jemadux Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 οκ εχω δοκιμασει virtualbox kvm vmware αλλα θελω ενα προγραμμα το οποιο να φορτωνει σε virtualization τα windows 7 χωρις το προγραμμα να κρασαρει .. εχω 4 GB RAM και i3 πεμπτης γενειας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 QEMU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Με VmWare Workstation δεν έχω προβλήματα εγώ. Μήπως είναι λίγη η μνήμη σου για αυτό που θες να κάνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Tο Virtualbox το χρησιμοποιώ χρόνια με guests Win XP / 7 /8 και linux, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι κάτι στις ρυθμίσεις ή σε κάποιον driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 virtualbox χρησιμοποιουσα απλα εβαζα 1 GB .. σε vmware / vbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 με 4gb νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Virtualization. απο 16 gb και ανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη θελω να βαλω windows 32 bit πως θα το βαλω στο vbox ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 τικαρε το "Enable PAE" στις ρυθμισεις του machine μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα