

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω να πω σε χρήση λάπτοπ που απλά δεν κλείνει ποτέ και κάνει 200 πράγματα κατέβασμα ταινιών τραγουδιών/κατεβασμα αρχειων απ οτη σχολή/σβησιμο σαβουρας που δεν θελώ/σερφαρισμα πολύ και γενικά πολλά πολλά ακόμα και ειναι 100% υγεία και απόδοση ακόμα.Μια φορά στο άλλο λαπτοπ χαλασε ο ενας αλλα αστοχία υλικού καθαρά.Εξάλου με το deepfreeze ότι γινετε είναι σαν να μην γίνετε καθώς με το restart το pc γυρναει στην κατασταση που του οριζεις εσυ

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω η χρήση του deepfreeze ευννωεί η όχι τον ssd?

Εχω την εντύπωση οτι αν πχ κάνω εγκατάσταση ένα προγραμματακι και κάνω ρεσταρτ το pc στην ουσία το έκανα εγκατασταση και μετα το έσβησα οπότε αυτο μετράει στον ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...