nammo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά σας. Εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακομίσει κάποιος στις ΗΠΑ τότε είναι δυνατόν να πάρει και το αυτοκίνητο του μαζί; Ξέρω ότι υπάρχουν εταιρείες που εκτελούν οργανωμένες αποστολές εντός Ε.Ε. αλλά για τις Η.Π.Α. τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σε κοντέινερ το παίρνεις. Έχει αρκετο κόστος αν αξίζει το αμάξι σου οκ αλλά αν είναι κανένα φθηνό καλυτερα αγόρασε από εκεί ένα πιο φθηνά θα σ έρθει. Ο ελληνοαμερικανος θείος μου το κάνει αυτό αλλά έχει hummer H3 και μία φορά το χρόνο το φέρνει Ελλαδα με τον τρόπο που σου είπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σε κοντέινερ το παίρνεις. Έχει αρκετο κόστος αν αξίζει το αμάξι σου οκ αλλά αν είναι κανένα φθηνό καλυτερα αγόρασε από εκεί ένα πιο φθηνά θα σ έρθει. Ο ελληνοαμερικανος θείος μου το κάνει αυτό αλλά έχει hummer H3 και μία φορά το χρόνο το φέρνει Ελλαδα με τον τρόπο που σου είπα. Σόρρυ κιόλας, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 2016 των 60s Αχέπανς που βλέπαμε στις ταινίες με την πουράκλα, το καπέλο και τα γιεεεεεεςς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι σαν να λες, θα πάω στο αργός ας πάρω μαζί μου και ένα πεπόνι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamercon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά σας. Εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακομίσει κάποιος στις ΗΠΑ τότε είναι δυνατόν να πάρει και το αυτοκίνητο του μαζί; Ξέρω ότι υπάρχουν εταιρείες που εκτελούν οργανωμένες αποστολές εντός Ε.Ε. αλλά για τις Η.Π.Α. τι γίνεται; Η ταλαιπωρία και το κόστος καθιστούν κάτι τέτοιο τελείως ασύμφορο. Τα αυτοκίνητα είναι πιο φτηνά στην αμερική, και θα χρειαστούν πολλές τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο για να πάρει άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Επίσης υπάρχουν και οι δασμοί. Δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό που κάνει ο περισσότερος κόσμος, είναι το αντίστροφο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nammo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σε κοντέινερ το παίρνεις. Έχει αρκετο κόστος αν αξίζει το αμάξι σου οκ αλλά αν είναι κανένα φθηνό καλυτερα αγόρασε από εκεί ένα πιο φθηνά θα σ έρθει. Ο ελληνοαμερικανος θείος μου το κάνει αυτό αλλά έχει hummer H3 και μία φορά το χρόνο το φέρνει Ελλαδα με τον τρόπο που σου είπα. Είναι σαν να λες, θα πάω στο αργός ας πάρω μαζί μου και ένα πεπόνι Η ταλαιπωρία και το κόστος καθιστούν κάτι τέτοιο τελείως ασύμφορο. Τα αυτοκίνητα είναι πιο φτηνά στην αμερική, και θα χρειαστούν πολλές τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο για να πάρει άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Επίσης υπάρχουν και οι δασμοί. Δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό που κάνει ο περισσότερος κόσμος, είναι το αντίστροφο. Εντάξει, είναι δεκτά και σίγουρα κατανοητά. Πείτε μου κάτι άλλο τότε: Πως μπορεί να σχεδιαστεί η αγορά μεταχειρισμένου στις Η.Π.Α; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Car.gr ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Σόρρυ κιόλας, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 2016 των 60s Αχέπανς που βλέπαμε στις ταινίες με την πουράκλα, το καπέλο και τα γιεεεεεεςς. Κάπως έτσι είναι ο θείος Έχει μείνει σε εκείνη την εποχή. Βέβαια μακαρι να είχα το επιχειρηματικό δαιμόνιο του και ας είχα 60' στυλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, είναι δεκτά και σίγουρα κατανοητά. Πείτε μου κάτι άλλο τότε: Πως μπορεί να σχεδιαστεί η αγορά μεταχειρισμένου στις Η.Π.Α; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Car.gr ας πούμε; Τι σχεδιασμός να γίνει δλδ? Απλά βρίσκεις κάποιο και το αγοράζεις, οι διαδικασίες εκεί είναι πολύ πιο απλές, δεν χρειάζεται καν να τρέξεις πρώτα σε μηχανολογικά και τράπεζες όπως γίνεται εδώ. Αντίστοιχα με το δικό μας car.gr είναι τα cars.com, autotrader.com και δεκάδες άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamercon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σχεδιασμός να γίνει δλδ? Απλά βρίσκεις κάποιο και το αγοράζεις, οι διαδικασίες εκεί είναι πολύ πιο απλές, δεν χρειάζεται καν να τρέξεις πρώτα σε μηχανολογικά και τράπεζες όπως γίνεται εδώ. Αντίστοιχα με το δικό μας car.gr είναι τα cars.com, autotrader.com και δεκάδες άλλα. Μόλις χτες πουλησα το αυτοκίνητο μου στην αμερική, στο craigslist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις χτες πουλησα το αυτοκίνητο μου στην αμερική, στο craigslist. Έτσι για την ιστορία τι τιμές παίζουν εκεί; ένα Toyota corolla 2005 πόσο πάει φίλε μου; Η και καινουριο ότι σου είναι πιο εύκολο να πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, είναι δεκτά και σίγουρα κατανοητά. Πείτε μου κάτι άλλο τότε: Πως μπορεί να σχεδιαστεί η αγορά μεταχειρισμένου στις Η.Π.Α; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Car.gr ας πούμε; Εδω εχει αμετρητους auto dealers, πηγαινεις το βλεπεις, το κανεις test drive, πληρωνεις το παιρνεις..... οπως ειπε ο Joshua εχει παααρααα πολλα sites για used cars.... επισης checkaρε και το craigslist οπως προαναφερθηκε. Κατι αντιστοιχο με σενα ηθελα να κανω πριν αρκετο καιρο με την διαφορα οτι εγω θα εστελνα το καρο μου απο εδω (usa) στο uk και απο εκει θα εστελνα το αλλο καρο μου εδω..... οι τιμες που πηρα μαζι με ολα τα εξοδα (shipping, customs, vat, insurance, etc) ηταν περιπου $14k για το ενα και $17κ για το αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nammo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σχεδιασμός να γίνει δλδ? Απλά βρίσκεις κάποιο και το αγοράζεις, οι διαδικασίες εκεί είναι πολύ πιο απλές, δεν χρειάζεται καν να τρέξεις πρώτα σε μηχανολογικά και τράπεζες όπως γίνεται εδώ. Αντίστοιχα με το δικό μας car.gr είναι τα cars.com, autotrader.com και δεκάδες άλλα. Εννοώ ότι το αυτοκίνητο είναι στοιχείο της φορολογήσιμης περιουσίας σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς με το που πατήσεις σε έδαφος των Η.Π.Α. να πας και να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Προφανώς θα πρέπει να 'χει προηγηθεί η έκδοση του αντίστοιχου ΑΦΜ και ΑΜΚΑ πράγματα βεβαίως μάλλον θα έχουν ήδη κανονιστεί προτού κάνουμε την αίτηση για άδεια παραμονής. Εγώ θα πάω με προμετωπίδα το διδακτορικό αλλά θα εργάζομαι κιόλας σε άλλο κλάδο στον οποίο έχω εδώ στην Ευρώπη κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα. Τέλος πάντων, αυτό εννοούσα: ότι δεν μπορείς με το που εμφανιστείς να προσθέσεις στη περιουσία σου ένα αυτοκίνητο! Πρέπει να γίνει μια προεργασία. Φαντάζομαι όμως ότι τις βασικές λεπτομέρειες θα δώ στους πολύ οργανωμένους ιστότοπους της κυβέρνησης ενώ φαντάζομαι ότι θα μπορώ να πάρω και πληροφορίες πριν φύγω από εδώ, απ' την πρεσβεία. Εδω εχει αμετρητους auto dealers, πηγαινεις το βλεπεις, το κανεις test drive, πληρωνεις το παιρνεις..... οπως ειπε ο Joshua εχει παααρααα πολλα sites για used cars.... επισης checkaρε και το craigslist οπως προαναφερθηκε. Κατι αντιστοιχο με σενα ηθελα να κανω πριν αρκετο καιρο με την διαφορα οτι εγω θα εστελνα το καρο μου απο εδω (usa) στο uk και απο εκει θα εστελνα το αλλο καρο μου εδω..... οι τιμες που πηρα μαζι με ολα τα εξοδα (shipping, customs, vat, insurance, etc) ηταν περιπου $14k για το ενα και $17κ για το αλλο. Το κόστος είναι υπέρογκο, δεν το συζητάμε. Ούτε που θα φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να κοστίζει τόσο πολύ! Έτσι για την ιστορία τι τιμές παίζουν εκεί; ένα Toyota corolla 2005 πόσο πάει φίλε μου; Η και καινουριο ότι σου είναι πιο εύκολο να πεις. Εγώ προηγουμένως κοιτούσα στο cars.com και διαπίστωσα τα εξής: Για την πολιτεία της Καλιφόρνια, συγκεκριμένα για τη περιοχή του Μπέρκλυ και τα περίχωρα σε ακτίνα 40Km υπήρχαν αυτοκίνητα που κυμαίνονταν από 7000$ με τα παρακάτω κριτήρια: Να έχουν αξιόπιστη εγγύηση (π.χ. ανακατασκευή η φροντίδα απ' τον κατασκευαστή) Να μην έχουν περισσότερα από 70.000 χιλιόμετρα Να μην είναι παλαιότερα απ' το 2007 Να μη κοστίζουν πάνω από 12.000$ Να έχουν αυτόματο κιβώτιο Να λειτουργούν με βενζίνη η ρεύμα ηλεκτρικό Να έχουν ABS Να έχουν κλιματισμό Εμφανίστηκαν διάφορα VW (π.χ. Jetta), διάφορα Toyota (π.χ. Yaris), διάφορα ΒMW (π.χ. 320), διάφορα NISSAN (π.χ. το ηλεκτρικό Leaf) και διάφορα Ford, Chevrolet. Ασφαλώς δε βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι μιλάμε για μία τερατώδη αγορά στην οποία όλοι οι συναλλασσόμενοι μιλούν την ίδια γλώσσα άρα το εμπόριο είναι πιο βολικό, δεν είναι Ευρώπη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι για την ιστορία τι τιμές παίζουν εκεί; ένα Toyota corolla 2005 πόσο πάει φίλε μου; Η και καινουριο ότι σου είναι πιο εύκολο να πεις. Έχει και η αμερικα Toyota corolla του 2005? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει και η αμερικα Toyota corolla του 2005? ρε φιλε μας δουλευεις ;; Ξερεις τι σημαινει Toyota ; Αν δεν εχει corolla θα εχει το Galaxy ,στην Αμερικη νομιζω ετσι λεγεται. Μιλαμε για Αυτοκινητα με @@ρι@ . Σιγουρα υπαρχουν στην Αμερικη ισως και τα πιο παλια. Για δες Αεροπλανο στα 10.000 ευρω https://www.cars.com/vehicledetail/detail/674704965/overview/ Δες και το Yaraki https://www.cars.com/vehicledetail/detail/624125272/overview/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό δεν είναι Toyota corolla του 2005, εγώ αυτό ρωτησα, όπως και ο φίλος πιο πάνω, εσύ τωρα απαντας για αλλά πράγματα, οκ Πάντως μην πάτε στην Αμερική με νοοτροπία Ελλάδας, εκεί είναι άλλος θεός, καμία σχέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα