παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Λεπονς. Θελω να εχω το κοντρολ του js object απο c# application. Για την ωρα ειμαι πανω σε ws, με messsge logic. Δηλαδη στη c# φτιανχω το χ object το οποιο στελνει με την σειρα του ενα message στη js τυπου new x name, το name ειναι ιουνικ και τελος το βαζει σε ενα array το οποιο παιζει τον ρολο της στακ. Οταν θελω να καλεσω κατι, απλα στελνω το name την μεθοδο και τα αργκς και στη js εχω αυτο obj[method](args) Υπαρχει κανα λαθος στη λογικη; ή υπαρχει καμια αλλη τεχνικη;
kagelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δει SignalR; Έχει κάποια πράγματα για να κάνεις invoke js στον client. Ίσως πάρεις καμιά έμπνευση από εκεί για το πως το κάνει.
παπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το κοιταξα οταν εψαχνα για frameworks αλλα ειδα πως ειναι για ασπ και εφαγε ακυρο. Το ολο προτζεκτ ειναι σε php η c# ηρθε απο σποντα επειδη θελω state.
παπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) / Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από παπι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα