Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Nokia ασε μας γελανε και οι πετρες.

Βγαλτε 2 μαμημενες συσκευες μια στα 4.4-4.7 Hd με 2gb ram ,4πυρηνο cpu 3.000mah μπαταρια, fm ,sd,usb-c,dual sim και μια ελαφρα πειραμενη εκδοση android και αλλη μια flagship συσκευη με 5.5 ιντσες full hd ,4000mah μπαταρια ,και μερικα καλουδια και ξεπουλα...... αλλιως κλειστε το. Διαλυσατε ενα Brand μεθωδικα... ελεος

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστεία-αστεία όμως, έχει FM ραδιόφωνο, θύρες ακουστικών και USB, πράγματα που δεν υπάρχουν ούτε στο νεοαφιχθέν iPhone.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες :D

Ανάλογα για τι το θες το κάθε τηλέφωνο. Έχω ένα τέτοιο για τη δουλειά:

http://en.001phone.cn/product-no-1-a9-rugged-phone-106.html

Στα 35 ευρώ και έχει τα πάντα για αυτό που το χρειάζομαι. Fm radio χωρίς ακουστικά μπαταρία 4800ma κρατάει κάνα μήνα γίνεται Power bank έχει θύρα για ακουστικά 2sim αδιάβροχο ανθεκτικό όσο δεν πάει δυνατό ηχείο πέρνει sd και παίζει κανονικά mp3 συν κάμερα. Τι άλλο να ζητήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Όποτε βλέπω τηλέφωνο Nokia, θυμάμαι το ''ταπεινό'' μου N82. Ακόμα το χρησιμοποιώ κατά καιρούς, έτσι, για τη νοσταλγία.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο Microsoft! -το μήνυμα εσταλει στις 21/09/2001

Δημοσ.

Το επιχείρημα που προέβαλλες ήταν το Open source. Τώρα που καταρρίφθηκε το πας αλλού.

Δε νομίζω ότι το πάω κάπου.. "open source" με μονοπωλιακές πρακτικές...

Νo thanks.

Η αγορά μιλάει μόνη της... ας το παρατήσουν το mobile εκεί στην MS.. αφού δεν το έχουν.

Και για του λόγου του αληθές.. στην εταιρία που δουλεύω παίζουμε .net xamarin.

Χτες ύστερα από meetings βδομάδων και συζητήσεις εγκαταλείψαμε μια για πάντα τα windows mobile.

Builds μόνο iOS και Android από σήμερα. :)

Δημοσ.

το 99,9% των ατόμων που σχολιάζουν πλέον κρίνουν μια συσκευή με τις δικές τους ανάγκες.

ξεκολλήστε λίγο και πάρτε χαμπάρι οτι δεν ειναι σε όλους αναγκαία/χρήσιμα τα "έξυπνα" τηλέφωνα.

• Like 12
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι το πάω κάπου.. "open source" με μονοπωλιακές πρακτικές...

Νo thanks.

Η αγορά μιλάει μόνη της... ας το παρατήσουν το mobile εκεί στην MS.. αφού δεν το έχουν.

Και για του λόγου του αληθές.. στην εταιρία που δουλεύω παίζουμε .net xamarin.

Χτες ύστερα από meetings βδομάδων και συζητήσεις εγκαταλείψαμε μια για πάντα τα windows mobile.

Builds μόνο iOS και Android από σήμερα. :)

Τι λες βρε αγόρι μου; Τι μονοπωλιακές πρακτικές στο .net; Δηλαδή πραγματικά τι λες;

Ποιες είναι αυτές οι πρακτικές οι μονοπωλιακές;

• Like 2
Δημοσ.

Μην μείνετε τα feature phones εάν δεν γνωρίζετε. Το ότι κάποιοι στις χώρες της Αφρικης ή και σε λοιπές χώρες δεν μπορούν να πάρουν smartphone μάλλον δεν το σκέφτεστε.

Δημοσ.

Τι λες βρε αγόρι μου; Τι μονοπωλιακές πρακτικές στο .net; Δηλαδή πραγματικά τι λες;

Ποιες είναι αυτές οι πρακτικές οι μονοπωλιακές;

Δε θα βγούμε εκτός θέματος επειδή το θες... όποιος θέλει ψάχνει.

Δε θα σχολιάσω άλλο.. όσοι ασχολούντε πραγματικά με εφαρμογές αποκλειστικά για mobile ξέρουν.

Από εκεί και πέρα.. ας μείνουμε στο thread.

( tip μονοπωλιακές πρακτικές κάνει η MS.. το .net framework είναι.. πως να κάνει μονοπωλιακές πρακτικές;;;; ο0 )

Δημοσ.

Δε θα βγούμε εκτός θέματος επειδή το θες... όποιος θέλει ψάχνει.

Δε θα σχολιάσω άλλο.. όσοι ασχολούντε πραγματικά με εφαρμογές αποκλειστικά για mobile ξέρουν.

Από εκεί και πέρα.. ας μείνουμε στο thread.

( tip μονοπωλιακές πρακτικές κάνει η MS.. το .net framework είναι.. πως να κάνει μονοπωλιακές πρακτικές;;;; ο0 )

Εκτός θέματος βγήκες από την πρώτη στιγμή που πόσταρες, αλλά όταν ήταν να μπεις σε διάλογο για το άκυρο και εκτός θέματος ποστ που έκανες, δεν θες να βγεις εκτός θέματος... ΟΚ.

• Like 6
Δημοσ.

τελικα η original nokia το έχει ρίξει στις γαλότσες πάλι 

Το τηλέφωνο δεν είναι της Nokia. Η microsoft έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί για κάποια χρόνια (δεν θυμάμαι) το nokia brand σε κινητά που κατασκευάζει...

Δημοσ.

Αν δεν είχε τις κάμερες (δεν καταλαβαίνω γιατί τις βάζουν) και είχε 1-2 πραγματάκια παραπάνω/καλύτερα θα ήταν ένα πολύ καλό κινητό.

Νομίζω ότι είναι παρεξηγημένα κινητά.

1) Είναι ιδανικά γι' αυτούς που έχουν βρώμικες δουλειές ή γενικά δουλειές με extreme συνθήκες εργασίας. Ναι ξέρω υπάρχουν διάφορα κινητά με χίλιες δυό πιστοποιήσεις για σκόνες, νερά κλπ αλλά είναι ακριβά και πολλές φορές χαλάνε εύκολα.

2) Έχουν μεγάλη αντοχή σχεδόν στα πάντα. Ακόμα και να χαλάσει δεν κλαις τα λεφτά σου. Απλά παίρνεις άλλο.

3) Δεν ξεμένουν από μπαταρία..

4) Είναι φθηνά και κάνουν τα....βασικά!!

Για το συγκεκριμένο άμα έχει δυνατό ήχο κλήσης ίσως το προτιμήσω στο μέλλον. Όταν δουλεύεις σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο(π.χ μηχανουργεία, δίπλα/κοντά σε μηχανές, εργοτάξια κλπ), θες ΔΥΝΑΤΟ ήχο. Συνήθως αυτό είναι το μειονέκτημα πολλών (feature) κινητών άλλων εταιρειών.

Υ.Γ. Και εγώ έχω feature phone. Αφού δεν χαλάει με τπτ, βγάζει πολλές μέρες κλπ γιατί να το αλλάξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...