olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδες..Κατεβαζω τραγουδια με το προγραμμα Free youtube to mp3 converter της Videosoft! Καταρχας η πρωτη πρωτη επιλογη/μορφη που λεει MP3 Original Quality εννοει να κατεβασει το original audio(track) οταν πρωτοανεβηκε το ταδε τραγουδι στο youtube?? Δευτερον ας πουμε οτι ενα ταδε τραγουδι ειναι 128 Kbits/s(στο youtube) αν το κατεβασω στα 320 Kbits/s και συγκεκριμενα στη μορφη(στην 'καλυτερη' μορφη που εχει το προγραμμα ειναι το MP3 Lame Insane Quality - VBR, 48 KΗz, Joint Stereo) σαυτη τη μορφη τελοςπαντων θα εχω καλυτερη ποιοτητα ηχου ή οχι επειδη 'αρχικα' το κομματι ανεβηκε στα 128 Kbits/s?? (και πες οτι γινεται η μετατροπη στα 320 Kbits/s θα εχω οπως προειπα καλυτερο ηχο ή χειροτερο λογω της μετατροπης αυτης; ) Ευχαριστω!
Καϊάφας Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδες..Κατεβαζω τραγουδια με το προγραμμα Free youtube to mp3 converter της Videosoft! Καταρχας η πρωτη πρωτη επιλογη/μορφη που λεει MP3 Original Quality εννοει να κατεβασει το original audio(track) οταν πρωτοανεβηκε το ταδε τραγουδι στο youtube?? Δευτερον ας πουμε οτι ενα ταδε τραγουδι ειναι 128 Kbits/s(στο youtube) αν το κατεβασω στα 320 Kbits/s και συγκεκριμενα στη μορφη(στην 'καλυτερη' μορφη που εχει το προγραμμα ειναι το MP3 Lame Insane Quality - VBR, 48 KΗz, Joint Stereo) σαυτη τη μορφη τελοςπαντων θα εχω καλυτερη ποιοτητα ηχου ή οχι επειδη 'αρχικα' το κομματι ανεβηκε στα 128 Kbits/s?? (και πες οτι γινεται η μετατροπη στα 320 Kbits/s θα εχω οπως προειπα καλυτερο ηχο ή χειροτερο λογω της μετατροπης αυτης; ) Ευχαριστω! Οχι δεν θα εχεις, το mp3 ειναι Lossy format και "κοβει" πληροφοριες, εδω ισχυει η παροιμια "Σκουπιδια μπαινουν, σκουπιδια βγαινουν", ειναι σαν να κανεις μια χαμηλης ποιοτητας jpg εικόνα μετατροπη σε lossless tiff για να την δεις σε ενα 1000 ευρω μονιτορ, δεν θα κερδισεις απολυτως τιποτα κανοντας reconvert σε υψηλοτερο bitrate γιατι απλα η αρχικη πληροφορια δεν υπαρχει. Το μονο που κερδιζεις ουσιαστικα ειναι να μην ριξεις ποιο κατω την ηδη χαμηλη ποιοτητα του youtube video. 1
cabdik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αφου το αρχειο απο την πηγη(youtube) ειναι χαμηλης ποιοτητας, μην περιμενεις να το κανεις καλυτερο.....!!!!! 1
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδες..Κατεβαζω τραγουδια με το προγραμμα Free youtube to mp3 converter της Videosoft! Καταρχας η πρωτη πρωτη επιλογη/μορφη που λεει MP3 Original Quality εννοει να κατεβασει το original audio(track) οταν πρωτοανεβηκε το ταδε τραγουδι στο youtube?? Όχι. Τα βίντεο στο youtube έχουν aac ήχο συνήθως και η μετατροπή σε mp3 θα έχει απώλειες. Το original quality σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο bitrate με το οποίο έχει κωδικοποιηθεί ο ήχος σε aac, Η μετατροπή όμως είναι μετατροπή. Δευτερον ας πουμε οτι ενα ταδε τραγουδι ειναι 128 Kbits/s(στο youtube) αν το κατεβασω στα 320 Kbits/s και συγκεκριμενα στη μορφη(στην 'καλυτερη' μορφη που εχει το προγραμμα ειναι το MP3 Lame Insane Quality - VBR, 48 KΗz, Joint Stereo) σαυτη τη μορφη τελοςπαντων θα εχω καλυτερη ποιοτητα ηχου ή οχι επειδη 'αρχικα' το κομματι ανεβηκε στα 128 Kbits/s?? (και πες οτι γινεται η μετατροπη στα 320 Kbits/s θα εχω οπως προειπα καλυτερο ηχο ή χειροτερο λογω της μετατροπης αυτης; ) Ευχαριστω! Ότι είπαν οι προηγούμενοι. Το μόνο που θα μεγαλώσει θα είναι το μέγεθος του αρχείου. Η ποιότητα θα είναι στην καλύτερη περίπτωση "σχεδόν ίδια" με την αρχική. Για να πάρεις την αρχική ποιότητα θα πρέπει να κατεβάσεις το βίντεο και να κάνεις demux τον ήχο στην αρχική του (aac) μορφή. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες ευχαριστω που απαντησατε!! Απο δω και περα original quality και τελος...να πω την αληθεια οτι εχει γεμισει η sd του κινητου μου απτα τραγουδια λογω οτι τα κατεβαζα 320Kbits (για να λεγα οτι εχω ουαου ηχο,λιγοψυχολογικο θεμα,οντως τα 320 τραγουδια εχουν μεγαλο μεγεθος γυρω στα 10mb!!) αλλα θα κανω την προσπαθεια να ξανακατεβασω τα τραγουδια στην original quality ωστε να μειωσω τον χωρο! Ευχαριστω και παλι!
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να τα μετατρέψεις μαζικά στα 196Kbps αντί να ψάχνεις να τα ξανακατεβάζεις. Εγώ χρησιμοποιώ το ez cdda extractor ('εχει καλό converter). 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω micos000 για το προγραμμα...δυστυχως θα τα ξανακατεβασω ωστε να μην ξαναγινουν παλι μετατροπη (διοτι τα ειχα κατεβασει στα 320 και δε λεει να κανω παλι convert ωστε να μη χασω (την οποια ποιοτητα) Τεσπα σας ευχαριστω οπως και να χει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα