Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πρόκειται να πουλήσει κανείς ένα iPhone6S με iOS9 (όχι 10) τι πρέπει να κάνει για να σβήσει τα πάντα και να μην υπάρχει ίχνος από τα προσωπικά δεδομένα του αλλά και να μπορέσει να τα ανακτήσει στο νέο iPhone6S+ που θα πάρει;

Δημοσ.

Πολύ απλά κανείς buck up από iTunes το παλιό και όταν έρθει το νέο κανείς restore.

Όσον αφορά το παλιό πας στις ρυθμίσεις του iCloud και κλείνεις το find my iPhone μετά κανείς μια επαναφορά εργοστασιακών και όταν τελειώσει θα σου βγάλει την λευκή οθόνη με τα βήματα να το σεταρεις. Εσυ απλά το κλείνεις και το πουλάς τότε, δεν το σεταρεις δηλαδή. ΠΡΟΣΟΧΗ να γνωρίζεις καλά τον κωδικό σου του iCloud έτσι ώστε όταν επαναφέρεις τα παλιά δεδομένα θα κλειδώσουν το νέο κινητό όποτε θα χρειαστείς τον κωδικό σου να το ξεκλειδώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Σου μεταφερω το θεμα στην καταλληλη ενοτητα. Παρακαλω προσεχετε σε ποιο σημειο αναρτατε το καθετι. Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό να καταλάβω εάν θα το κάνω σωστά...

1. Αποσυνδέομαι από το iCloud (Settings > iCloud > Sign Out)

Εάν κάνω απλή απενεργοποίηση δεν θα κλείσει και το "find my iPhone"?

2. Σβήνω τα δεδομένα μου (Settings > General > Reset > Erase All Content & Settings)

Άραγε, έχω ξεχάσει κάποιο βήμα; Για το Activation Lock πρέπει να κάνω κάτι;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Μισό να καταλάβω εάν θα το κάνω σωστά...

1. Αποσυνδέομαι από το iCloud (Settings > iCloud > Sign Out)

Εάν κάνω απλή απενεργοποίηση δεν θα κλείσει και το "find my iPhone"?

2. Σβήνω τα δεδομένα μου (Settings > General > Reset > Erase All Content & Settings)

Άραγε, έχω ξεχάσει κάποιο βήμα; Για το Activation Lock πρέπει να κάνω κάτι;

Απλά στο 1ο βήμα πρώτα απενεργοποίησε το find my iPhone μετά κάνε αποσύνδεση και μετά πρόσωπα στο 2ο βήμα και θα είσαι κομπλέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...