Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει follow και τετοιες λειτουργιες ?? γιατι στο βιντεο του karma δεν ειδα κατι 

Δυστυχως δεν εχει follow up  ,για εμενα ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του .

Το συνολικο πακετο ομως , η ευκολια χρησης ,τα παρελκομενα που το συνοδευουν ,το πακετα που θα βγουν μαζι με καμερα και θα εχουν εκτπωση στην τιμη της ταξεως των 100+ το καθιστουν μονοδρομο για ερασιτεχνικη χρηση και οχι μονο .

Δημοσ.

κατοχος του advanced εδω και 1+ χρόνο

https://www.youtube.com/channel/UC8sfpV8i9NWIBF8Tu0PYd0A

(το πρωτο με τις φαλαινες δεν ειναι δικο μου :P

ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημένος.

και με την ποιότητα της κάμερας και του drone και κυριως της εφαρμογης.

ακόμα και με δυνατό αέρα πολύ σταθερή εικόνα,

ακόμα και οταν το εφτασα στα ορια του - και το εχασα λειτουργησε η αυτοματη επιστροφη στο home point και μου γυρισε πισω.

θελω να δω reviews θελω να δω footage θελω να δω χιλια πραγματα απο την προσπαθεια της goPro πριν κανω τη μεταβαση.παντως το ολο κονσεπτ ειναι πολυ ελκυστικο και λογω ογκου και σαν γενικοτερο συστημα και οχι σκετο drone.

αυτο με την GoPro και το οτι απο ψηλα θα εχει fisheye effect ισχυει;

Δημοσ.

α επισης 5000 μετρα αποσταση σε καμια περιπτωση. μαξ 2Κ κι εκει κολωνει

Έχει αρκετούς που το έχουν πάει στα 5 χιλιόμετρα πάντως.

Δημοσ.

Η πρόταση της Gopro είναι all around / consumer με απλά λόγια δώσε drone στον λαό.

Ήδη η DJI ετοιμάζει την δική της ανάλογη πρόταση με το Mavick που είναι το ίδιο concept, πτυσόμμενα μπράτσα, portable κλπ. Μένει να δούμε αν θα δίνει κάποιου είδους handgrip σαν το osmo.

Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με την σειρά Phantom κατά την γνώμη μου γιατί είναι άλλη κατηγορία. 

Μόνο με το Phantom 3 Standard μπορεί να συγκριθεί σαν drone.

Δημοσ.

Drone - ανέκδοτο. Τα έχει πει όλα ο qwerty.

Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν αρκεί να λέγεσαι GoPro για να αρμέξεις την αγελάδα με τα ευρωδόλαρα.

Έχω παραγγείλει μία κινεζιά του 50αρικου και όταν εξασκηθώ αρκετά θα χτυπήσω ένα DJI Advanced

Δημοσ.

Zus μην ξεχνάμε ότι μαζί δίνεται και το stabilizer τύπου dji osmo το οποίο βγαίνει και μαζί με το grip ξεχωριστά κοστίζει 330€. (https://shop.gopro.com/EMEA/stabilization) Ποιο άλλο drone δίνει κάτι τέτοιο; γιατί απ όσο ξέρω το osmo κοστίζει 600€ μαζί με την κάμερα

Δημοσ.

Zus μην ξεχνάμε ότι μαζί δίνεται και το stabilizer τύπου dji osmo το οποίο ξεχωριστά κοστίζει 330€. Ποιο άλλο drone δίνει κάτι τέτοιο; γιατί απ όσο ξέρω το osmo κοστίζει 600€ μαζί με την κάμερα

Κάνεις λαθος. Δεν δίνει stabilizer...   το stabilizer του drone είναι που απλά αποσπάτε και σου παρέχει extra bluetooth stick για να το συνδέσεις. Μη λέμε ανακρίβειες. (κόστος 10 - 20 ευρώ...το πολύ)

Είναι ένα ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ που κάνει λίγο από όλα και κανένα όσο θα έπρεπε... σίγουρα όχι σαν drone πάντως.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν εχει follow up  ,για εμενα ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του .

Το συνολικο πακετο ομως , η ευκολια χρησης ,τα παρελκομενα που το συνοδευουν ,το πακετα που θα βγουν μαζι με καμερα και θα εχουν εκτπωση στην τιμη της ταξεως των 100+ το καθιστουν μονοδρομο για ερασιτεχνικη χρηση και οχι μονο .

Λειτουργία follow δεν έχει, κάμερα στην τιμή δεν διαθέτει, χαμηλότερη αυτονομία από τα Phantom έχει, πιο αργό είναι, μικρότερη εμβέλεια έχει. Ούτε η έκπτωση των 100€ στην κάμερα είναι ικανή να το χαρακτηρίσει μονόδρομο.

Τουλάχιστον GPS έχει ή υπολείπεται και εκεί του ανταγωνισμού, γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δω το σχετικό βίντεο? 

Άκυρο, έχει GPS. Κάπως σώζεται.

There’s a GPS unit in the drone itself, as well as in the clamshell controller, so Karma does a really good job of hovering in place when you’re not sending it flight commands

Δημοσ.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος αγοράς από τη στιγμή που υπάρχουν φθηνότερα και καλύτερα drones. Αν πέσει δραματικά η τιμή του το συζητάμε, αλλά μου φαίνεται για λογική apple, οπότε -sic- no go (pro)

Δημοσ.

Λειτουργία follow δεν έχει, κάμερα στην τιμή δεν διαθέτει, χαμηλότερη αυτονομία από τα Phantom έχει, πιο αργό είναι, μικρότερη εμβέλεια έχει. Ούτε η έκπτωση των 100€ στην κάμερα είναι ικανή να το χαρακτηρίσει μονόδρομο.

Τουλάχιστον GPS έχει ή υπολείπεται και εκεί του ανταγωνισμού, γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δω το σχετικό βίντεο? 

Άκυρο, έχει GPS. Κάπως σώζεται.

Eπειδη δεν γνωριζω τοy phantom  η καμερα που τραβαει 4κ ειναι αποσπωμενη δλδ βγαινει και μπορει να χρησιμοποιηθει σαν action camera  οπως η go pro  na thn βαλω δλδ σε ενα house  και να  την κατεβασω 50 μετρα π.χ?

Αν ναι τοτε οκ  και παλι  εχουμε τον παραγοντα του ογκου και της φορητοτητας να καλυψουμε διοτι ο συνδυσμος action cam  και drone  οπως το καρμα  απευθυνεται σε ατομα που θα κανουν καποια extreme sport και η εννοια της φορητοτητας ειναι πολυ σημαντικη οπως και η χρηση μεμονωμενα της  cameras.

Eνω το phantom  μπορει να το παρει και ο μπαμπης που τρωει ολη μερα σουβλακια και ειναι 120 κιλα και να παει στο χωριο του να το πεταξει πανω απο τα χωραφια και να χαρει η' ακομα και ο επαγγελματιας(φωτογραφος )  να καλυψει βεβαια ενα γεγονος,μια δεξιωση  για αυτες τις χρησεις ειναι αριστο .

Αν ομως δεν εχει χρηση και αντοχες  σαν της go pro h  camera toy  phantom τοτε για μενα και για πολλους σαν εμενα ειναι ακυρη .Ακομα και τα μοντελα που μπορουσες να κουμπωσεις πανω την go pro πλεον με το καρμα θα συνεργαζονται καλυτερα   λογω των περιφερειακων αξεσουαρ.

Ας ξαναπαμε στο παραδειγμα του μπαμπη με τα σουβλακια .Αυτος την δουλεια του (γιατι ουτε phantom προκειται να παρει ) θα την κανει με ενα ψευτοdrone tvn 50  ευρω  να χαρει λιγο και ολα μια χαρα .

Θελω να πω πως οι  υποψηφιοι αγοραστες ειναι συγκεκριμενοι , το budget ειναι παρεμφερες  και η' θα πανε στο ενα η' στο αλλο αναλογα με τις αναγκες τους.

Οι υπολοιποι που ειναι πλειοψηφια  θα γκρινιαξουν απο χομπυ  στα φορουμς  αφου ετσι και αλλιως τιποτα δεν  προκειται να παρουν ουτε καρμα ουτε φαντομ και απλα θα  σχολιασουν γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...