eleni195 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα. Όπως λέει και ο τίτλος θέλω ένα ρούτερ / access point που να: α) παίρνει αποσπώμενη κεραία. β) να έχει λειτουργία wisp + repeater παλιότερα είχα ένα airlive AP OVISLINK 5460AP μου έκανε τέλεια την δουλειά, αλλά πλέον δεν υπάρχει πουθενά. γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει την αγορά μιας παρόμοιας συσκευής; ευχαριστώ.
solution1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ ωραίο το airlive, με ισχύ στα 26db! H tp-link έχει 2 μοντέλα. Η μόνη τους διαφορά είναι στη max ταχύτητα μεταφοράς. Στα 150Μbps και στα 300Mbps Η μόνη διαφορά από ένα απλό repeater απ' ότι καταλαβαίνω είναι ότι όλες οι συσκευές βγαίνουν με την ίδια IP. Επίσης το "εσωτερικό" δίκτυο σου είναι απομονωμένο Κάνω λάθος;
eleni195 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν κατάλαβα τι εννοείς. και δεν ξέρω τι σχέση έχει το δικό μου δίκτυο. ευχαριστώ για την απάντηση. θέλεις να μου λύσεις την απορία; τα δύο μηχανήματα που μου λες, έχουν α ποσπώμενη κεραία; ευχαριστώ.
slk200gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν κατάλαβα τι εννοείς. και δεν ξέρω τι σχέση έχει το δικό μου δίκτυο. ευχαριστώ για την απάντηση. θέλεις να μου λύσεις την απορία; τα δύο μηχανήματα που μου λες, έχουν α ποσπώμενη κεραία; ευχαριστώ. ναι βγαινουν οι κεραιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα