Παντάξενος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Μένω στην Πάτρα και είχα για μερικά χρόνια ένα φοιτητικό πακέτο για ίντερνετ και σταθερό απ' τον ΟΤΕ. Για πολλούς λόγους όμως θα το διακόψω και αναρωτιέμαι ποια εταιρία είναι η καλύτερη (πιο σταθερή, εξυπηρετική, πιο καλές προσφορές κτλ) για να βάλω στο εξής. Είδα που διαφήμιζε η Wind ένα πακέτο για ίντερνετ χωρίς γραμμή τηλεφώνου (?) δεν είμαι καθόλου σίγουρος αλλά αν ισχύει θα με βόλευε πολύ μιας και δεν χρειάζομαι γραμμή. Γενικά είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Αν όχι, προς τα πού να κινηθώ; Φυσικά όσο πιο οικονομικά τόσο καλύτερα. Ευχαριστώ. ---- Βρήκα μόλις τώρα το ίντερνετ χωρίς σταθερό της Wind. Λέγεται Simplefi και απ' ότι κατάλαβα είναι για πιο «διακεκομένη» χρήση, για άτομα που μετακινούνται συνεχώς κτλ. Γι' αυτό έχει και επιλογές «αγοράς παραπάνω gb» άρα φαντάζομαι ότι για τη χρήση που θέλω εγώ (συνεχόμενη ουσιαστικά) δεν βολεύει, έτσι; Πείτε μου όσοι ξέρετε..
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Φτηνό, wind, καλο, είναι λέξεις που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, αν θες φτηνό πήγανε wind, αν θες καλό μείνε στο οτε,
iznodur Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είμαι σε Wind και είναι μια χαρά, σε υπηρεσίες και όλα και η τιμή καμια σχέση με τον ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα