Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Ιανουαριο βγαινει ο νεος επεξεργαστης της intel core i7 7700k οποιος θα ειναι ενας απο τους καλυτερουες στην σειρα kabylake. Εχω αποφασισει να κανω τοτε αναβαθμιση καθως εχω τον 2500κ με 12 gb ddr3 εδω και 5+ χρονια. Τη μητρικη πιστευεται θα ειναι καλυτερη για ενα τετοιον επεξεργαστη? Θα βαλω καποια με pci 4.0 εννοειται οι οποιες αναμενοναι επισης να βγουν 2017. Οσο για μνημη 16 GB DDR 4 3600 MHZ που ειναι και οι γρηγοροτερες μνημες αυτη τη στιγμη. pci 3.0 αποκλειεται καθως εχει ανακοινωθει πως θα αντικατασταθει απο το pci 4.0 μεσα στο 2017.

Δημοσ.

πιστεύω μαύρη με κόκκινα led θα είναι καλύτερη γι αυτόν τον επεξεργαστή που θα βγει σε 6 μηνες....

σοβαρα τωρα τι απαντηση περιμενεις να παρεις σε πλατφορμα που δεν κυκλοφορει ακομα?

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις τον 6700κ τώρα που παίζει σε καλή σχετικά τιμή; Τι διαφορές περιμένεις να δεις με τον 7700κ;

Εδω που τα λεμε ενας κλοκαρισμενος 6700k θα φτανει (αν δεν ξεπερναει) τις επιδόσεις ενος 7700k.

Δημοσ.

Τον Ιανουαριο βγαινει ο νεος επεξεργαστης της intel core i7 7700k οποιος θα ειναι ενας απο τους καλυτερουες στην σειρα kabylake. Εχω αποφασισει να κανω τοτε αναβαθμιση καθως εχω τον 2500κ με 12 gb ddr3 εδω και 5+ χρονια. Τη μητρικη πιστευεται θα ειναι καλυτερη για ενα τετοιον επεξεργαστη? Θα βαλω καποια με pci 4.0 εννοειται οι οποιες αναμενοναι επισης να βγουν 2017. Οσο για μνημη 16 GB DDR 4 3600 MHZ που ειναι και οι γρηγοροτερες μνημες αυτη τη στιγμη. pci 3.0 αποκλειεται καθως εχει ανακοινωθει πως θα αντικατασταθει απο το pci 4.0 μεσα στο 2017.

Εννοείται μητρική με pci-e 4.0 γιατί θα έχουν πλάκα αυτά που θα γράφεις όταν ανακαλύψεις οτι οι kabylake θα υποστηρίζουν μόνο pci-e 3.0 για τα γραφικά και οι μητρικές μόνο pci-e 3.0 για τα υπόλοιπα. :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να υποστηριζει γιατι ειπαν οτι το 2017 θα βγουν οι pci 4.0 . Αν οχι τοτε θα παρω εναν απο τους πρωτους επεξεργαστες που θα το υποστηριζουν.

• Moderators
Δημοσ.

Και θα δεις τις εξης διαφορες με τις υπαρχουσες καρτες γραφικων σε σχεση με το Pci-e 3.0: ΚΑΜΙΑ.

Α ρε Οροκουσακι ο Σρεντερ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...