michael92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Υ.Γ. Και εγώ έχω feature phone. Αφού δεν χαλάει με τπτ, βγάζει πολλές μέρες κλπ γιατί να το αλλάξω; Federer alt spotted. 1
athns Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω πως εχουν και αλλες εταιρειες τετοια τηλεφωνα στην αγορα.
Hlapatsas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το 3G δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου κατά τις κλήσεις...Οκ,απλό τηλεφωνακι θες να δώσεις στον λαό αλλά πρόσεξε και κανα-δυο πράγματα.Λέω γω τώρα!
chrispi775 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τρομερό τελικά αυτό το Surface mobile phone......αηηηηηηη ρε μαικροσοφτ σαλαγα τα......... Φιδάκι θα έχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
boubounash Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το 3G δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου κατά τις κλήσεις...Οκ,απλό τηλεφωνακι θες να δώσεις στον λαό αλλά πρόσεξε και κανα-δυο πράγματα.Λέω γω τώρα! + ότι ένα 2g κινητό δε θα παίξει ποτέ σε 3g δίκτυο. Οι πάροχοι σιγά-σιγά κλείνουν τα 2g δίκτυα με αποτέλεσμα τα κινητά αυτά να γίνονται διακοσμητικά... Κατά τα άλλα τα κάτι τούμπανα feature phone που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν σφυρί, κρατάν ένα μήνα χωρίς φόρτηση, και έχουν 2 σιμ, για 35 ευρά(όπως αναφέρθηκε παραπάνω) είναι ότι πρέπει για συγκεκριμένες χρήσεις.... 1
costis ni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω πως εχουν και αλλες εταιρειες τετοια τηλεφωνα στην αγορα. Samsung εγγύησις
aris1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κλαίω με τα σχολια σας. Το κινητό απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, για συγκεκριμένη δουλεια και έχει συγκεκριμένη τιμή. Μην το κράζετε τσάμπα. Ειναι απλό τηλεφωνο και για δεύτερο ή κάτι δουλειες που δεν σε παίρνει να κουβαλάς σμαρτφον (βοθρατζής πχ) ειναι τέλειο. Χαχαχα.
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 VGA μονο? Σοβαρα τωρα; Απο το 2002 δεκατεσσερα χρονια την βαρεθηκαμε αυτη την αναλυση(0.3 mpx) στις καμερες, ακομα και τα φθηνα αλκατελακια εχουν τουλαχιστον 1.3..
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 το 99,9% των ατόμων που σχολιάζουν πλέον κρίνουν μια συσκευή με τις δικές τους ανάγκες. ξεκολλήστε λίγο και πάρτε χαμπάρι οτι δεν ειναι σε όλους αναγκαία/χρήσιμα τα "έξυπνα" τηλέφωνα. Ναι αλλα εν ετη 2016-2017 δεν περιμενε το υπολοιπο 0,1% για να βγει νεο feature phone Κλαίω με τα σχολια σας. Το κινητό απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, για συγκεκριμένη δουλεια και έχει συγκεκριμένη τιμή. Μην το κράζετε τσάμπα. Ειναι απλό τηλεφωνο και για δεύτερο ή κάτι δουλειες που δεν σε παίρνει να κουβαλάς σμαρτφον (βοθρατζής πχ) ειναι τέλειο. Χαχαχα. Για το συγκεκριμενο λοιπον κοινο που λες και εσυ να σε ενημερωσω οτι υπαρχουν ηδη εδω και ποσα χρονια feature phones τα οποια μαλιστα ξεκινανε απο τιμες χαμηλοτερες απο το παραπανω https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=feature+phone
aris1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα εν ετη 2016-2017 δεν περιμενε το υπολοιπο 0,1% για να βγει νεο feature phone Για το συγκεκριμενο λοιπον κοινο που λες και εσυ να σε ενημερωσω οτι υπαρχουν ηδη εδω και ποσα χρονια feature phones τα οποια μαλιστα ξεκινανε απο τιμες χαμηλοτερες απο το παραπανω https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=feature+phone Πολύ πιο ωραία ειναι τα ΝΟΚΙΑ όμως. Και να δώσεις και 15 ευρω παραπαν δεν πειράζει. Εχω και εγω ένα 202 ακόμα και έχει περάσει τα πανδηνα. Ευτυχώς σε ελεύθερο κάμπινγκ στην Κρήτη 7μερες με έσωσε!!! Το σμαρτφον το άνοιγα/έκλεινα, λιγο δεδομένα και μετα κλείσιμο πάλι για να αντέξει.
blizl0x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 VGA μονο? Σοβαρα τωρα; Απο το 2002 δεκατεσσερα χρονια την βαρεθηκαμε αυτη την αναλυση(0.3 mpx) στις καμερες, ακομα και τα φθηνα αλκατελακια εχουν τουλαχιστον 1.3.. Συνήθως τα έχουν τυπάδες που πετυχαίνουν εξωγήινους και μετα ανεβάζουν βίντεο σε youtube-vimeo ή φαντάροι. 3
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 την μπροστινή κάμερα τι να την κάνει? Fail
Dr_Slump Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Η συσκευή διαθέτει 16MB RAM Το PC μου το 1996 είχε 32! (εντάξει, ήταν λίγο τέρας αλλά και πάλι...)
JimTsiv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι απλο παιδια.Η microsoft κανει σπασιμο στη Nokia σε μια κατηγορια που ειχε δηλωσει οτι δεν θα βαζει πλεον το ονομα της (παρα μονο σε smartphones) και απο την στιγμη που μπορει ακομα να "κολλαει" το brand "Nokia" σε feature phones........την συνεχεια την ξερετε.Παιρνω και εγω μεριδα απο αυτη την κατηγορια με το ονομα που ακομα πουλαει.
hliastsek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω λιώσει με τα 16gb αποθηκευτικού χώρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα