Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα πάει στην κατηγορία των windows, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το που αλλού να το βάλω οπότε, ας βολευτεί εδώ :P

Λοιπόν από χτες, πατάω τερματισμό, κι αντί το pc να κλείσει, γράφει "Τερματισμός Λειτουργίας....", αλλά τερματισμό δεν κάνει! Αντ' αυτού, με πετάει στην αρχική οθόνη, όπου μου ζητάει τον κωδικό πρόσβασης για να μπει στα windows (10). Αν δοκιμάσω και από εκεί τερματισμό, ξανακάνει ακριβώς το ίδιο.

Το κοίταξα για ιούς... Καθαρό

Για spyware και τα συναφή... Επίσης καθαρό

Κοίταξα τις ρυθμίσεις των ποντικιών, του bluetooth και ότι άλλο του χω συνδέσει επάνω... Τπτ...

Τελικά το έκλεισα απ το κουμπί κι ησύχασα...

Έχετε καμιά ιδέα για να λύσω το θέμα; Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

ξερεις μου θυμισες οταν ειχαμε τα XP μετα απο αναβαθμιση σε κατι παλια pentium 3 ελεγε τερματισμος λειτουργιας αλλα δεν εκλεινε ...και εγω το ιδιο εκλεινα το τροφοδοτικο απο πισω τοτε ισως καποιος ειδικος εδω μεσα μας πει κατι σχετικο.

Δημοσ.

τρέξε από τη γραμμή εντολών με admin δικαιώματα το

sfc /scannow

αν εξακολουθεί να μη κλείνει αξιοπρεπώς επανέλαβε με το 

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

άκαρπες οι προσπάθειες δες για σημείο επαναφοράς κοντινό με τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό αλλά παλιότερο χρονικά.

Μη φοβάσαι δεν διαγράφει δεδομένα του χρήστη αυτή η μετάβαση στο χρόνο πίσω παρά μόνο προγράμματα, μητρώο, και κατάσταση στο λειτουργικό χοντρικά να προσθέσω δε ότι με τον ίδιο τρόπο είναι και αυτή αναστρέψιμη!

Win + R  ταυτόχρονα και γράψε rstrui

αν και πάλι είναι μία από τα ίδια πήγαινε 

όλες οι ρυθμίσεις 

ενημέρωση και ασφάλεια 

αποκατάσταση και επέλεξε επανεκκίνηση

μετά θα σε καθοδηγήσουν τα μενού προσοχή όμως θέλει στις επιλογές σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...