vasioula1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα. Εχω vdsl 50 και κλειδωνω 49.998/5000 με 68000/5100 μεγιστα συμφωνα με το ρουτερ μου. Με ποσο πρεπει να κατεβαζω; Υποθετω γυρω στα 5mbps. Κατεβαζω ομως οποιοδηποτε αρχειο απο τον ftp server του οτε και πιανω απο 2.2 ως 2.8 Πρεπει να το δηλωσω βλαβη; Ή καταλαβα κατι λαθος;
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ που κλειδώνω στα 50 ακριβώς δεν κατεβάζω πάντα με 5 mb/s παίζει η ταχύτητα αλλα δεν πέφτω κατω απο 4 απο καλό server , μια χαρά θα έλεγα ειναι οι ταχύτητες σου και εισαι πολύ τυχερός που εχεις και τετοιες , αν δεν ειναι εικονική η ταχύτητα που κλειδώνεις τοτε παίζει ρόλο ο server που κατεβάζεις , κατα την γνώμη μου μην δηλώσεις βλάβη μια χαρά παίζεις
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα δεν μου ακούγεται τόσο καλό πάντως. Εγώ με 10mbps (δηλαδή 4+ φορες χαμηλότερη ταχύτητα κατεβάζω με 1.2). Αλλά θα ρωτήσω και έναν φίλο αύριο που έχει 50αρα να μου πει πόσο κατεβάζει εκείνος. Με Torrents πως τα πας; (αν επιτρέπετε να ρωτήσω βέβαια στο Site).
dbconan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αναλογα.... Μπες στην Nvidia και κανε μια και κατεβασε εναν drivers στην τυχη.....Εκει οτι ταχυτητα δεις,να ξερεις οτι τοσο παει...ειναι το πιο αξιοπιστο..... Ορμα...μια χαρα ειναι η ταχυτητα σου θα δεις...
vasioula1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στα τορεντς κατεβαζω γυρω στα 2.5 παλι αλλα αυτο δεν εξαρταται και απο τους seeders; γι αυτο δεν το κρινω ως μετρο αξιοπιστιας Ποιοι ειναι οι καλοι σερβερς για να κατεβασω spank; Επισης conan γιατι θεωρειται αξιοπιστο το site της nvidia; Ειμαι στη δουλεια τωρα. Οταν γυρισω σπιτι το απογευμα θα δοκιμασω
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλύτερο που μπορείς να κατεβάσεις να πάρεις ολη την ταχύτητα ειναι απο το ftp του ntua http://ftp.ntua.gr/
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη ποτε δεν εχεις παει πανω απο 3?
jkoukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε δοκιμή κατεβάζοντας ταυτόχρονα 2-3 μεγάλα αρχεία από τον ftp server του ΟΤΕ και δες την συνολική ταχύτητα. Και φυσικά πάντα ενσύρματα.
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Στα τορεντς κατεβαζω γυρω στα 2.5 παλι αλλα αυτο δεν εξαρταται και απο τους seeders; γι αυτο δεν το κρινω ως μετρο αξιοπιστιας Ποιοι ειναι οι καλοι σερβερς για να κατεβασω spank; Επισης conan γιατι θεωρειται αξιοπιστο το site της nvidia; Ειμαι στη δουλεια τωρα. Οταν γυρισω σπιτι το απογευμα θα δοκιμασω Πάντως σίγουρα σου λέω ότι ο φίλος μου που κλειδώνει στα 45/50 ότι Torrent και να βάλει το λιγότερο που θα πιάσει είναι 4. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά.
vasioula1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 μάλλον κάτι δεν πάει καλά όντως συνδέθηκα με καλώδιο έτρεξα μερικά ακόμα tests και όλα δείχνουν γύρω στο 2.κάτι κατέβασα και από τον ftp server της otenet ταυτόχρονα 2 αρχεία το ένα κατέβαινε γύρω στο 1.7 και το άλλο 0.6, άρα πάλι κατέβαζα κάτω από 3
dbconan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μια φοτο απο τα στατιστικα της γραμμης σου στο μοντεμ μπορεις να βαλεις.???
jkoukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 μάλλον κάτι δεν πάει καλά όντως συνδέθηκα με καλώδιο έτρεξα μερικά ακόμα tests και όλα δείχνουν γύρω στο 2.κάτι κατέβασα και από τον ftp server της otenet ταυτόχρονα 2 αρχεία το ένα κατέβαινε γύρω στο 1.7 και το άλλο 0.6, άρα πάλι κατέβαζα κάτω από 3 Άρα οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν με ασύρματη σύνδεση. Όταν συνδέθηκες ενσύρματα, έκλεισες την ασύρματη σύνδεση του PC; Διότι σε αρκετές περιπτώσεις, όταν και οι 2 κάρτες είναι ενεργοποιημένες, εξακολουθεί να συνδέεται μόνο με την αρχική.
vasioula1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ενσύρματα κατέβαζα εξ αρχης δεν είδα διαφορά στις μετρήσεις ακόμα και όταν κατέβαζα 2 αρχεία ταυτόχρονα, η ταχύτητα παρέμενε κάτω από 3 απ ότι καταλαβαίνω έπρεπε να έχω τουλάχιστον γύρω στο 4
dbconan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Με 49.999 επρεπε να εχει πανω απο 4.500.....τορρεντ κατεβαζω και παει 5 ευκολα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με 49999/4999 κατεβάζω με 5.4-5.7MB/sec. Ενσύρματα ασφαλώς και χωρίς να απασχολεί κάποιος άλλος την γραμμή. Σε ποιον πάροχο είσαι? Κάνε ένα tracert στον ftp του ΟΤΕ και postαρέ το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα